STELVIO BLACK TECH
 • Στιλ
 • Άνεση
 • Τεχνολογία
 • Ασφαλεια
 • Δυναμισμός
 • Αναρτήσεις
 • Το συστημα q4 awd
 • Κινητήρας
 • Πακέτα Εξοπλισμού
 • Επίπεδα Εξοπλισμού

Στιλ

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ALFA ROMEO

Ο σχεδιασμός της Stelvio παίρνει μια πιο σκοτεινή και επιβλητική εμφάνιση με την B-Tech. Οι πλευρικές κολώνες, τα ένθετα της μάσκας, το εμπρός τρίλοβο, τα καλύμματα των καθρεφτών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα και τα εμπρός φανάρια Bi-xenon κάνουν μία εξαιρετική πρώτη εντύπωση, είτε κοιτάζοντας μέσα από τον καθρέφτη ή περνώντας δίπλα της. Το ψηλό ανάστημα της τονίζεται ακόμα πιο πολύ από τους 20" τροχούς σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, τις βαμμένες δαγκάνες, τις μαύρες γυαλιστερές μπάρες οροφής, και την σκούρα γυαλιστερή προστατευτική ποδιά, που όλα ενισχύουν την κυριαρχική φύση του πρώτου SUV που βγήκε ποτέ από την Alfa Romeo.

Σκούρο γυαλιστερό φινίρισμα στο ένθετο “V” της μάσκας
Η Stelvio B-Tech επιτείνει την αποκλειστική της εμφάνιση με σκούρες γυαλιστερές απολήξεις εξάτμισης και σκούρα γυαλιστερή προστατευτική ποδιά.
Αποκλειστικές σκούρες γυαλιστερές 20” ζάντες αλουμινίου (opt).

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Για μία υπέροχη οδηγική εμπειρία

Εκεί όπου η άνεση και ο οδηγο-κεντρικός σχεδιασμός συναντούνται για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που δεύτερο του δεν υπάρχει. Σχηματισμένο από τα πιο εκλεπτυσμένα υλικά και την εργονομική θέση για να δώσουν τα μέγιστα στην οδήγηση, το οικολογικό δέρμα και το ύφασμα, αναμιγνύονται αρμονικά μαζί με την πιο προηγμένη τεχνολογία: Προσαρμοζόμενο Cruise Control και οθόνη 7” TFT πίνακα οργάνων

Alfa Romeo Stelvio Super Interni
Με την Stelvio B-Tech, διαλέξτε από τρεις επιλογές καθισμάτων: Διαθέσιμα σε οικολογικό δέρμα, πολυτελές δέρμα, sport δέρμα
Το κουμπί έναρξης κινητήρα είναι ενσωματωμένο στο τιμόνι
Άνεση

Άνεση

ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ

Η αίσθηση της κυριαρχίας του δρόμου από επάνω, συνδυασμένη με τον αλάνθαστο δυναμισμό ενός σπορτίβ saloon, είναι αυτά που κάνουν την Stelvio B-Tech ένα μοναδικά εξοπλισμένο SUV για να δημιουργεί εμπειρίες που δεν έχει δει ή αισθανθεί ποτέ ξανά αυτή η κατηγορία. Ο σχεδιασμός, η εργονομία, η ευρυχωρία και η λειτουργικότητα είναι όλα καλιμπραρισμένα τοποθετούν τον οδηγό στο κέντρο της δράσης. Παρέχεται έχοντας στον στάνταρ εξοπλισμό μία 8,8” έγχρωμη HD οθόνη και Apple CarPlay και Android Audio (στις αγορές στις οποίες διατίθεται η υπηρεσία).

Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού με δύο ζώνες, εμπεριέχεται στον βασικό εξοπλισμό της Stelvio B-Tech.
Το σύστημα Keyless-go είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις της Stelvio, όπως και το ηλεκτρικό άνοιγμα της πόρτας του πορτμπαγκάζ, το οποίο δημιουργεί εύκολη πρόσβαση για το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα μέσα στον χώρο αποσκευών της Stelvio.
Τεχνολογία

Info-τηλεματική

ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ

Όταν πρόκειται για την info-τηλεματική, η Stelvio B-Tech δεν βρίσκεται πίσω από κανένα. Ο πίνακας οργάνων 7” και η 8,8” έγχρωμη HD οθόνη με ράδιο DAB και Apple CarPlay/Android Auto (στις αγορές στις οποίες διατίθεται η υπηρεσία) είναι ενσωματωμένα με στιλ μέσα στο ταμπλό.

