Giulia Veloce
 • Στιλ
 • Τεχνολογία
 • Ασφαλεια
 • Δυναμισμός
 • Σύστημα Q4 AWD
 • Κινητηρες
 • Πακέτα Εξοπλισμού
 • Επίπεδα Εξοπλισμού
Στιλ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αλάνθαστη γοητεία Alfa Romeo

Το σήμα Veloce εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Giulia Spider το 1962,σε μία υπετροφοδοτούμενη αλλά παρόλα αυτά κομψή έκδοση. Σήμερα ο θρύλος επιστρέφει, με ένα σπορτίβ στιλ το οποίο αντανακλά τις εξαιρετικές επιδόσεις του. Η Giulia Veloce έχει αισθητικά γνωρίσματα τα οποία είναι άμεσα αναγνωρίσιμα: εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερη εισαγωγή αέρος για να υπογραμμίζει το αλάνθαστο τρίγωνο της Alfa Romeo και εμπρός φανάρια 25W bi-Xenon. Στο πίσω μέρος ένας νέος ειδικός προφυλακτήρας με μία λύση που παραπέμπει σε τεχνολογίες αγώνων: ένα διαχύτη για να φτάσει στην καλύτερη δυνατή αεροδυναμική αποδοτικότητα.

Η Giulia Veloce μπορεί επίσης να διαθέτει αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 19" με κίτρινες ή κόκκινες δαγκάνες φρένων
Οι διπλές χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης τονίζουν το εικονικό σπορτίβ πνεύμα της Veloce
Η Veloce είναι το πρώτο μοντέλο της Giulia με το σύστημα Q4 AWD.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Giulia Veloce: μία νέα αντίληψη της ταχύτητας

Η Giulia Veloce αντιπροσωπεύει μία από τις πιο εκλεπτυσμένες οδηγικές εμπειρίες που υπήρξαν ποτέ. Το εσωτερικό έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να περιβάλλει τον οδηγό και να τον κάνει να αισθάνεται το σπορτίβ χαρακτήρα της Alfa Romeo. Αυτή η αίσθηση έχει γεννηθεί από τα αποκλειστικά και υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν επιλεγεί για αυτή την έκδοση, όπως τα ειδικά θερμαινόμενα σπορτίβ καθίσματα, που είναι επενδεδυμένα με διάτρητο ρεύμα, και τα ένθετα από πραγματικό αλουμίνιο στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα και στις ταπετσαρίες των θυρών. Τονίζουν την σπορτίβ ψυχή της Giulia Veloce.

Alfa Romeo Giulia Base Interni
Τα σπορτίβ καθίσματα της Giulia Veloce, τα οποία είναι επενδεδυμένα με διάτρητο δέρμα, είναι διαθέσιμα σε 3 χρώματα: μαύρο, κόκκινο και καφέ.
Η Giulia Veloce διαθέτει το αποκλειστικό θερμαινόμενο σπορτίβ βολα τιμονιού με ενσωματωμένο πλήκτρο εκκίνησης.
Τα αλουμινένια ένθετα στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα και στις ταπετσαρίες των θυρών είναι στάνταρ στην Giulia Veloce.
Τεχνολογία
Τεχνολογία

INFO-ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ

Για μία απαράμιλλη εμπειρία μέσα στο αυτοκίνητο

Η Νέα Giulia Veloce είναι εφοδιασμένη με ένα σύστημα info-τηλεματικής νέας γενιάς που διαθέτει μία ευρεία έγχρωμη οθόνη 6.5”, ενσωματωμένη μέσα στο ταμπλό και ελεγχόμενη από ένα ενορατικό περιστρεφόμενο Pad. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει ράδιο, MP3, aux-in, Bluetooth®, συν προηγμένη φωνητική αναγνώριση, κουμπιά ελέγχου στο βολάν του τιμονιού και τηλεφωνικές κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας. Επιπλέον, η έγχρωμη οθόνη TFT 7" του πίνακα οργάνων παρέχει στον οδηγό συνεχείς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την οδηγική εμπειρία του.

