Alfa Romeo Stelvio Base
 • Στιλ
 • Άνεση
 • Τεχνολογία
 • Ασφαλεια
 • Δυναμισμός
 • Αναρτησεις
 • Το συστημα q4 awd
 • Κινητήρες
 • Πακέτα Εξοπλισμού
 • Επίπεδα Εξοπλισμού
Στιλ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Κατακτώντας νέο έδαφος στην κατηγορία SUV

H Stelvio είναι σαφώς μία Alfa Romeo από κάθε άποψη και σε κάθε λεπτομέρεια. Ο απαράμιλλος Ιταλικός σχεδιασμός έχει δώσει μορφή σε ένα ασυμβίβαστο SUV, προορισμένο να αλλάξει τα πρότυπα της κατηγορίας. Κομψή αλλά και σπορτίβ, η Stelvio ενσαρκώνει την μοναδική αίσθηση των αναλογιών της μάρκας, μέσω των βασικών γνωρισμάτων του όπως το εμπρός τρίλοβο. Ο σχεδιασμός της Alfa Romeo αποδίδει μία αίσθηση μοναδικού συμπαγούς αυτοκινήτου και ευελιξίας συνδυασμένα με όλη την προσαρμοστικότητα, την ευρυχωρία και την ικανότητα φόρτωσης ενός παραδοσιακού SUV.

Η Stelvio διαθέτει σαν στάνταρ κομψές ζάντες αλουμινίου 17”.
Πίσω φώτα με τεχνολογία LED: ασφάλεια και ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Καθαρό και μινιμαλιστικό, ουσιαστικό Alfa Romeo

Μέσα σε μία αληθινή Alfa Romeo, ο οδηγός πρέπει να είναι πάντοτε στο κέντρο της εμπειρίας. Μέσα στη Stelvio, ο οδηγός έχει μία υψηλή αλλά ταυτόχρονα και σπορτίβ θέση οδήγησης, απολαμβάνοντας ένα κυρίαρχο σημείο από όπου μπορεί να βλέπει τον δρόμο. Η εμπειρία βελτιώνεται ακόμα πιο πολύ από ένα περιβάλλοντα εργονομικό σχεδιασμό της καμπίνας. Με αυτή την έκδοση της Stelvio, κάθε λεπτομέρεια έχει συλληφθεί έτσι ώστε να παρέχει καθαρή ευχαρίστηση πίσω από το τιμόνι του. Το περιβάλλον εγγυάται μία αίσθηση συμπαγούς και κομψότητας, που ξεχωρίζει από μινιμαλιστικές και πολύτιμες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Τα εμπρός καθίσματα με 6 ρυθμίσεις είναι ντυμένα με μαύρο τεχνικό ύφασμα και κατεργασμένο κέντημα.

Alfa Romeo Giulia Base Interni
Η Stelvio διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό μία έγχρωμη οθόνη 3.5” TFT στον πίνακα οργάνων.
Το δερμάτινο τιμόνι της Stelvio είναι εφοδιασμένο με το κουμπί εκκίνησης: μία πινελιά αγωνιστικής παράδοσης.
Άνεση
Άνεση

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δημιουργημένη να ξελογιάζει τον οδηγό από το πρώτο κιόλας ταξίδι

Με τη Stelvio, η Alfa Romeo χαράζει ένα καινούργιο τρόπο αντίληψης της κατηγορίας SUV. Η λεπτομερής μελέτη του εργονομικού και λειτουργικού σχεδιασμού έχει αναδείξει μία υψηλή αλλά επίσης και σπορτίβ θέση οδήγησης, κατακτώντας νέο έδαφος στην κατηγορία του. Ο οδηγός, που είναι πάντα στο κέντρο της οδηγικής εμπειρίας, μπορεί να κυριαρχεί στον δρόμο από μία προνομιούχα θέση χωρίς να λείπει κάτι από τον χειρισμό ενός sedan υψηλών επιδόσεων. Η Stelvio είναι ένα SUV με μία σπορτίβ ψυχή αλλά ταυτόχρονα παρέχει εξαιρετική ευελιξία και ευρυχωρία: η αρχιτεκτονική του εσωτερικού του είναι απλή και λειτουργική, σχεδιασμένη να φιλοξενεί τρεις επιβάτες πίσω με πλήρη άνεση.

