Giulia
  • Στιλ
  • Τεχνολογία
  • Ασφαλεια
  • Δυναμισμός
  • Αναρτησεις
  • Κινητήρες
  • Επίπεδα Εξοπλισμού
Στιλ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

Εικονικός Ιταλικός σχεδιασμός

Το στιλ είναι μία έμφυτη ανάγκη. Αυτός είναι ο λόγος που η Νέα Giulia διαθέτει, σαν στάνταρ, όλα τα αλάνθαστα χαρακτηριστικά της Alfa Romeo: αίσθηση αναλογιών, απλότητα, ακριβείς επιφάνειες και παθιασμένη τεχνογνωσία. Μπροστά χαρακτηρίζεται ίσως από το πιο διάσημο και αναγνωρίσιμο έμβλημα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Στις πλευρές, μία αιχμηρή γραμμή μαρκάρει τις πόρτες και το μυώδες πίσω μέρος. Όλα αυτά τα στοιχεία του στιλ είναι κάτι περισσότερο από αισθητικές παρεμβάσεις. Είναι λειτουργικά. Έτσι ζωντανεύει η Alfa Romeo το 'La Meccanica delle emozioni'.

Στο βασικό εξοπλισμό της Giulia ανήκουν οι ζάντες αλουμινίου 16’’ καθώς και οι δαγκάνες φρένων από αλουμίνιο: άλλη μια καινοτομία για να επιτευχθούν βέλτιστα επίπεδα βάρους
Τα πίσω φώτα με τεχνολογία LED τονίζουν την ασφάλεια και την ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οργανική άνεση

Το εσωτερικό της Νέας Giulia επικεντρώνεται γύρω από τον οδηγό και τις κινήσεις του, πολύ προσεγμένα και ύστερα από πολύπλευρη ανάλυση. Η τεχνολογία έχει εστιάσει στην οδηγική απόλαυση. Το κεντρικό τούνελ και ο πίνακας οργάνων με οθόνη TFT προσανατολίζονται προς τον οδηγό. Το 6 κατευθύνσεων χειροκίνητο εμπρός κάθισμα είναι ντυμένο με μαύρο ύφασμα και γαζωμένο όπως ένα χειροποίητο σακάκι φτιαγμένο στον ράφτη με περίσσεια φροντίδα.

Alfa Romeo Giulia Base Interni
Τα μαύρα υφασμάτινα καθίσματα από ειδικό υλικό είναι στάνταρ στην Giulia.
Το μαύρο πλήκτρο εκκίνησης είναι ενσωματωμένο στο ντυμένο με δέρμα βολάν του τιμονιού.
Τεχνολογία
Τεχνολογία

INFO-ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ

Μία νέα γενιά αλληλεπίδρασης ανθρώπου-μηχανής

Το βασικό επίπεδο εξοπλισμού της Νέας Giulia διαθέτει ήδη ένα καινοτόμο σύστημα info-τηλεματικής νέας γενιάς, ελεγχόμενο από ένα περιστρεφόμενο Pad που βρίσκεται επάνω στην κεντρική κονσόλα. Το νέο σύστημα info-τηλεματικής παρέχει επίσης προηγμένη φωνητική αναγνώριση και κουμπιά ελέγχου στο βολάν του τιμονιού και, χάρη στην τεχνολογία Bluetooth, αναπαράγει αρχεία ήχου από smartphone και επιτρέπει κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας.

Νέο σύστημα info-τηλεματικής Connect 6,5’’.
Ο διζωνικός κλιματισμός βελτιώνει την άνεση για όλους τους επιβάτες.
Η έγχρωμη οθόνη TFT 3,5" του πίνακα οργάνων παρέχει στον οδηγό πληροφορίες σχετικά με την οδηγική εμπειρία του.
Ασφαλεια

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Λύσεις τεχνολογίας αιχμής

Η Νέα Giulia είναι εφοδιασμένη με τα πιο προηγμένα συστήματα ενεργούς ασφάλειας. Το ολοκληρωμένο σύστημα φρένων (IBS) είναι μία μοναδική ηλεκτρο-μηχανική καινοτόμα λύση η οποία παρέχει άμεση απόκριση στο φρένο, συνεισφέροντας στην επίτευξη της, καλύτερης στην κατηγορία της, απόστασης φρεναρίσματος: από τα 100km/h στα 0 σε 38.5m. Τα FCW (Forward Collision Warning) και LDW (Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας) είναι επίσης στάνταρ για την πρόληψη δυνητικών συγκρούσεων μέσω καινοτομικών συστημάτων με αισθητήρες.

Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας (LDW) προειδοποιεί τον οδηγό όταν το αυτοκίνητο παρεκκλίνει από την λωρίδα κυκλοφορίας του.
Το Forward Collision Warning (FCW) προειδοποιεί τον οδηγό για δυνητικές συγκρούσεις και ενεργοποιεί το σύστημα των φρένων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Το σύστημα Παρακολούθησης Τυφλού Σημείου (BSM) προειδοποιεί τον οδηγό για την ύπαρξη ενός αυτοκινήτου/αντικειμένου στα τυφλά σημεία. Το σύστημα χρησιμοποιεί δύο ραντάρ τοποθετημένα στις πλευρές του πίσω προφυλακτήρα και ένα ειδικό σήμα που φαίνεται στον εξωτερικό καθρέφτη.
Δυναμισμός
Δυναμισμός
Αναρτησεις

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ένα μοναδικό σχήμα αναρτήσεων

Χάρη στην υιοθέτηση τεχνολογίας αιχμής και υλικών κορυφαίας ποιότητας, η Νέα Giulia εγγυάται βέλτιστο κράτημα στον δρόμο ενώ παρέχει άνεση ανώτερης κλάσης. Το παραδοσιακό σχήμα της ανάρτησης έχει αναβαθμιστεί χάρη σε πατενταρισμένες λύσεις που ονομάζονται AlfaLink™. Η εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και στις εμπρός αλλά και στις πίσω αναρτήσεις, έχει βοηθήσει στην μείωση του συνολικού βάρους του αυτοκινήτου. Η Νέα Giulia είναι ευέλικτη, αλλά παρόλα αυτά ασφαλής, έτσι ή οδηγική απόλαυση δεν γνωρίζει κανένα συμβιβασμό.

Η εμπρός ανάρτηση AlfaLink™ με διπλά ψαλίδια και με τον εικονικό κατά το ήμισυ άξονα διεύθυνσης εγγυάται + 20% στην γραμμικότητα στροφής του τροχού, μεγαλύτερη πλευρική πρόσφυση, και λιγότερη υποστροφή και υπερστροφή.
Η πίσω ανάρτηση AlfaLink™ με τέσσερα και μισό μπράτσα παρέχει το καλύτερη στην κατηγορία της κράτημα ενώ προσφέρει μία εξαιρετική άνεση για όλους τους επιβάτες.
Κινητήρες
Κινητήρες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ GIULIA

Νέες καρδιές για νέα συναισθήματα

Το επίπεδο εξοπλισμού της βασικής έκδοσης της Νέας Giulia παρέχει δύο ισχυρούς κινητήρες από αλουμίνιο, και οι δύο σχεδιασμένοι έτσι ώστε να παρέχουν εντυπωσιακές επιδόσεις και προηγμένη αποδοτικότητα. Ο 2.2 Diesel 150 hp είναι διαθέσιμος με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, και ο βενζινοκινητήρας 2.0 200 hp έρχεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Και οι δύο κινητήρες είναι υπερτροφοδοτούμενοι έτσι ώστε να παρέχουν μία προοδευτική απόκριση χωρίς κενά σημεία (turbo lag). Ο υπερσυμπιεστής λειτουργεί επίσης σε χαμηλές στροφές, αυξάνοντας την ροπή.

ΒΕΝΖΙΝΗ

Κινητήρας Βενζινοκινητήρας 2.0 200 hp
Κινητήρας 4 κύλινδροι Υπερτροφοδοτούμενος
Κιβώτιο Ταχυτήτων Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
Καταναλώσεις 5.9* l/100km
Καταναλώσεις CO2
130* g/km
Αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6 
Start & Stop Ναι

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Κινητήρας 2.2 Diesel 150 hp
Κύλινδροι 4 κύλινδροι Υπερτροφοδοτούμενος
Κιβώτιο Ταχυτήτων

Χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων

Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων

Καταναλώσεις 4.2* (l/100km)
Εκπομπές CO2
109 (g/km)
Αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6
Start & Stop
Ναι
Επίπεδα Εξοπλισμού

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Ανακαλύψτε τα επίπεδα εξοπλισμού της Νέας Giulia τα οποία παρέχουν συνεκτικότητα σε εξοπλισμό, σχεδιασμό και απόδοση σε κάθε διαμόρφωση.