Τα Apple CarPlay και Android Auto (στις αγορές στις οποίες διατίθεται η υπηρεσία) σας επιτρέπουν να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες των smartphones σας με απόλυτη ευκολία.
Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο όσον αφορά τους επιβάτες, το στιλ οδήγησης και την χρήση του αυτοκινήτου. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν ευκολότερο να τα έχετε όλα κάτω από έλεγχο.
Ασφαλεια

Ασφάλεια

ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ

Η Stelvio B-Tech έρχεται εφοδιασμένη με πολλαπλά συστήματα ασφαλείας που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά από την Alfa Romeo. Το Integrated Brake System (IBS), συνδυάζει τον έλεγχο της ευστάθειας και του συστήματος των φρένων σε μία ενιαία ηλεκτρομηχανική συσκευή. Μία αξιοσημείωτη καινοτομία η οποία παρέχει άμεση και εξαιρετικά ακριβή απόκριση του πεντάλ του φρένου, εγγυώμενο μέγιστη ασφάλεια την στιγμή που την χρειάζεστε περισσότερο.

Το Lane Departure Warning (LDW) αναγνωρίζει τα σημάδια της λωρίδας κυκλοφορίας στην επιφάνεια του δρόμου και προειδοποιεί τον οδηγό με ακουστικές και οπτικές προειδοποιήσεις
Το Forward Collision Warning (FCW) προειδοποιεί τον οδηγό για τον κίνδυνο μετωπικής σύγκρουσης με ακουστικά και οπτικά σήματα, πριν ενεργοποιήσει το σύστημα φρένων όταν είναι αναγκαίο.
Το Προσαρμοζόμενο Cruise Control περιέχεται στον βασικό εξοπλισμό της B-Tech και διατηρεί το αυτοκίνητο σας σε μία σταθερή ταχύτητα ταξιδιού, παρακολουθώντας και βοηθώντας στην διατήρηση κάθε στιγμή μίας απόστασης ασφαλείας από το προπορευόμενο αυτοκίνητο.
Δυναμισμός
Αναρτήσεις

Αναρτήσεις

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η Stelvio B-Tech δίνει την αίσθηση ότι είναι ελαφριά σαν φτερό, αλλά παρόλα αυτά γαντζωμένη στο έδαφος, σε ποιητική κίνηση που μπορεί να βιώσει κανείς μόνο από την καινοτόμο ανάρτηση που σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τους "εγκεφάλους" στην Alfa Romeo. Η Alfalink™ παρέχει πρόσφυση στον δρόμο και χειρισμό που στην κορυφή της κατηγορίας της, ακόμα και σε υψηλή πλευρική επιτάχυνση. Η χρήση του αλουμινίου και των συνθετικών υλικών για τις εμπρός αλλά και για τις πίσω αναρτήσεις μειώνει σημαντικά το βάρος, δημιουργώντας τεράστια οφέλη στην αποδοτικότητα και τις επιδόσεις.

Το σύστημα AlfaLink™ με διπλά ψαλίδια με εικονικό κατά το ήμισυ άξονα στροφής εξασφαλίζει ότι οι τροχοί παραμένουν ιδανικά κατακόρυφοι σε σχέση με το οδόστρωμα, ακόμα και σε στροφές με υψηλή ταχύτητα. Περισσότερη πρόσφυση και λιγότερη υποστροφή για την αίσθηση της απόλυτης ακρίβειας στο τιμόνι.
Το πίσω σύστημα με 4 και μισό μπράτσα AlfaLink™ εγγυάται τον καλύτερο χειρισμό στην κατηγορία και εξαιρετική άνεση για όλους τους επιβάτες.
Το συστημα q4 awd
Κινητήρας

