Η ALFA ROMEO ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ 2017

Η 87η Διεθνής Έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το πολύ αναμενόμενο γεγονός από τους φαν της αυτοκίνησης άνοιξε τις πόρτες του: Το ραντεβού για όλους είναι στο Palexpo της μοναδικής Ελβετικής πρωτεύουσας, από τις 9-19 Μαρτίου.

 

Οι δημιουργίες της “La Meccanica delle Emozioni”που θα παρουσιαστούν είναι οι: Stelvio, Giulia, 4C Spider, Giulietta και Mito.

 

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη υπάρχει η δυνατότητα να θαυμάσετε από κοντά την μοναδική Stelvio Quadrifoglio510 HP με το κινητήρα βενζίνης Twin Turbo .

Η πιο σπορτίφ έκδοση της γκάμας , που έκανε το ντεμπούτο της στο Λος Άντζελες τον περασμένο Νόέμβριο, και συντόμα θα φτάσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά

 

Το Ελβετικό γεγονός επίσης θα περιλαμβάνει και την αποκλειστική First Edition και επιπλέον δύο νέες εκδόσεις Super, με κινητήρες από 180hp έως 220hp, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και το σύστημα Q4 all – wheel drive.

 

Στην Γενεύη επίσης θα παρουσιαστούν δύο Giulia Veloce , και θα κάνει το ντεμπούτο του ο κινητήρας πετρελαίου που θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τις επιλογές της γκάμας: Giulia Super 2.2 180 HP με αυτόματο κιβώτιο και σύστημα Q4 AWD.

 

Επιπλέον παρών θα δώσε και αποκλειστικές εκδόσεις Giulietta Veloce και  η νέα Mito, που θα πλαισιώσουν την μοναδική 4C Spider: Το εμβληματικό μοντέλο που αντιπροσωπεύει τον σπορ χαρακτήρα της μάρκας και μετουσιώνει το αυθεντικό Alfa Romeo DNA.

 

Η Alfa Romeo σας περιμένει στην Γενεύη , από τις 9 Μαρτίου σε ένα νέο περίπτερο με εξαιρετικά γραφικά και με σπορ ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τη θρυλική απόδοση των αυτοκινήτων μας.