Alfa Romeo Stelvio Super
 • Στιλ
 • Άνεση
 • Τεχνολογία
 • Ασφαλεια
 • Δυναμισμός
 • Αναρτησεις
 • Το συστημα q4 awd
 • Κινητήρες
 • Πακέτα Εξοπλισμού
 • Επίπεδα Εξοπλισμού
Στιλ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ανώτερο στιλ στην κατηγορία SUV

Η Stelvio Super είναι αδιαμφισβήτητα μία Alfa Romeo από την πρώτη κιόλας ματιά. Η γοητεία του απαράμιλλου Ιταλικού σχεδιασμού έχει εξελιχθεί σε ένα ασυμβίβαστο, ξεχωριστό χαρακτηριστικό σπορτίβ SUV. Η Stelvio Super διατηρεί τη μοναδική αίσθηση των αναλογιών της Alfa Romeo. Συμπαγής και ευέλικτη, με μία απαράμιλλη σπορτίβ ψυχή, με το μοναδικό σχεδιασμό της η Stelvio συνδυάζει όλη την προσαρμοστικότητα, την ευρυχωρία και την ικανότητα φόρτωσης ενός παραδοσιακού SUV με το αυθεντικό στιλ της Alfa Romeo.

Με το αποκλειστικό πακέτο Sport η Stelvio Super διαθέτει ζάντες αλουμινίου 18".
Πίσω φώτα με τεχνολογία LED: ασφάλεια και ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
Ο σπορτίβ σχεδιασμός της Stelvio έχει συνδυαστεί με μία εξαιρετική ικανότητα φόρτωσης των 525 λίτρων.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Για μία υπέροχη οδηγική εμπειρία

Το εσωτερικό της Stelvio είναι σχεδιασμένο γύρω από τον οδηγό. Τα πολύτιμα υλικά και ο ανώτερος εργονομικός σχεδιασμός έχουν εμπνευστεί έτσι ώστε να παρέχουν καθαρή εργονομική οδηγική απόλαυση. Οι αλουμινένιοι εσωτερικοί μαρσπιέδες των θυρών συν το ταμπλό δύο τόνων και οι ταπετσαρίες των θυρών τονίζουν την ανώτερη αίσθηση. Τα καθίσματα, διαθέσιμα σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς, είναι ντυμένα με οικολογικό δέρμα και ξεχωριστό ύφασμα.

Alfa Romeo Stelvio Super Interni
Τα καθίσματα της Stelvio Super είναι διαθέσιμα σε 3 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων: μαύρο, δύο τόνων μαύρο και σοκολατί, δύο τόνων μαύρο και κόκκινο.
Η Stelvio Super διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό τιμόνι επενδεδυμένο με μαύρο δέρμα με ενσωματωμένο το κουμπί εκκίνησης.
Προσθέτοντας το πακέτο Luxury, η Stelvio Super μπορεί να διαθέτει ένα πλήρως δερμάτινο ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα 8 διευθύνσεων, θερμαινόμενο, με λειτουργία μνήμης.
Άνεση
Άνεση

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δημιουργημένη να ξελογιάζει τον οδηγό από το πρώτο κιόλας ταξίδι

Με τη Stelvio, η Alfa Romeo χαράζει ένα καινούργιο τρόπο αντίληψης της κατηγορίας SUV. Η λεπτομερής μελέτη του εργονομικού και λειτουργικού σχεδιασμού έχει αναδείξει μία υψηλή αλλά επίσης και σπορτίβ θέση οδήγησης, κατακτώντας νέο έδαφος στην κατηγορία του. Ο οδηγός, που είναι πάντα στο κέντρο της οδηγικής εμπειρίας, μπορεί να κυριαρχεί στον δρόμο από μία προνομιούχα θέση, χωρίς να λείπει κάτι από τον χειρισμό ενός sedan υψηλών επιδόσεων. Η Stelvio είναι ένα sport SUV αλλά ταυτόχρονα παρέχει εξαιρετική ευελιξία και ευρυχωρία: η αρχιτεκτονική του εσωτερικού της είναι απλή και λειτουργική, σχεδιασμένη να φιλοξενεί τρεις επιβάτες πίσω με πλήρη άνεση.