Κινητήρας

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ STELVIO B-TECH

Η Stelvio B-Tech παρέχει νέα αναβαθμισμένα πακέτα κινητήρων πλήρως συμβατά με τα τελευταία πρότυπα εκπομπών ρύπων. Μια έκδοση του 2.0 υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα των 280hp, εφοδιασμένου με το σύστημα Q4 AWD και μια του πετρελαιοκινητήρα 2.2 των 210hp επίσης συνδυασμένου με το σύστημα μετάδοσης Q4 all-wheel drive. Όλοι οι κινητήρες της Stelvio είναι κατασκευασμένοι από ένα ενιαίο αλουμινένιο κορμό και συνδυάζονται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, εξασφαλίζοντας μέγιστη αποδοτικότητα όσον αφορά την μεταβλητότητα, την άνεση και την απόδοση.

ΒΕΝΖΙΝΗ

Κινητήρας
2.0 Turbo βενζίνη 280hp
Κύλινδροι
4 κύλινδροι
Κιβώτιο Ταχυτήτων
Υπερτροφοδοτούμενος
Μετάδοση κίνησης  Κίνηση στους 4 τροχούς Q4
Μέγιστη ισχύς  280hp@4500rpm
Μέγιστη ρόπη  400Nm@2250rpm
Κιβώτιο ταχυτήτων
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
Κατανάλωση*
7,9-8,0 l/100km
Εκπομπές CO*2
CO2: 186 g/km
Αντιρρυπαντικές προδιαγραφές
E6D Temp
  *Μεικτός κύκλος
*Το σημείο (Α) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΚ 692/2008.
Το σημείο (Β) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την μέθοδο μέτρησης / συσχέτισης με αναφορά στο Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1152-1153. 
Το σημείο (Γ) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την νέα Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1347. 
Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου που συλλεχθήκαν σύμφωνα με τον εφαρμοστέο Κανονισμό υποδεικνύονται προκειμένου να επιτρέπεται η σύγκριση των δεδομένων των αυτοκινήτων. Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου της πιστοποίησης / έγκρισης τύπου ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις ακριβείς τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου, οι οποίες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ο τρόπος οδήγησης, η διαδρομή, ο καιρός και οι συνθήκες του οδοστρώματος, η κατάσταση, η χρήση και ο εξοπλισμός του οχήματος. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου αφορούν τις εκδόσεις του οχήματος με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές. Οι ανωτέρω τιμές ενδέχεται να αλλάζουν με την μετέπειτα διαμόρφωση του οχήματος ανάλογα με τον εξοπλισμό και/ή το μέγεθος των ελαστικών που επιλέγονται. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου δεν είναι οριστικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν ως αποτέλεσμα αλλαγών στον κύκλο παραγωγής. Οι ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο διανομέα του δικτύου της FCA.
Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου του οχήματος που έχει αγοραστεί από τον πελάτη θα παρέχονται μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος. 
Σε περιπτώσεις όπου οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου σχετίζονται με τον υπολογισμό φόρων και τελών αναφορικά με το όχημα, θα πρέπει να γίνεται αναφορά στην ισχύουσα νομοθεσία σε κάθε χώρα.
Ενημερωθείτε περαιτέρω εδώ: https://www.alfaromeo.gr/pistopiisi-wltp σχετικά με τις νέες δοκιμές για την πιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 και ρύπων.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Κινητήρας
2.2 Turbo Diesel 210hp
Κύλινδροι
4 κύλινδροι
Μετάδοση κίνησης 
Κίνηση στους 4 τροχούς
Μέγιστη ισχύς 
210hp@3750rpm
Μέγιστη ρόπη 
470 Nm@1750rpm
Κιβώτιο ταχυτήτων
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
Κατανάλωση*
5,7-6,1 l/100km
Εκπομπές CO*2
149 g/km
Αντιρρυπαντικές προδιαγραφές
E6D Temp
  *Μεικτός κύκλος
*Το σημείο (Α) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΚ 692/2008.
Το σημείο (Β) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την μέθοδο μέτρησης / συσχέτισης με αναφορά στο Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1152-1153. 
Το σημείο (Γ) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την νέα Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1347. 
Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου που συλλεχθήκαν σύμφωνα με τον εφαρμοστέο Κανονισμό υποδεικνύονται προκειμένου να επιτρέπεται η σύγκριση των δεδομένων των αυτοκινήτων. Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου της πιστοποίησης / έγκρισης τύπου ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις ακριβείς τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου, οι οποίες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ο τρόπος οδήγησης, η διαδρομή, ο καιρός και οι συνθήκες του οδοστρώματος, η κατάσταση, η χρήση και ο εξοπλισμός του οχήματος. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου αφορούν τις εκδόσεις του οχήματος με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές. Οι ανωτέρω τιμές ενδέχεται να αλλάζουν με την μετέπειτα διαμόρφωση του οχήματος ανάλογα με τον εξοπλισμό και/ή το μέγεθος των ελαστικών που επιλέγονται. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου δεν είναι οριστικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν ως αποτέλεσμα αλλαγών στον κύκλο παραγωγής. Οι ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο διανομέα του δικτύου της FCA.
Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου του οχήματος που έχει αγοραστεί από τον πελάτη θα παρέχονται μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος. 
Σε περιπτώσεις όπου οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου σχετίζονται με τον υπολογισμό φόρων και τελών αναφορικά με το όχημα, θα πρέπει να γίνεται αναφορά στην ισχύουσα νομοθεσία σε κάθε χώρα.
Ενημερωθείτε περαιτέρω εδώ: https://www.alfaromeo.gr/pistopiisi-wltp σχετικά με τις νέες δοκιμές για την πιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 και ρύπων.
Πακέτα Εξοπλισμού