Η Stelvio παρέχει σύστημα αυτόματου διζωνικού κλιματισμού στο βασικό εξοπλισμό.
Το σύστημα Keyless-go και το ηλεκτρικό άνοιγμα της πόρτας του πορτμπαγκάζ είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του Stelvio.
Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι 525 λίτρα. Η διαμόρφωση των καθισμάτων εγγυάται άπλετο χώρο για όλους τους επιβάτες.
Τεχνολογία
Τεχνολογία

INFO-ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ

Εξελιγμένη αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής

Η αρχική έκδοση της Stelvio διαθέτει το νέο τελευταίας τεχνολογίας σύστημα info-τηλεματικής της Alfa Romeo, το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Magneti Marelli. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει σαν στάνταρ μία έγχρωμη οθόνη 6.5”, που ελέγχεται από το ειδικό περιστρεφόμενο Pad. Το μενού της info-τηλεματικής είναι εμπλουτισμένο με apps που έχουν δημιουργηθεί ειδικά από την Alfa Romeo: MyCar για διαγνωστικούς ελέγχους, και Efficient Drive για την παρακολούθηση της κατανάλωσης και του στιλ οδήγησης. Το σύστημα αυτό παρέχει επίσης προηγμένη φωνητική αναγνώριση και κουμπιά ελέγχου στο βολάν του τιμονιού, ενώ η τεχνολογία Bluetooth μπορεί να παρέχει μέσω συνεχούς ροής μουσική απευθείας από το δικό σας smartphone

Η Stelvio είναι εφοδιασμένη με ένα ηχοσύστημα το οποίο διαθέτει 8 ηχεία σαν στάνταρ εξοπλισμός.
Οι αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω είναι στάνταρ σε κάθε Stelvio.
Η Stelvio διαθέτει, σαν στάνταρ εξοπλισμό, αισθητήρες βροχής και φώτων.
Ασφαλεια

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ασυμβίβαστη ασφάλεια σαν στάνταρ εξοπλισμός

Η Stelvio είναι εφοδιασμένη με αποκλειστικά συστήματα ασφαλείας που έχουν εξελιχθεί από την Alfa Romeo, και περιλαμβάνουν Ολοκληρωμένο Σύστημα Φρένων (IBS), το οποίο συνδυάζει τον έλεγχο ευστάθειας και τα εξαρτήματα του παραδοσιακού συστήματος φρένων σε ένα μοναδικό ηλεκτρο-μηχανικό σύστημα. Αυτή η καινοτομία επιτρέπει την μετάδοση της πληροφορίας του πεντάλ του φρένου και μία άμεση απόκριση, βελτιώνοντας την απόδοση και την αξιοπιστία σε οποιαδήποτε οδική συνθήκη.

Η Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (LDW) προειδοποιεί τον οδηγό όταν το αυτοκίνητο παρεκκλίνει από την λωρίδα κυκλοφορίας του χωρίς να έχει ανάψει το φλας.
Το Forward Collision Warning (FCW) + Autonomous Emergency Braking προειδοποιεί τον οδηγό για δυνητικές συγκρούσεις και ενεργοποιεί το σύστημα των φρένων με το ΑΕΒ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Η Stelvio παρέχει την ευκολία του Cruise Control σαν στάνταρ. Το Προσαρμοζόμενο Cruise Control (ACC) είναι διαθέσιμο κατόπιν ζήτησης.
Δυναμισμός
Δυναμισμός
Αναρτησεις

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ένα νέο είδος χειρισμού στην κατηγορία SUV

Η Stelvio Super παρέχει όλη την άνεση ενός παραδοσιακού SUV με την οδηγική απόλαυση την οποία μόνο μία γνήσια Alfa Romeo μπορεί να παρέχει. Με την τεχνολογία αιχμής και τα υλικά του, η Stelvio είναι άνετη αλλά ταυτόχρονα και ευέλικτη, ελαφριά αλλά ταυτόχρονα σταθερή στον δρόμο: το μυστικό αυτού του δυναμισμού είναι στο τελείως νέο σχήμα των αναρτήσεων του που έχουν εξελιχθεί από την Alfa Romeo. Το πατενταρισμένο σύστημα AlfaLink™ βελτιώνει την ευελιξία ενός παραδοσιακού σχήματος πολλαπλών συνδέσμων, παρέχοντας ανώτερη άνεση και τον καλύτερο χειρισμό στην κατηγορία του, ακόμα και στην πλευρική πρόσφυση. Επιπλέον, η εκτενής χρήση του αλουμινίου και των συνθετικών υλικών και για τις εμπρός αλλά και για τις πίσω αναρτήσεις βοηθάει στην μείωση του βάρους, με τεράστια οφέλη στην αποδοτικότητα και τις επιδόσεις.