Η Stelvio παρέχει σύστημα αυτόματου διζωνικού κλιματισμού στο βασικό εξοπλισμό.
Το σύστημα Keyless-go και το ηλεκτρικό άνοιγμα της πόρτας του πορτμπαγκάζ είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις της Stelvio.
Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι 525 λίτρα. Η διαμόρφωση των καθισμάτων εγγυάται άπλετο χώρο για όλους τους επιβάτες.
Τεχνολογία
Τεχνολογία

INFO-ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ

Πλήρως εξοπλισμένο για να καταπλήξει

Η Stelvio Super διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας σύστημα info-τηλεματικής, με μία έγχρωμη οθόνη 6.5” ενσωματωμένη μέσα στο ταμπλό. Όλες οι λειτουργίες είναι διαισθητικές χάρη στο πρακτικό περιστρεφόμενο Pad ελέγχου το οποίο βρίσκεται επάνω στην κεντρική κονσόλα. Αυτό το σύστημα info-τηλεματικής παρέχει επίσης προηγμένη φωνητική αναγνώριση και κουμπιά ελέγχου στο τιμόνι. Και με το audio streaming μέσω Bluetooth μπορεί να αναπαράγει μουσική απευθείας από ένα smartphone, συν τις τηλεφωνικές κλήσεις ανοιχτής συνομιλίας.

Τα πάντα είναι υπό έλεγχο με τα apps: Το MyCar εκτελεί διαγνωστικούς ελέγχους ενώ το Efficient Drive παρακολουθεί την κατανάλωση και το στιλ οδήγησης.
Η Stelvio Super είναι εφοδιασμένη με ένα σύστημα πλοήγησης τελευταίας τεχνολογίας εξελιγμένο σε συνεργασία με την TomTom. Εξαιρετικά διαισθητικό και εύκολο στην αναβάθμιση, εγγυάται πάντα την καλύτερη αξιοπιστία χάρη στην λειτουργία Dead Reckoning.
Η Stelvio Super είναι εφοδιασμένο με ένα ανώτερο ηχοσύστημα το οποίο διαθέτει 8 ηχεία.
Ασφαλεια

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κανένας συμβιβασμός στην ασφάλεια

Η Stelvio Super είναι εφοδιασμένη με συστήματα ασφαλείας που έχουν εξελιχθεί από την Alfa Romeo, και περιλαμβάνουν το Ολοκληρωμένο Σύστημα Πέδησης (IBS), το οποίο συνδυάζει τον έλεγχο ευστάθειας και τo παραδοσιακό σύστημα φρένων σε ένα μοναδικό ηλεκτρο-μηχανικό σύστημα. Αυτή η καινοτομία εξασφαλίζει την άμεση απόκριση του φρένου έτσι και εγγυάται την καλύτερη δυνατή αξιοπιστία ακόμα και σε περίπτωση φρεναρίσματος πανικού. Η Παρακολούθηση Τυφλού Σημείου (BSM) με ανίχνευση πίσω τμήματος, που είναι διαθέσιμο προαιρετικά, προειδοποιεί τον οδηγό για την ύπαρξη ενός αυτοκινήτου ή ενός πεζού που πλησιάζει από τα τυφλά σημεία.

Η Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (LDW) προειδοποιεί τον οδηγό όταν το αυτοκίνητο παρεκκλίνει από την λωρίδα κυκλοφορίας του χωρίς να έχει ανάψει το φλας.
Το Forward Collision Warning (FCW) προειδοποιεί τον οδηγό για δυνητικές συγκρούσεις και ενεργοποιεί το σύστημα των φρένων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Δυναμισμός
Δυναμισμός
Αναρτησεις

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ένα νέο είδος χειρισμού στην κατηγορία SUV

Η Stelvio Super συνδυάζει την άνεση ενός παραδοσιακού SUV με την οδηγική απόλαυση την οποία μόνο μία γνήσια Alfa Romeo μπορεί να παρέχει. Με την τεχνολογία αιχμής και τα υλικά της, η Stelvio είναι άνετη αλλά και ευέλικτη, ελαφριά αλλά και σταθερή στον δρόμο: το μυστικό είναι στο νέο σχήμα των αναρτήσεων της που έχει εξελιχθεί από την Alfa Romeo. Το σύστημα AlfaLink™ είναι ανώτερο από ένα παραδοσιακό σχήμα πολλαπλών συνδέσμων, παρέχοντας άνεση και τον καλύτερο χειρισμό στην κατηγορία του ακόμα και στην πλευρική πρόσφυση. Επιπλέον, η εκτενής χρήση του αλουμινίου και των συνθετικών υλικών και για τις εμπρός αλλά και για τις πίσω αναρτήσεις βοηθάει στη μείωση του βάρους.