Ασφαλεια

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ασφάλεια 5 αστέρων

Η Giulia Veloce είναι εφοδιασμένη με τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας. Το ολοκληρωμένο σύστημα φρένων (IBS) είναι μία μοναδική ηλεκτρο-μηχανική καινοτομική λύση η οποία παρέχει άμεση απόκριση στο φρένο, συνεισφέροντας στην επίτευξη της καλύτερης στην κατηγορία της απόστασης φρεναρίσματος: από τα 100km/h στα 0 σε 38 m. Τα FCW (Forward Collision Warning) + AEB (Autonomous Emergency Brake) με ανίχνευση πεζού και LDW (Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας) είναι επίσης στάνταρ για την πρόληψη δυνητικών συγκρούσεων μέσω καινοτομικών συστημάτων με αισθητήρες.

Η Giulia έχει πετύχει την βαθμολογία 5-Star στο EuroNCAP με την υψηλότερη βαθμολογία που κέρδισε ποτέ ένα αυτοκίνητο: 98% για την προστασία ενήλικα επιβάτη.
Το Forward Collision Warning (FCW) προειδοποιεί τον οδηγό για δυνητικές συγκρούσεις και ενεργοποιεί το σύστημα των φρένων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Παρακολούθηση Τυφλού Σημείου (BSM) προειδοποιεί τον οδηγό σχετικά με την παρουσία ενός αυτοκινήτου/αντικειμένου στο τυφλό σημείο. Το σύστημα χρησιμοποιεί δύο ραντάρ τα οποία είναι τοποθετημένα στα πλευρικά τμήματα του πίσω προφυλακτήρα και μία ειδική ένδειξη εντοπισμού που βρίσκεται επάνω στους εξωτειρκούς καθρέφτες.
Δυναμισμός
Δυναμισμός
Σύστημα Q4 AWD

Σύστημα Q4 AWD

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Η Giulia Veloce διαθέτει το νέο Q4, ένα καινοτομικό σύστημα μετάδοσης κίνησης all-wheel-drive on demand σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει μία διαχείριση της δυναμικής του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο για ασύγκριτες επιδόσεις, αποδοτικότητα και ασφάλεια. Το σύστημα, το οποίο είναι πατενταρισμένο από την Alfa Romeo, συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του AWD με την αποδοτικότητα στο καύσιμο, την ευελιξία και την οδηγική απόλαυση ενός αυθεντικού RWD.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Αλλαγή σε μία νέα εποχή

Η Giulia Veloce είναι εφοδιασμένη με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ZF 8 σχέσεων νέας γενιάς, σχεδιασμένο να παρέχει μία σημαντική βελτιστοποίηση στα σημεία αλλαγής των ταχυτήτων. Αυτή η καινοτομία τεχνολογία αιχμής αυξάνει την εξαιρετική αναλογία ισχύος με βάρος της Giulia, παρέχει περισσότερη ροπή με το ίδιο βάρος, περιορίζει την απώλεια έλξης κατά την διάρκεια της αλλαγής ταχυτήτων και βελτιώνει την οικονομία του καυσίμου κατά 3%. Επιπλέον, το προηγμένο σύστημα Start & Stop που είναι τοποθετημένο στην Giulia Veloce καθιστά εφικτή την εξοικονόμηση καυσίμου έως και επιπλέον 5%. 

Κινητηρες

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ GIULIA VELOCE

Κινηματικές αλυσίδες κορυφαίας γκάμας

Η Giulia Veloce είναι διαθέσιμη με δύο νέους πανίσχυρους κινητήρες από αλουμίνιο, στην κορυφή της γκάμας για την Giulia όσον αφορά την ισχύ και την ροπή. Ο πετρελαιοκινητήρας 2.2 με 210 hp παρέχει την εξαιρετική ροπή των 470 Nm στις 1750 rpm, συνδυάζοντας εξαιρετική απόδοση με προηγμένη αποδοτικότητα. 

Ο βενζινοκινητήρας 2.0 με 280 hp είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας που υπάρχει διαθέσιμος για την Giulia: πηγαίνει από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 4.9 δευτερόλεπτα.

Οι νέοι κινητήρες είναι όλοι υπερτροφοδοτούμενοι έτσι ώστε να παρέχουν μία προοδευτική απόκριση χωρίς κενά σημεία (turbo lag).