Η εμπρόσθια ανάρτηση AlfaLink™ με διπλά ψαλίδια και με εικονικό κατά το ήμισυ άξονα διεύθυνσης διατηρεί τους εμπρός τροχούς ιδανικά κατακόρυφους σε σχέση με το οδόστρωμα, ακόμα και σε συνθήκες γρήγορων κλειστών στροφών. Περισσότερη πλευρική πρόσφυση, και μειωμένη υποστροφή για καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι.
Η πίσω ανάρτηση AlfaLink™ με τέσσερα και μισό μπράτσα παρέχει το καλύτερη στην κατηγορία της κράτημα ενώ προσφέρει μία εξαιρετική άνεση για όλους τους επιβάτες.
Το συστημα q4 awd
Κινητήρες
Κινητήρες

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΗ STELVIO

Μια γνήσια Ιταλική καρδιά.

H Stelvio προσφέρει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων κινητήρων. Ο ισχυρός κινητήρας 2.0 Turbo Βενζίνη 200hp με σύστημα Q4 AWD προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση και οδηγική απόλαυση. Ο αποδοτικός, αλλά συναρπαστικός, κινητήρας 2.2 Turbo Diesel διατίθεται στην έκδοση 160hp με πίσω κίνηση ενώ η ελαφριά κατασκευή του παράγεται από 100% αλουμίνιο. Η Stelvio διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 ταχυτήτων σε όλες τις εκδόσεις. Αυτό επιτρέπει στον κινητήρα να λειτουργεί με τη βέλτιστη απόδοση και ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου.

DIESEL

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 2.2 Turbo Diesel 160 CV
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ 4 κύλινδροι
ΜΕΤΑΔΟΣΗ 
RWD
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
ΜΕΓ. ΙΣΧΥΣ: HP (KW)@Σ.Α.Λ. 
118 (160) @ 3750
ΜΕΓ. ΡΟΠΗ: ΝΜ (KGM)@Σ.Α.Λ. 450 (46)@ 1750
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100 ΚΜ/Η (S) 8,8
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ (L/100 KM) - ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ* 5,3-5,5
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (G/KM) – ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ* 139-145

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Euro 6D-TEMP
*Το σημείο (Α) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΚ 692/2008.
Το σημείο (Β) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την μέθοδο μέτρησης / συσχέτισης με αναφορά στο Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1152-1153. 
Το σημείο (Γ) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την νέα Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1347. 
Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου που συλλεχθήκαν σύμφωνα με τον εφαρμοστέο Κανονισμό υποδεικνύονται προκειμένου να επιτρέπεται η σύγκριση των δεδομένων των αυτοκινήτων. Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου της πιστοποίησης / έγκρισης τύπου ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις ακριβείς τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου, οι οποίες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ο τρόπος οδήγησης, η διαδρομή, ο καιρός και οι συνθήκες του οδοστρώματος, η κατάσταση, η χρήση και ο εξοπλισμός του οχήματος. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου αφορούν τις εκδόσεις του οχήματος με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές. Οι ανωτέρω τιμές ενδέχεται να αλλάζουν με την μετέπειτα διαμόρφωση του οχήματος ανάλογα με τον εξοπλισμό και/ή το μέγεθος των ελαστικών που επιλέγονται. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου δεν είναι οριστικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν ως αποτέλεσμα αλλαγών στον κύκλο παραγωγής. Οι ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο διανομέα του δικτύου της FCA.
Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου του οχήματος που έχει αγοραστεί από τον πελάτη θα παρέχονται μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος. 
Σε περιπτώσεις όπου οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου σχετίζονται με τον υπολογισμό φόρων και τελών αναφορικά με το όχημα, θα πρέπει να γίνεται αναφορά στην ισχύουσα νομοθεσία σε κάθε χώρα.
Ενημερωθείτε περαιτέρω εδώ: https://www.alfaromeo.gr/pistopiisi-wltp σχετικά με τις νέες δοκιμές για την πιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 και ρύπων.

