ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ALFA ROMEO F1®

Ένα νέο όνομα, ένα νέο χρώμα, μια νέα σεζόν: ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για το 2023.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Καινοτόμα, τολμηρή, πανέμορφη: η νέα C43 έχει σχεδιαστεί για να λάμπει στην πίστα. Διαθέτοντας νέο κόκκινο και μαύρο χρώμα, ενσωματώνει πολλές ενημερώσεις και νέα εξαρτήματα σύμφωνα με την πορεία συνεχούς βελτίωσης της Μάρκας. Ως εξέλιξη του επιτυχημένου μοντέλου του περασμένου έτους, η C43 διαθέτει ένα ανανεωμένο αεροδυναμικό πακέτο, ελαστικά χαμηλού προφίλ 18 ιντσών και έναν νέο κινητήρα Ferrari Hybrid Turbo V6, που αντικατοπτρίζει τηντολμηρή ψυχή της μάρκας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ C43

VALTTERI BOTTAS

Δέκα φορές νικητής Grand Prix, ο Valtteri διακρίθηκε ως αθλητής στις φόρμουλες νέων και έγινε ο δεύτερος οδηγός που κέρδισε τόσο το Eurocup της Formula Renault όσο και το Βόρειο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Formula Renault την ίδια χρονιά, το 2008 και μετά από αυτό κερδίζοντας το Masters of Formula 3 τόσο το 2009 όσο και το 2010 – ο πρώτος που πέτυχε αυτόν τον διπλό θρίαμβο. Έκανε το ντεμπούτο του στη Formula 1 το 2013 και προβιβάστηκε το 2017, όπου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξασφάλιση τεσσάρων τίτλων κατασκευαστών. Φέρνει τη μακρόχρονη εμπειρία του στο αγωνιστικό μέρος, για να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στην κατάταξη.

GUANYU ZHOU

Ο Guanyu είναι ο πρώτος οδηγός αγώνων Formula 1 από την Κίνα: ένας πρωτοπόρος που θα γράψει μια κομβική σελίδα της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας του. Ο Zhou, μόλις 23 ετών, έχει δείξει εντυπωσιακές ικανότητες παρόλο το νεαρό της ηλικίας του. Τερμάτισε δεύτερος στην ιταλική F4 το 2015 πριν κερδίσει νίκες σε αγώνες στα Euro F3 και F2, τη σειρά τροφοδοσίας της Formula 1. Το 2022 ο Guanyu ήταν ο μόνος πρωτάρης στο grid, φέρνοντας ταλέντο και νεανικό ενθουσιασμό σε όλη την ομάδα.