Giulietta
  • Στιλ
  • Τεχνολογία
  • Δυναμισμός
  • Κινητήρες
  • Επίπεδα Εξοπλισμού
Στιλ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

Αυθεντικό στιλ Alfa Romeo

Έτοιμη να αντιμετωπίσει μελλοντικές προκλήσεις, η Νέα Giulietta ενσαρκώνει το απαράμιλλο "Alfa Spirit", με μερικά εξωτερικά στιλιστικά στοιχεία, όπως την μοναδική στο είδος της μάσκα και το νέο εμπρός προφυλακτήρα ο οποίος θυμίζει στο εμπρός μέρος το σχήμα του θρυλικού τριφυλλιού. Νέα εμπρός φανάρια, σατινέ χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές θυρών, νέα ένθετα στον προφυλακτήρα και νέα λοξά ακροσωλήνια την κάνουν ακόμα πιο σπορ.

Ο σχεδιασμός της Alfa Romeo είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ένα νέο ακροσωλήνιο με ένα λοξό κόψιμο τονίζει το σπορ πνεύμα της Νέας Giulietta.
Το πίσω σπόϊλερ προσθέτει μία μοναδική λεπτομέρεια του αυθεντικού σπορ πνεύματος.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθαρή ενέργεια

Το εσωτερικό της Νέας Giulietta περιβάλλει τον οδηγό. Τα νέα καθίσματα με γκρι και μαύρη ταπετσαρία, η νέα ειδική μαύρη ματ επεξεργασία του ταμπλό, το δερμάτινο βολάν του τιμονιού και τα νέα μαύρα ένθετα επάνω στο τούνελ και στις ταπετσαρίες των θυρών είναι η ιδανική έκφραση του αυθεντικού Ιταλικού στιλ.

Alfa Romeo Giulietta Base Interni
Η νέα μαύρη και γκρι δίχρωμη ταπετσαρία για τα καθίσματα είναι στάνταρ στην Giulietta.
Το δερμάτινο βολάν του τιμονιού είναι διαθέσιμο σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού της Giulietta.
Τα δερμάτινα καθίσματα είναι επίσης διαθέσιμα στο επίπεδο εξοπλισμού Giulietta
Τεχνολογία
Τεχνολογία

INFO-ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ

Πάντα συνδεδεμένοι με τον κόσμο σας

Η Giulietta διαθέτει το καινοτόμο σύστημα πολυμέσων Uconnect™ με οθόνη αφής 5", Bluetooth, MP3 και audio streaming, Aux-in, θύρα USB, φωνητικές εντολές και σύστημα ανάγνωσης SMS. Η τελευταία αναβάθμιση για αυτή την έκδοση είναι η υπηρεσία Uconnect™ Live: κατεβάστε το app στο δικό σας smartphone για να ενσωματώσετε τις υπηρεσίες TomTom Live και άλλες αποκλειστικές εφαρμογές όπως τα Efficient Drive και my:Car. Ακούστε μουσική stream με τα Deezer και TuneIn, και μοιραστείτε το ταξίδι σας με φίλους στο Facebook και κάντε check in στο Twitter. Συν, με την εφαρμογή Alfa Performance, διαθέσιμη στο Uconnect 6,5” Radio Nav, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις παραμέτρους του αυτοκινήτου, να μετρήσετε τις επιδόσεις και να λάβετε συμβουλές για την οδήγηση σε πραγματικό χρόνο.

Οι υπηρεσίες Uconnect™ Live είναι στάνταρ σε ολόκληρη την γκάμα.
Τα κουμπιά στο βολάν του τιμονιού βοηθούν το οδηγό να ελέγχει το σύστημα info-τηλεματικής με πλήρη ασφάλεια.
Η οθόνη Matrix ενσωματώνει τις παραμέτρους του αυτοκινήτου και συμβουλές οδήγησης σε πραγματικό χρόνο.
Δυναμισμός
Δυναμισμός

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ένα μοναδικό σχήμα αναρτήσεων

Ο βασικός εξοπλισμός της Νέας Giulietta περιλαμβάνει ηλεκτρονικά συστήματα αναπτυγμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για δυναμικό έλεγχο και ασφάλεια. Διαθέτει επίσης μία αρχιτεκτονική σχεδιασμού για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες όσον αφορά το κράτημα στον δρόμο, την ευελιξία και την ασφάλεια: μία ελαφριά και στιβαρή κατασκευή που έχει δημιουργηθεί από υλικά όπως αλουμίνιο και ατσάλι υψηλής ανθεκτικότητας. Ένα μοναδικό σχήμα ανάρτησης που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τέλεια ισορροπία, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.

Η εμπρός ανάρτηση McPherson και η πίσω ανάρτηση Multilink αυξάνουν τον έλεγχο, την άνεση και την ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.
Το τιμόνι Active Dual Pinion είναι ένα σύστημα διεύθυνσης νέας γενιάς εξελιγμένο έτσι ώστε να εγγυάται την ασύγκριτη οδηγική ικανοποίηση.
Κινητήρες
Κινητήρες

Κινητηρες

Νέοι κινητήρες για νέα συναισθήματα

Η Νέα Giulietta παρέχει μία βελτιωμένη γκάμα ισχυρών  κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου του νέου 1.6 JTDm 120 HP TCT turbo diesel, ο οποίος θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες πελάτες.

Οι πελάτες της Giulietta μπορούν να διαλέξουν από την ακόλουθη σειρά κινητήρων: 1.4 Turbo Βενζίνη 120 HP, 1.4 Turbo Βενζίνη 150 HP, 1.4 Turbo Βενζίνη 170 HP TCT, 1.6 JTDm 120 HP με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή TCT και 2.0 JTDm 175 HP TCT.

ΒΕΝΖΙΝΗ

Κινητήρας 1.4 TP 120 HP 1.4 TP Multiair 150 HP 1.4 TP MultiAir 170 HP
Κύλινδροι 4 4 4
Κιβώτιο Ταχυτήτων Χειροκίνητο 6 σχέσεων Χειροκίνητο 6 σχέσεων 6 διπλού συμπλέκτη
Καταναλώσεις 6,2 (l/100km) 
5,5 (l/100km) 5,8 (l/100km)
Εκπομπές CO2
144 (g/km)
127 (g/km) 114 (g/km)
Αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6  Euro 6  Euro 6 
Start &Stop
Ναι
Ναι
Ναι

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Κινητήρας 1.6 JTDm 120 HP 2.0 JTDm 175 HP
Κύλινδροι 4 4
Κιβώτιο Ταχυτήτων 6-σχέσεων χειροκίνητο/6 διπλού συμπλέκτη Χειροκίνητο 6 σχέσεων
Καταναλώσεις 3,9 (l/100km)
4,2 (l/100km)
Εκπομπές CO2
127 (g/km) 110 (g/km)
Αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6 Euro 6 
Start & Stop
Ναι
Ναι
Επίπεδα Εξοπλισμού

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Ανακαλύψτε τα επίπεδα εξοπλισμού της Νέας Giulietta: συνεκτικότητα σε εξοπλισμό, σχεδιασμό και απόδοση σε κάθε διαμόρφωση.