Η εμπρός ανάρτηση AlfaLink™ με διπλά ψαλίδια και με εικονικό κατά το ήμισυ άξονα διεύθυνσης διατηρεί τους εμπρός τροχούς ιδανικά κατακόρυφους σε σχέση με το οδόστρωμα, ακόμα και σε συνθήκες γρήγορων κλειστών στροφών. Περισσότερη γραμμικότητα, περισσότερη πλευρική πρόσφυση, και λιγότερη υποστροφή.
Η πίσω ανάρτηση AlfaLink™ με τέσσερα και μισό μπράτσα παρέχει το καλύτερη στην κατηγορία της κράτημα ενώ προσφέρει μία εξαιρετική άνεση για όλους τους επιβάτες.
Το συστημα q4 awd
Κινητήρες
Κινητήρες

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ STELVIO SUPER

Γνήσιο ιταλικό πάθος

Η καρδιά της Stelvio Super προσφέρει μια μεγάλη γκάμα βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, όλοι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο: αυτό σημαίνει εξαιρετική ελαφρότητα και απόδοση, διατηρώντας παράλληλα την οικολογική αποδοτικότητα. Η Alfa Romeo προσφέρει αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων σε όλες τις εκδόσεις, το οποίο επιτρέπει στον κινητήρα να λειτουργεί με τη βέλτιστη απόδοση σε όλους τους τομείς. Η εξαιρετική ισχύς και η απόκριση εξασφαλίζονται με τον κινητήρα 2.0 Turbo Petrol των 200 και 280 ίππων, τόσο με το Q4 AWD όσο και με το αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Η μέγιστη απόδοση βρίσκεται στην έκδοση των 210 hp Turbo Diesel των 2,2 λίτρων με Q4 AWD και στην έκδοση των 190 hp με κίνηση πίσω τροχούς. Όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων.

ΒΕΝΖΙΝΗ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 2.0 Turbo βενζίνη 200 CV 2.0 Turbo βενζίνη 280 CV
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ 4 κύλινδροι 4 κύλινδροι
ΜΕΤΑΔΟΣΗ AWD AWD
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων 
ΜΕΓ. ΙΣΧΥΣ: HP (KW)@Σ.Α.Λ. 148 (200)@4500
206 (280)@5250
ΜΕΓ. ΡΟΠΗ: ΝΜ (KGM)@Σ.Α.Λ. 330(34)@1750
400(41)@2250
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100 ΚΜ/Η (S) 7,2
5,7
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ (L/100 KM) - ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ* 7,9/8,1* l/100km
7,9/8,0* l/100km
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (G/KM) – ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ* 182/186 g/km
182/186 g/km
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Euro 6D -Temp
Euro 6D -Temp
*Το σημείο (Α) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΚ 692/2008.
Το σημείο (Β) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την μέθοδο μέτρησης / συσχέτισης με αναφορά στο Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1152-1153. 
Το σημείο (Γ) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την νέα Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1347. 
Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου που συλλεχθήκαν σύμφωνα με τον εφαρμοστέο Κανονισμό υποδεικνύονται προκειμένου να επιτρέπεται η σύγκριση των δεδομένων των αυτοκινήτων. Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου της πιστοποίησης / έγκρισης τύπου ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις ακριβείς τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου, οι οποίες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ο τρόπος οδήγησης, η διαδρομή, ο καιρός και οι συνθήκες του οδοστρώματος, η κατάσταση, η χρήση και ο εξοπλισμός του οχήματος. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου αφορούν τις εκδόσεις του οχήματος με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές. Οι ανωτέρω τιμές ενδέχεται να αλλάζουν με την μετέπειτα διαμόρφωση του οχήματος ανάλογα με τον εξοπλισμό και/ή το μέγεθος των ελαστικών που επιλέγονται. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου δεν είναι οριστικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν ως αποτέλεσμα αλλαγών στον κύκλο παραγωγής. Οι ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο διανομέα του δικτύου της FCA.
Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου του οχήματος που έχει αγοραστεί από τον πελάτη θα παρέχονται μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος. 
Σε περιπτώσεις όπου οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου σχετίζονται με τον υπολογισμό φόρων και τελών αναφορικά με το όχημα, θα πρέπει να γίνεται αναφορά στην ισχύουσα νομοθεσία σε κάθε χώρα.
Ενημερωθείτε περαιτέρω εδώ: https://www.alfaromeo.gr/pistopiisi-wltp σχετικά με τις νέες δοκιμές για την πιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 και ρύπων.