Πακετα εξοπλισμου

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΗ STELVIO B-TECH

ΠΑΚΕΤΟ DRIVER ASSISTANCE PLUS

 • Εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος με οπτική ένδειξη και κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές
 • Σύστημα παρακολούθησης νεκρού σημείου
 • Εξωτερικοί καθρέπτες με autodim
 • Εσωτερικός ηλεκτροχρωμικός καθρέπτης
 • ΠΑΚΕΤΟ PERFORMANCE (ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ)

  • Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
  • Διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης

  ΠΑΚΕΤΟ CONVENIENCE PLUS

  • Keyless entry
  • Λυχνίες στις θύρες
  • Σκιάδιο οδηγού με φως
  • Αποθηκευτικός χώρος στη θέση του οδηγού
  • 2 θύρες USB πίσω

  ΠΑΚΕΤΟ SOUND THEATRE

  • Subwoofer και 11 ηχεία
  • Ambient light

  ΠΑΚΕΤΟ SPORT INTERIOR

 • Sport ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού 6 θέσεων με οσφϋική ρύθμιση 4 θέσεων
 • Θερμαινόμενα ακροφύσια πάρμπριζ
 • Θερμαινόμενο τιμόνι
 • ΠΑΚΕΤΟ SPORT

  • Κεντρική κονσόλα και θύρες με λεπτομέρειες από αλουμίνιο
  • Σπορ δερματινο τιμονι
  • Πεντάλ αλουμίνιου

  ΠΑΚΕΤΟ SPORT INTERIOR PLUS

  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού 8 θέσεων με οσφϋικη ρύθμιση
  • Sport δερμάτινα καθίσματα
  • Θερμαινόμενο τιμόνι
  • Θερμαινόμενα ακροφύσια πάρμπριζ
  • Πίσω θερμαινόμενα καθίσματα
  • Adaptive cruise control
  • Δερμάτινες λεπτομέρειες στα πάνελ θύρων και ΙΡ

  ΠΑΚΕΤΟ LUXURY

  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού 8 θέσεων
  • Δέρμα Pieno Fiore
  • Εσωτερικός διάκοσμος από καρυδιά ή δρυ
  • Χρωμιωμένα περιγράμματα θύρων
  • Δερματινη επενδυση θυρων
  • Θερμαινόμενο τιμόνι
  • Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
  • Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών 7''

  ΜΟΝΤΕΛΑ

  Επιλέξτε την δική σας Stelvio

  Ανακαλύψτε τα εξαιρετικά συναισθήματα του πρώτου SUV από την Alfa Romeo σε όλες τις εκδόσεις της Stelvio, ικανές να παρέχουν τις καλύτερες από τις τεχνολογίες της Alfa Romeo , και μέγιστη ασφάλεια και άνεση σε κάθε μία διαμόρφωση.