ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ FERRARI ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ GIULIA QUADRIFOGLIO

Τρεις οδηγοί της Scuderia Ferrari με τρεις Giulia Quadrifoglio: με άλλα λόγια, η απόλυτη δοκιμαστική οδήγηση για το γρηγορότερο sedan της Alfa Romeo που δημιουργήθηκε ποτέ. Ο Sebastian Vettel, ο Kimi Raikkonen και ο Antonio Giovinazzi ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Alfa Romeo για μια ξεχωριστή μέρα στην πίστα δοκιμών στο Balocco της Ιταλίας: η ιδανική πίστα για να αναδειχθούν πλήρως οι δυνατότητες της Giulia Quadrifoglio.

 

Οι τρεις ξεχωριστοί φιλοξενούμενοι είχαν μια αφάνταστη εμπειρία στο τιμόνι της Giulia Quadrifoglio: από 0 έως 100 χλμ. / ώρα σε μόλις
3,9 ", μπορεί να φτάσει σε τελική ταχύτητα 307 χλμ. / ώρα και να παράγει πλευρική επιτάχυνση 1,15g. Οι τρεις οδηγοί F1 διεξήγαγαν τη δοκιμή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Race Mode: μια ρύθμιση οδήγησης αποκλειστικά για τη Giulia Quadrifoglio που κόβει το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου. Οι Vettel, Raikkonen και Giovinazzi κατάφεραν να βιώσουν την πραγματική σπορ αίσθηση αυτού του αυτοκινήτου, φέρνοντας στο προσκήνιο τις μοναδικές του δυνατότητες όσον αφορά την ισχύ και το δυναμισμό.

 

Η Alfa Romeo θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της Scuderia Ferrari ως Επίσημος Χορηγός: το σύμβολο της Quadrifoglio, το θρυλικό τετράφυλλο τριφύλλι, εμφανίζεται στο αμάξωμα του SF70H σε κάθε αγώνα της τρέχουσας σεζόν F1.

 

Απολαύστε το βίντεο της εμπειρίας με τους οδηγούς της Scuderia Ferrari στο Alfa Romeo Proving Ground. Κάντε click εδώ