ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Alfa Romeo οδηγεί την επιχείρησή σας με καθαρό πάθος

ΓΙΑΤΙ ALFA ROMEO;

Όταν επιλέγετε Alfa Romeo, επιλέγετε να φτάσετε με ασφάλεια, με στιλ. Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για εσάς. Μπορείτε να βασίζεστε στο να οδηγείτε αυτοκίνητα που ταιριάζουν καλύτερα με τις καθημερινές δραστηριότητες σας, με μέγιστη ευελιξία και ακαταμάχητους όρους για όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Το να είστε με την Alfa Romeo επιβεβαιώνει την ποιότητα όλων των επιλογών σας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ

Η Alfa Romeo εξασφαλίζει ειδικούς όρους για όλες τις επιχειρήσεις προκειμένου να καλύψουν τις εταιρικές ανάγκες μετακίνησης. Προσφέρονται ευέλικτες λύσεις προκειμένου να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων Alfa Romeo.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Εάν η εταιρία σας διαθέτει μεγάλο στόλο οχημάτων ή διαθέτει πανευρωπαϊκό συμβόλαιο με την Alfa Romeo, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Fleet & Business της εταιρείας μας.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ειδικά προγράμματα για εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων και ξενοδοχεία προσφέρονται, καλύπτοντας τις εποχικές ανάγκες του συγκεκριμένου κλάδου. Μέσα από ειδικά διαμορφωμένα χρηματοδοτικά προγράμματα και υπηρεσίες, οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και τα ξενοδοχεία απολαμβάνουν τους εξαιρετικούς όρους της Alfa Romeo προκειμένου να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα που παρέχονται από την Alfa Romeo για σχολές οδήγησης και εκπαιδεύστε τους μαθητές σας να οδηγούν με τον χειρισμό και την ασφάλεια των αυτοκινήτων μας.

ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

(Διπλωματικό σώμα, στρατός, WBF)
Η Alfa Romeo επεκτείνει τις συμφέρουσες εμπορικές προσφορές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άλλες ειδικές κατηγορίες.