DIESEL

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 2.2 Turbo Diesel 190 CV 2.2 Turbo Diesel 210 CV Q4
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ 4 κύλινδροι
4 κύλινδροι
ΜΕΤΑΔΟΣΗ 
RWD
AWD
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
ΜΕΓ. ΙΣΧΥΣ: HP (KW)@Σ.Α.Λ. 
140 (190)@ 3500
154 (210) @ 3500
ΜΕΓ. ΡΟΠΗ: ΝΜ (KGM)@Σ.Α.Λ. 450 (46)@ 1750
470 (48)@ 1750
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100 ΚΜ/Η (S) 7,6 6,6
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ (L/100 KM) - ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ* 5,3-5,5
5,7-6,1
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (G/KM) – ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ* 139-145
149-160
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Euro 6D-TEMP
Euro 6D-TEMP
*Το σημείο (Α) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΚ 692/2008.
Το σημείο (Β) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την μέθοδο μέτρησης / συσχέτισης με αναφορά στο Πρωτόκολλο Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1152-1153. 
Το σημείο (Γ) υποδεικνύει τις τιμές CO2 και κατανάλωσης, όπως προσδιορίζονται σύμφωνα με την νέα Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2017/1347. 
Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου που συλλεχθήκαν σύμφωνα με τον εφαρμοστέο Κανονισμό υποδεικνύονται προκειμένου να επιτρέπεται η σύγκριση των δεδομένων των αυτοκινήτων. Οι τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου της πιστοποίησης / έγκρισης τύπου ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις ακριβείς τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου, οι οποίες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ο τρόπος οδήγησης, η διαδρομή, ο καιρός και οι συνθήκες του οδοστρώματος, η κατάσταση, η χρήση και ο εξοπλισμός του οχήματος. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου αφορούν τις εκδόσεις του οχήματος με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές. Οι ανωτέρω τιμές ενδέχεται να αλλάζουν με την μετέπειτα διαμόρφωση του οχήματος ανάλογα με τον εξοπλισμό και/ή το μέγεθος των ελαστικών που επιλέγονται. 
Οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου δεν είναι οριστικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν ως αποτέλεσμα αλλαγών στον κύκλο παραγωγής. Οι ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο διανομέα του δικτύου της FCA.
Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου του οχήματος που έχει αγοραστεί από τον πελάτη θα παρέχονται μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος. 
Σε περιπτώσεις όπου οι αναφερόμενες τιμές CO2 και κατανάλωσης καυσίμου σχετίζονται με τον υπολογισμό φόρων και τελών αναφορικά με το όχημα, θα πρέπει να γίνεται αναφορά στην ισχύουσα νομοθεσία σε κάθε χώρα.
Ενημερωθείτε περαιτέρω εδώ: https://www.alfaromeo.gr/pistopiisi-wltp σχετικά με τις νέες δοκιμές για την πιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 και ρύπων.
Πακέτα Εξοπλισμού
Πακέτα Εξοπλισμού

Πακετο

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟ STELVIO SUPER

ΠΑΚΕΤΟ SPORT

 • Αλουμινένιο κάλυμμα τούνελ, αλουμινένιο διακοσμητικό εμπρός πόρτας
 • Σπορτίβ βολάν τιμονιού - δερμάτινη επένδυση
 • Αλουμινένια μεταλλικά σπορτίβ πεντάλ, μαζί με υποπόδιο

