BUSINESS
  • ΓΚΑΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
  • GAMMA ALFA ROMEO BUSINESS
  • PMI
  • ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
  • BUSINESS SERVICES

ΓΚΑΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

La meccanica delle emozioni και στην εργασία σας

Η Alfa Romeo παρέχει μία γκάμα αυτοκινήτων τα οποία είναι κατάλληλα για τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Επιλέξτε να οδηγείτε με ασφάλεια, με στιλ και τεχνολογία. Μπορείτε να βασίζεστε στα αποδοτικά και με χαμηλές εκπομπές ρύπων αυτοκίνητα μας τα οποία είναι κατάλληλα για την εργασία σας και έχουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, καινοτομιών και απόδοσης.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
GAMMA ALFA ROMEO BUSINESS

GAMMA ALFA ROMEO BUSINESS

GIULIA SUPER

GIULIA SUPER

H απαράμιλλη οδηγική απόλαυση από την Alfa Romeo με ασύγκριτη άνεση και αποδοτικότητα.

Η Giulia είναι ένα αυτοκίνητο χωρίς συμβιβασμούς με πλούσιο βασικό εξοπλισμό προσανατολισμένο στο να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Ο στάνταρ εξοπλισμός της Giulia Super περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου 17’’, σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη 6,5’’, bluetooth, usb , χειριστήρια στο τιμόνι, και επιλογέα οδήγησης Alfa D.N.A. Επιπρόσθετα για να εξασφαλίσει υψηλά επίπεδα ασφάλειας: Σύστημα Προειδοποίησης Αποφυγής Πρόσκρουσης (FCW), Αυτόνομο Σύστημα Πέδησης (AEB), Ολοκληρωμένο Σύστημα φρένων (IBS), Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (LDW) και Cruise Control.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

GIULIETTA SUPER

GIULIETTA SUPER

Ασυμβίβαστη απόδοση, στυλ και άνεση.

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, το πάθος κάθεται δίπλα σας. Η Giulietta Super σας παρέχει απράμιλλή οδηγική απόλαυση και κράτημα στον δρόμο. Κληρονομιά μίας σπουδαίας παράδοσης σπορτίβ αυτοκινήτων, καινοτομία, τεχνολογία, δυναμισμός και άνεση συνυπάρχουν στο DNA της. Πετρελαιοκινητήρες Euro 6 υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας και κινητήρες βενζίνης Ε6 με απαράμιλλες επιδόσεις. Αποκλειστικός επιλογέας Alfa D.N.A, 5" UConnect™ Radio  (έγχρωμη οθόνη αφής 5",  USB, είσοδοι AUX, Bluetooth®,). Ζάντες αλουμινίου turbine 17"και αυτόματος διζωνικός κλιματισμός

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

STELVIO

STELVIO

Καθαρή οδηγική απόλαυση Alfa Romeo, τώρα σε ένα πρωτοφανές SUV.

Η Stelvio είναι πραγματικά μοναδική στην κατηγορία της: ένα αριστούργημα της τεχνολογίας και του στυλ, που συνδυάζει όλο το συναίσθημα της οδήγησης μιας αυθεντικής Alfa Romeo με την ευελιξία, την άνεση και την ικανότητα φόρτωσης ενός παραδοσιακού SUV. Στο βασικό εξοπλισμό, η Stelvio Super έρχεται με: 18” ζάντες αλουμινίου, 35W Bi-Xenon με AFS, δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρική πίσω πόρτα, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με mp3 player, Bluetooth®, θύρα usb και 8 ηχεία. Επιπλέον, για μέγιστη ασφάλεια: Σύστημα Προειδοποίησης Αποφυγής Πρόσκρουσης (FCW), Αυτόνομο Σύστημα Πέδησης (AEB), Ολοκληρωμένο Σύστημα φρένων (IBS), Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (LDW) και Cruise Control.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
PMI

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Alfa Romeo εγγυάται ειδικές λύσεις για όλες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που διαθέτουν ΑΦΜ, για όλες τις εταιρείες με συμφωνίες αντιπροσώπευσης, για εμπορικούς αντιπρόσωπους, χρηματοοικονομικούς συμβούλους, ασφαλιστικούς πράκτορες, και θυγατρικές εμπορικές εταιρείες. Η Alfa Romeo διαθέτει επίσης τα πλεονεκτήματα και τις ευνοϊκές λύσεις για ειδικές κατηγορίες, όπως σχολές υποψήφιων οδηγών, ταξί και υπηρεσίες ιδιωτικών σοφέρ, μη κερδοσκοπικών και ειδικών κατηγοριών.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

100+ αυτοκίνητα στον στόλο σας.
Η Alfa Romeo πληροί όλες τις ανάγκες σας για εταιρικές μετακινήσεις παρέχοντας ελκυστικούς όρους που είναι δεσμευμένοι για επιχειρήσεις. Εάν η εταιρεία σας έχει ένα στόλο με περισσότερα από 100 αυτοκίνητα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Fleet & Business. Και εάν οδηγείτε ένα εταιρικό αυτοκίνητο, μπορείτε να επιλέξετε το εταιρικό αυτοκίνητο σας από τις πολλαπλές προτάσεις της Alfa Romeo: η οδηγική εμπειρία σας θα είναι πάντα μοναδική.
BUSINESS SERVICES

BUSINESS SERVICES

Η Alfa Romeo είναι ένας ιδανικός συνεργάτης για να εκπληρώσει τις ανάγκες για εταιρικές μετακινήσεις των επαγγελματιών πελατών.
Μέσω των συνεργατών μας παρέχουμε στους επαγγελματίες πελάτες μας χρηματοοικονομικά προϊόντα (εξειδικευμένες προσφορές για χρηματοδότηση, leasing και μακροχρόνια μίσθωση) και εξατομικευμένες υπηρεσίες μετά την πώληση, πλάνα προγραμματισμένης συντήρησης και επεκτάσεις εγγύησης. Στην Ευρώπη διαθέτουμε ένα εκτεταμένο και διασυνδεδεμένο δίκτυο διανομής και εξυπηρέτησης με περισσότερους από 6,000 Διανομείς και 10,000 κέντρα εξυπηρέτησης. Η ευελιξία των λύσεων αγοράς, leasing και μίσθωσης κάνει προσβάσιμη την γκάμα των αυτοκινήτων σε κάθε τύπο επαγγελματία.