Η FCA GREECE ΣΤΗΝ “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015”

Τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό και στους φίλους της αυτοκίνησης να δουν από κοντά το πολυαναμενόμενο Fiat Tipo, τις νέες προτάσεις Fiat 500, καθώς και τη μοναδική Alfa Romeo 4C, δίνει η FCA Greece με τη συμμετοχή της στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση FISIKON 2015» έως τις 22 Νοεμβρίου 2015.
 

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο περίπτερο της FCA Greece και να γνωρίσουν κάποια από τα αυτοκίνητα που έχουν αλλάξει τα σύγχρονα δεδομένα στον κλάδο, να δουν τη μεγάλη γκάμα μοντέλων, καθώς και να ενημερωθούν για τις τιμές, τις προσφορές και όλα τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα. Παράλληλα, για κάποια μοντέλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα test drive στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης.
 

Alfa Romeo

Οι σαγηνευτικές κυρίες της Alfa Romeo, MiTo και Giulietta, θα μονοπωλήσουν όπως πάντα το ενδιαφέρον όλων εκείνων για τους οποίους η οδήγηση είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο. Σημαντικό γνώρισμα της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας, που προσφέρει κάθε Alfa Romeo, είναι η μοναδική προσωπικότητα, η τεχνολογία και οι υψηλές επιδόσεις, οι οποίες συνδυάζονται πάντα με μέγιστη ασφάλεια και οικονομική απόδοση, χαρακτηριστικά που διαθέτουν η MiTo και η Giulietta.
 

Στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δύο Turbo Diesel εκδόσεις της MiTo: την ειδική έκδοση Racer που περιλαμβάνει μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες vintage χαρακτήρα, εφοδιασμένη με τον κινητήρα 1.3 JTDM-2 85hp αλλά και την πλούσια έκδοση Distinctive με τον ίδιο πετρελαιοκινητήρα. Αλλά και η Giulietta θα βρίσκεται εκεί, εξοπλισμένη με τον 1.4 Multiair 170hp Euro 6 (παράλληλα με το λανσάρισμα του νέου diesel 1.6 JTDM-2 120hp), o οποίος συνδυάζει μεγαλύτερη απόδοση, μικρότερη κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές ρύπων.
 

Μεγάλο αστέρι του περιπτέρου θα είναι το supercar της Alfa Romeo, η 4C, πανέτοιμη να υποδεχτεί και να αιχμαλωτίσει τα βλέμματα και να κλέψει τις καρδιές όλων των επισκεπτών της έκθεσης. Εμπνευσμένη από τη θρυλική ιστορία της Alfa Romeo, με αυτοκίνητα που ξυπνούν τη διάθεση για πραγματικά απολαυστική οδήγηση, η 4C μοιάζει φτιαγμένη από το υλικό των ονείρων αλλά αποτελείται εξ ολοκλήρου από υλικά υψηλής τεχνολογίας, τα οποία μπορεί κανείς να αγγίξει και να δει από κοντά στην έκθεση Αυτοκίνηση FISIKON 2015.


Αθήνα,

13/11/2015

ΔΕ/4305