ΠΑΚΕΤΟ LUXURY

 • Ηλεκτρικό κάθισμα 8 ρυθμίσεων και οσφυϊκή ρύθμιση 4 διευθύνσεων (οδηγού και συνοδηγού)
 • Θερμαινόμενο βολάν τιμονιού
 • Ανώτερα δερμάτινα καθίσματα
 • Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός
 • Πολυτελές δερμάτινο βολάν τιμονιού
 • Ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι καθρέφτες
 • Πολυτελές εσωτερικό περιβάλλον: ένθετα από αληθινό ξύλο στο τούνελ, στην κονσόλα και στις εμπρός πόρτες
 • Διαστάσεις οθόνης οργάνων 7''
 • Χρωμιωμένο διακοσμητικό φώτων ημέρας
 • Θερμαινόμενοι ψεκαστήρες παρμπρίζ

ΠΑΚΕΤΟ ΗΧΟΥ HIGH FIDELITY

 • Ανώτερος ενισχυτής Harman Kardon, 14 ηχεία με subwoofer
 • Φωτισμός περιβάλλοντος (LCA)

ΠΑΚΕΤΟ ΗΧΟΥ MID-LEVEL

 • Ήχος Mid-level
 • Φωτισμός περιβάλλοντος (LCA)

ΠΑΚΕΤΟ COLD WEATHER

 • Θερμαινόμενο βολάν τιμονιού
 • Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός
 • Θερμαινόμενοι ψεκαστήρες παρμπρίζ

ΠΑΚΕΤΟ CONVENIENCE

 • Passive Entry / Keyless Go 2 θυρών, οδηγού και συνοδηγού (GX4)
 • Φωτισμός εξωτερικών χειρολαβών θυρών (83Z)
 • Αθερμικό παρμπρίζ
 • Air Quality System (Σύστημα Ποιότητας Αέρος)

ΠΑΚΕΤΟ BUSINESS

 • Σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη 6.5"
 • Ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι καθρέφτες

ΠΑΚΕΤΟ BUSINESS PLUS

 • Σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη 6.5"
 • Ηλεκτρικοί αναδιπλούμενοι καθρέφτες
 • Εξωτερικός καθρέφτης (με μικρόφωνο), ηλεκτροχρωμική αυτόματη προσαρμογή
 • Εσωτερικός καθρέφτης, με αυτόματη προσαρμογή
 • Σύστημα αυτόματης ρύθμισης μεγάλης σκάλας φώτων
 • Ανίχνευση τυφλού σημείου με ανίχνευση πίσω τμήματος
 • Εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
 • Κάμερα οπισθοπορείας

ΠΑΚΕΤΟ PERFORMANCE SUPER

 • Ενεργός ανάρτηση (SDD)
 • Πτερύγια αλλαγής ταχυτήτων στο βολάν του τιμονιού
 • Διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης

ΠΑΚΕΤΟ SPORT ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

 • Ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού 6 ρυθμίσεων + οσφυϊκή ρύθμιση 4 διευθύνσεων
 • Ηλεκτρικό κάθισμα συνοδηγού 6 ρυθμίσεων + οσφυϊκή ρύθμιση 4 διευθύνσεων με μνήμη
 • Ενεργά μαξιλάρια
 • Θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα
 • Σπορτίβ δερμάτινα καθίσματα
 • Θερμαινόμενοι ψεκαστήρες παρμπρίζ
 • Θερμαινόμενο βολάν τιμονιού

ΠΑΚΕΤΟ DRIVER ASSISTANCE

 • Σύστημα αυτόματης ρύθμισης μεγάλης σκάλας φώτων
 • Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός
 • Κάμερα οπισθοπορείας

ΠΑΚΕΤΟ DRIVER ASSISTANCE PLUS

 • Σύστημα αυτόματης ρύθμισης μεγάλης σκάλας φώτων
 • Εμπρός/πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
 • Εξωτερικός καθρέφτης, ηλεκτροχρωμικός με αυτόματη προσαρμογή
 • Εσωτερικός καθρέφτης, με αυτόματη προσαρμογή
 • Ανίχνευση τυφλού σημείου
 • Κάμερα οπισθοπορείας
Επίπεδα Εξοπλισμού

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Ανακαλύψτε τα επίπεδα εξοπλισμού της Stelvio τα οποία παρέχουν συνεκτικότητα σε εξοπλισμό, σχεδιασμό και απόδοση σε κάθε διαμόρφωση.