DIESEL

Κινητήρας 2.2 Diesel 210 hp
Κύλινδροι
Χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων  Υπερτροφοδοτούμενος
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων  Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
Καταναλώσεις 4,7 l/100km
Εκπομπές Co2 122 g/km
Αντιρρυπαντικές προδιαγραφές  Euro 6 
Start & Stop Ναι

ΒΕΝΖΙΝΗ

Κινητήρας Βενζινοκινητήρας 2.0 280 hp
Κύλινδροι 4
Χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων  Υπερτροφοδοτούμενος
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων  Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
Καταναλώσεις 5,9 l/100km
Εκπομπές Co2
148 g/km 
Αντιρρυπαντικές προδιαγραφές  Euro 6
Start & Stop Ναι
Πακέτα Εξοπλισμού
Πακέτα Εξοπλισμού

Πακετα εξοπλισμου

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΗΝ GIULIA VELOCE

ΠΑΚΕΤΟ PERFORMANCE

Για να υπερτροφοδοτήσετε το πνεύμα της Veloce
Οι επιδόσεις της Giulia Veloce μπορούν να αναβαθμιστούν με την καινοτομία τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να βελτιωθεί το σπορτίβ πνεύμα της.
 • Διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης
 • Ενεργός ανάρτηση AlfaTM
 • Πτερύγια αλλαγής ταχυτήτων τιμονιού από αλουμίνιο

ΠΑΚΕΤΟ DRIVER ASSISTANCE

Για να αναβαθμίσετε την λειτουργικότητα της
Η Giulia Veloce μπορεί να εφοδιαστεί με περισσότερη τεχνολογία έτσι ώστε να βοηθήσει τον οδηγό κατά την διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης.
 • Εμπρός/πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
 • Κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές πλέγματος

ΠΑΚΕΤΟ DRIVER ASSISTANCE PLUS

Για να αναβαθμίσετε πλήρως την λειτουργικότητα της
Η Giulia Veloce μπορεί να εφοδιαστεί με μία ευρεία γκάμα από συστήματα για την βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας χωρίς συμβιβασμούς.
 • Εμπρός/πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
 • Αυτόματη υποστήριξη μεγάλης σκάλας
 • Αυτόματη προσαρμογή εσωτερικού καθρέφτη
 • Κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές πλέγματος
 • Εξωτερικοί καθρέφτες με ηλεκτροχρωμική αυτόματη προσαρμογή
 • Ανίχνευση τυφλού σημείου με ανίχνευση πίσω τμήματος

ΠΑΚΕΤΟ CLIMATE UPGRADE

Για να είναι εγγυημένη η μέγιστη άνεση
Η Giulia Veloce μπορεί να εφοδιαστεί με εξοπλισμό ο οποίος βελτιώνει ακόμα πιο πολύ την άνεση μέσα στο αυτοκίνητο για όλους τους επιβάτες.
 • Αθερμικό παρμπρίζ
 • Πίσω αεραγωγοί
 • Cooling box (ψυκτικός θάλαμος ταμπλό)
 • Πίσω θύρα USB
 • Επιπλέον θύρα USB εμπρός
 • Λειτουργία συστήματος ποιότητας αέρος AQS και ντουλαπάκι με ψυκτικό θάλαμο

ΠΑΚΕΤΟ CONVENIENCE

Η Giulia Veloce μπορεί να εμπλουτιστεί με μοναδικές λεπτομέρειες έτσι ώστε να βελτιώσει την ασύγκριτη εμπειρία για τον οδηγό.
 • Φωτισμός εξωτερικών χειρολαβών θυρών
 • Keyless entry (εμπρός πόρτες)
 • Αποθηκευτικός χώρος IP στην πλευρά του οδηγού
 • Σκιάδιο με φωτιζόμενο καθρέφτη καλλωπισμού (πλευρά οδηγού)

ΠΑΚΕΤΟ LIGHTING

Η Giulia Veloce μπορεί να εφοδιαστεί με εμπρός φανάρια bi-Xenon έτσι ώστε να βελτιωθεί ο φωτισμός του δρόμου.
 • Εμπρός φανάρια 35W bi-Xenon + AFS
 • Ψεκαστήρες εμπρός φαναριών
Επίπεδα Εξοπλισμού
Επίπεδα Εξοπλισμού

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η γκάμα της Giulia παρέχει συνεκτικότητα σε εξοπλισμό, σχεδιασμό και απόδοση σε κάθε έκδοση.