ΒΕΝΖΙΝΗ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 2.0 Turbo βενζίνη 200 CV
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ 4 κύλινδροι 
ΜΕΤΑΔΟΣΗ RWD
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
ΜΕΓ. ΙΣΧΥΣ: HP (KW)@Σ.Α.Λ. 148(200)@4500
ΜΕΓ. ΡΟΠΗ: ΝΜ (KGM)@Σ.Α.Λ. 330(34)@1750
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100 ΚΜ/Η (S) 7,2 
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ (L/100 KM) - ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ* 7,9/8,1* l/100km
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (G/KM) – ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ* 183/187 g/km
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Euro 6D-Temp
*Το σημείο (Α) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΚ 692/2008.
Το σημείο (Β) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την μέθοδο μέτρησης / συσχέτισης με αναφορά στο Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1152-1153. 
Το σημείο (Γ) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την νέα Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1347. 
Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου που συλλεχθήκαν σύμφωνα με τον εφαρμοστέο Κανονισμό υποδεικνύονται προκειμένου να επιτρέπεται η σύγκριση των δεδομένων των αυτοκινήτων. Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου της πιστοποίησης / έγκρισης τύπου ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις ακριβείς τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου, οι οποίες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ο τρόπος οδήγησης, η διαδρομή, ο καιρός και οι συνθήκες του οδοστρώματος, η κατάσταση, η χρήση και ο εξοπλισμός του οχήματος. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου αφορούν τις εκδόσεις του οχήματος με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές. Οι ανωτέρω τιμές ενδέχεται να αλλάζουν με την μετέπειτα διαμόρφωση του οχήματος ανάλογα με τον εξοπλισμό και/ή το μέγεθος των ελαστικών που επιλέγονται. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου δεν είναι οριστικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν ως αποτέλεσμα αλλαγών στον κύκλο παραγωγής. Οι ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο διανομέα του δικτύου της FCA.
Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου του οχήματος που έχει αγοραστεί από τον πελάτη θα παρέχονται μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος. 
Σε περιπτώσεις όπου οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου σχετίζονται με τον υπολογισμό φόρων και τελών αναφορικά με το όχημα, θα πρέπει να γίνεται αναφορά στην ισχύουσα νομοθεσία σε κάθε χώρα.
Ενημερωθείτε περαιτέρω εδώ: https://www.alfaromeo.gr/pistopiisi-wltp σχετικά με τις νέες δοκιμές για την πιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 και ρύπων.
Πακέτα Εξοπλισμού
Πακέτα Εξοπλισμού

Πακετο

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕ ΤΗ STELVIO

ΠΑΚΕΤΟ ΦΩΤΩΝ BI-XENON

 • Εμπρός φανάρια 35W Bi-Xenon με λειτουργία AFS
 • Εμπρός προβολέας ομίχλης με LED, μόνο στους πετρελαιοκινητήρες
 • Ψεκαστήρες εμπρός φαναριών

ΠΑΚΕΤΟ DRIVER ASSISTANCE

 • Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός
 • Κάμερα οπισθοπορείας

ΠΑΚΕΤΟ DRIVER ASSISTANCE PLUS

 • Σύστημα αυτόματης ρύθμισης μεγάλης σκάλας φώτων
 • Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός
 • Εξωτερικός καθρέφτης, ηλεκτροχρωμικός με αυτόματη προσαρμογή
 • Εσωτερικός καθρέφτης, με αυτόματη προσαρμογή
 • Παρακολούθηση τυφλού σημείου με ανίχνευση πίσω τμήματος
 • Κάμερα οπισθοπορείας

ΠΑΚΕΤΟ COLD WEATHER

 • Θερμαινόμενο βολάν τιμονιού
 • Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός
 • Θερμαινόμενοι ψεκαστήρες παρμπρίζ

ΠΑΚΕΤΟ BUSINESS

 • Σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη 6.5"
 • Ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι καθρέφτες

ΠΑΚΕΤΟ BUSINESS PLUS

 • Σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη 6.5"
 • Εξωτερικός καθρέφτης με ηλεκτροχρωμική αυτόματη προσαρμογή
 • Εσωτερικός καθρέφτης με αυτόματη προσαρμογή
 • Σύστημα αυτόματης ρύθμισης μεγάλης σκάλας φώτων
 • Παρακολούθηση τυφλού σημείου με ανίχνευση πίσω τμήματος
 • Εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
 • Κάμερα οπισθοπορείας

ΠΑΚΕΤΟ ΗΧΟΥ MID-LEVEL

 • Φωτισμός περιβάλλοντος
 • Ήχος Mid-level

ΠΑΚΕΤΟ CONVENIENCE

 • Passive Entry/Keyless Go 2 θυρών, οδηγού και συνοδηγού
 • Φωτισμός εξωτερικών χειρολαβών θυρών
 • Air Quality System (Σύστημα Ποιότητας Αέρος)
 • Αθερμικά κρύσταλλα
Επίπεδα Εξοπλισμού

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Ανακαλύψτε τα επίπεδα εξοπλισμού της Stelvio τα οποία παρέχουν συνεκτικότητα σε εξοπλισμό, σχεδιασμό και απόδοση σε κάθε διαμόρφωση.