ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ALFA ROMEO
F1 ORLEN

Νέο αυτοκίνητο, νέοι οδηγοί, νέα σεζόν: μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει. Είστε έτοιμοι για αυτή;

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Παρόλο που το χρώμα αμαξώματος του 2022 θυμίζει σχέδια κληρονομιάς της Alfa Romeo και της Sauber Motorsport, η νέα C42 είναι μια αγωνιστική μηχανή σχεδιασμένη για μάχη.Αγκαλιάζοντας τις δυνατότητες που υπαγορεύει το νέο δάπεδο και διαθέτοντας ένα ενημερωμένο αεροδυναμικό πακέτο, ελαστικά χαμηλού προφίλ 18 ιντσών και έναν νέο και βελτιωμένο κινητήρα Ferrari, αποτελεί μια ριζική απόκλιση από το παρελθόν.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ C42

VALTTERI BOTTAS

Ο δέκα φορές νικητής Grand Prix, ο Valtteri διακρίθηκε ως το παιδί θαύμα στις Junior Formulas και έγινε ο δεύτερος οδηγός που κέρδισε τόσο το Formula Renault Eurocup όσο και το Κύπελλο Formula Renault Northern European στην ίδια χρονιά, το 2008, και στη συνέχεια κέρδισε το Masters of Formula 3 τόσο το 2009 όσο και το 2010 – ο πρώτος που πέτυχε αυτόν τον διπλό θρίαμβο. Έκανε το ντεμπούτο του στη Formula 1 το 2013 και προβιβάστηκε το 2017, όπου έπαιξε ένα καθοριστικό ρόλο στην εξασφάλιση τεσσάρων τίτλων κατασκευαστών. Φέρνει μαζί του τη μακρόχρονη εμπειρία του στο αγωνιστικό άκρο, για να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στην κατάταξη.

GUANYU ZHOU

Ο Guanyu είναι ο πρώτος οδηγός αγώνων Formula 1 από την Κίνα: ένας πρωτοπόρος που θα γράψει μια κομβική σελίδα της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας του. Ο Zhou, που είναι μόλις 22 ετών, έχει επιδείξει εντυπωσιακές ικανότητες για τη νεαρή του ηλικία. Τερμάτισε δεύτερος στην ιταλική F4 το 2015, πριν αρχίσει να μαζεύει νίκες σε αγώνες στα Euro F3 και F2, τις σειρές που τροφοδοτούν την Formula 1. Όντας ο μόνος πρωτάρης για τη σεζόν 2022, αποτελεί μια ένεση ταλέντου και νεανικού ενθουσιασμού για ολόκληρη την ομάδα.

ROBERT KUBICA

Το 2006 ο Robert Kubica έκανε το ντεμπούτο του στη Formula 1™, και έγινε ο πρώτος Πολωνός οδηγός που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Από τη νίκη του στο Grand Prix του Καναδά το 2008, η αγάπη του για την ταχύτητα και οι εκπληκτικές του ικανότητες τον οδήγησαν σε μια μακρά αγωνιστική καριέρα. Τώρα, κρατά την εμπειρία του σε ετοιμότητα ως εφεδρικός οδηγός της ομάδας F1.