Η περίοδος δοκιμών της ομάδας Alfa Romeo Racing ORLEN με τη νέα Giulia GTA

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την περίοδο δοκιμών των Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi με τις νέες Giulia GTA και GTAm. Παρακολουθήστε το πλήρες βίντεο σύνδεσμος

 

Μια πολύ ειδική περίοδος δοκιμών

Οι Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi συμμετείχαν σε μια περίοδο δοκιμών με τις νέες GTA και GTAm της Alfa Romeo στο διάσημο Balocco Proving Ground, όπου όλα τα σπορ αυτοκίνητα της Alfa Romeo έχουν τελειοποιηθεί από τη δεκαετία του 1960. Το κομμάτι επέτρεψε στους οδηγούς F1 να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα στο όριο και να παρέχουν ανατροφοδοτήσεις σε πραγματικό χρόνο.

 

F1 τεχνογνωσία στο πρόγραμμα GTA

Οι δύο οδηγοί της Alfa Romeo Racing ORLEN συνεργάστηκαν στενά με τους μηχανικούς, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες τεχνικές προτάσεις για τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής και του χειρισμού. Η Giovinazzi προσέφερε συμβουλές για τη ρύθμιση του αυτοκινήτου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα νέα εξαρτήματα από ανθρακονήματα και στις νέες τεχνικές λύσεις. Ο Räikkönen, από την άλλη πλευρά, συνεργάστηκε με το τμήμα αεροδυναμικής, εξετάζοντας τη συνολική ισορροπία που εγγυούνται τα νέα εξαρτήματα και το υποδαπέδιο πλαίσιο του αμαξώματος.

 

Η ανεκτίμητη τεχνογνωσία της Sauber Engineering

Η Sauber διαθέτει 50 χρόνια εμπειρίας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχοντας έτσι συσσωρευμένη ανεκτίμητη εμπειρία στο σχεδιασμό και τη χρήση ανθρακονημάτων, καθώς και σε βάθος τεχνογνωσία στην αεροδυναμική. Τα οφέλη αυτής της συνεργασίας κυμαίνονται από τη μηχανική, τα πρωτότυπα και τέλος την παραγωγή. Για αυτόν τον λόγο, η Alfa Romeo αναθέτει στη Sauber την παραγωγή των περισσότερων συστατικών ανθρακονημάτων στις GTA και GTAm, ειδικά εκείνα που επηρεάζουν την αεροδυναμική επίδραση, τα οποία έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην ελβετική σήραγγα της ελβετικής μάρκας.