Παγκόσμια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου 2016 στο Παρίσι

Η Alfa Romeo επιστρέφει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι με ένα επιβλητικό περίπτερο αντάξιο της φήμης της ως το απόλυτο σύμβολο της ιταλικής τελειότητας.

 

Όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω στη Giulia Veloce, το νέο κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα, που διαθέτει ιδιαίτερες εκδόσεις κινητήρα και ένα πραγματικά ακαταμάχητο στυλ. Η νέα έκδοση έρχεται με δύο νέες εκδόσεις κινητήρα, έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζίνης 2.0-λίτρων 280 HP και έναν ντίζελ 2.2-λίτρων 210 HP, που συνδυάζονται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και το  πρωτοεμφανιζόμενο σύστημα τετρακίνησης Q4. Το σύστημα Q4 της νέας Giulia Veloce παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της τετρακίνησης – σταθερότητα, υψηλή πρόσφυση και ασφάλεια – εξασφαλίζοντας, παράλληλα, τη χαμηλή κατανάλωση, την άμεση ανταπόκριση και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει ένα πισωκίνητο αυτοκίνητο.

 

Στο Παρίσι, η Alfa Romeo Giulia θα παρουσιαστεί σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις: δύο νέες ενσαρκώσεις της Veloce, δύο εκδόσεις Super και η σαγηνευτική Quadrifoglio. Με την αίσθηση των κοινών οικογενειακών καταβολών με τη Giulia να είναι διάχυτη, το κοινό μπορεί να απολαύσει από κοντά τις νέες Giulietta Veloce και Mito Veloce, καθώς και τις εκδόσεις Coupé και Spider της Alfa Romeo 4C, του σύγχρονου εμβλήματος της μάρκας.

 

Η Alfa Romeo περιμένει να συναντήσει όλους τους φίλους του αυτοκινήτου στο Παρίσι, από 1 έως 16 Οκτωβρίου. Για περισσότερα νέα μπορείτε να ακολουθήσετε τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της μάρκας.