ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ FIAT CHRYSLER AUTOMOBILES GREECE ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε.

Η FCA Greece καλωσορίζει την εταιρεία ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε., ως νέο σημείο επαφής και γνωριμίας των καταναλωτών της Θεσσαλονίκης με τις μάρκες του Ομίλου FCA.

Με την είσοδο και της ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FCAG, η εταιρεία επιδιώκει την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών του νομού Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές προτάσεις που προσφέρουν οι μάρκες Fiat και Fiat Professional. Παράλληλα, η ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε.  θα παρέχει υπηρεσίες πωλήσεως ανταλλακτικών, καθώς και συνεργείου και φανοβαφείου (after sales) για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional και Alfa Romeo.

Στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη (Δημοσθένους 33, έναντι Λαχαναγοράς), εκτός από την έκθεση αυτοκινήτων για τις μάρκες Fiat και Fiat Professional, λειτουργεί και εξουσιοδοτημένο συνεργείο και φανοβαφείο για τις αντίστοιχες μάρκες και επιπλέον για την Alfa Romeo. Οι οδηγοί θα βρουν άνετους χώρους parking και φιλικό προσωπικό έτοιμο πάντα να εξυπηρετήσει άψογα!


Η συνεργασία με την ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου εξουσιοδοτημένων διανομέων της FCA Greece, δημιουργώντας ακόμα ένα σημείο στη Δυτική Θεσσαλονίκη με στόχο την κάλυψη των αναγκών των οδηγών και προσφέροντας αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης και ασφάλειας, μοναδικής αισθητικής, οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπεμπόμενων ρύπων, καθώς και προνομιακές after sales υπηρεσίες.