ΙΔΙΟ ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ, ΝΕΑ ΕΝΝΟΙΑ.

ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ S ΠΙΣΩ ΣΤΑ SUV

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ SUV

Το ακρωνύμιο SUV αποτελεί μέρος του καθημερινού λεξιλογίου μας. Έχει γίνει ένας τέτοιος γενικός όρος που είναι πλέον δύσκολο να βρεθεί το πραγματικό του νόημα. Το SUV σημαίνει σπορ όχημα ελεύθερου χρόνου, αλλά τι σημαίνει πραγματικά το SUV για την Alfa Romeo; Από το 1910, η Alfa Romeo έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας οδηγικής εμπειρίας που δημιουργεί ένα συναρπαστικό συναίσθημα και τοποθετεί τον οδηγό στο επίκεντρο, είτε πρόκειται για πίστα, για δρόμο σε πόλη, είτε για ορεινό πέρασμα όπως το Stelvio από το οποίο προέρχεται και το όνομά της. Η αναμφισβήτητη απόδοση και το συναίσθημα που προέρχονται από το πρώτο SUV της Alfa Romeo φέρνουν και πάλι το σπορ στο επίκεντρο. Ακριβώς εκεί πού ανήκει.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Υπήρξε μια εποχή που τα σκληροτράχηλα οχήματα ήταν απαραίτητα και τα SUV περιορίζονταν σε εκείνους που χρειάζονταν επιπλέον δυνατότητες. Ευτυχώς, οι εποχές αυτές έχουν αλλάξει και έτσι έχει αλλάξει η μορφή και η λειτουργία ενός SUV. Σήμερα, η Stelvio πρωτοπορεί με όλη την τεχνολογία αιχμής της, από την αποκλειστική ανάρτηση Alfalink ™ έως την μηχανολογική αρτιότητά της και την απαράμιλλή ιταλική σχεδίαση. Παρέχει την ασφάλεια, την άνεση και την ευελιξία που αναμένεται από ένα SUV, αλλάζοντας το πρότυπο για το τι σημαίνει σπορ και επιδόσεις .

ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ SUV

Η χρήση και η χρησιμότητα ενός σύγχρονου SUV έχουν αναμφισβήτητα αλλάξει με την πάροδο των ετών. Η Alfa Romeo έχει διαμορφώσει το σκηνικό της κατηγορίας SUV με την Stelvio. Το ευρύχωρο, αλλά και εξευγενισμένο σχέδιο δημιουργεί μια αυξημένη αίσθηση απόλαυσης και άνεσης σε απόλυτη αρμονία με την απόδοσή του. Το εσωτερικό περιβάλλει τον οδηγό και τους επιβάτες, παρέχοντας άπλετο χώρο καθώς και τεράστιο χώρο αποσκευών. Αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί με την μηχανική τελειότητα της Alfa Romeo συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά ασυμβίβαστο SUV που επαναπροσδιορίζει την πολυχρηστικότητα δημιουργώντας ένα μοναδικό συναίσθημα.

ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΕ SUV

Οι εντυπωσιακές γραμμές και ο σχεδιασμός του πρώτου SUV της Alfa Romeo επιδεικνύουν την κορυφαία Ιταλική σχεδίασή του, αλλά η Stelvio επανατοποθετεί το "σπορ" στα SUV με τον παγκόσμιας κλάσης κινητήρα της. Οι πετρελαιοκινητήρες και οι βενζινοκινητήρες είναι κατασκευασμένοι από πλήρες μπλοκ αλουμινίου που μπορεί να παράγει μέχρι και 280 hp και μέχρι 510 hp για τις εκδόσεις Quadrifoglio . Ο έξυπνος σχεδιασμός του τετρακύλινδρου κινητήρα σε σειρά, σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη μηχανική του, που περιλαμβάνει έναν στροβιλοσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας και ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων, τοποθετεί το SUV σε πρωτοποριακή θέση, καθώς δημιουργεί απαράμιλλη δύναμη και εξαιρετική απόδοση .

ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το Tonale Concept - που παρουσιάστηκε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2019 - σηματοδοτεί το ντεμπούτο της Alfa Romeo στην κατηγορία των συμπαγών διαστάσεων οχημάτων ελεύθερου χρόνου και στην ηλεκτροκίνηση: η φυσική εξέλιξη της μάρκας και ικανή να ενισχύσει την απόδοση και τη δυναμική οδήγηση.
Η Alfa Romeo επανερμηνεύει το δικό της DNA για να συλλάβει τη νέα ιδέα της ομορφιάς, της ενέργειας, της αρμονίας, της απόδοσης και της οδηγικής απόλαυσης.