Disclaimer

*Στην τιμή περιλαμβάνεται κρατική επιδότηση από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Καθαρόαιμη οδηγική απόλαυση και αυτοπεποίθηση Alfa Romeo στον
δρόμο

410 km σε μικτό κύκλο WLTP. 27 λεπτά για επαναφόρτιση από 20%
έως 80%

Σπορ και ελκυστικό εσωτερικό, προσαρμοσμένο γύρω από τον οδηγό
για μια καθηλωτική εμπειρία

Εξαιρετική ευρυχωρία για κάθε τύπο ταξιδιού με πορτμπαγκάζ 400
λίτρων

Βασικά πλεονεκτήματα

Διαμορφώνοντας την υπεροχή

Η Alfa Romeo Junior Elettrica απογειώνει την οδηγική σας εμπειρία με ασυναγώνιστη δυναμική οδήγησης, εξαιρετική ευελιξία και μικρό βάρος στον δρόμο. Από τις εκπληκτικές επιδόσεις της έως την τεχνολογία αιχμής της, αυτό το νέο σπορ συμπαγές αυτοκίνητο είναι έτοιμο να εξυψώσει την καθημερινότητά σας.

 

Στυλάτο όσο ποτέ

Το τέλειο μείγμα στυλ και καινοτομίας:  μια ξεκάθαρη βελτίωση της ιταλικής σχεδίασης σε συνδυασμό με την απαράμιλλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Αγνό πάθος στον δρόμο

Εξαιρετική δυναμική οδήγησης για μια αυθεντική αυτοπεποίθηση και έλεγχο της Alfa Romeo: κορυφαία οδική συμπεριφορά και επιδόσεις πλαισίου σε όλες τις συνθήκες του δρόμου.

 

Εξαιρετικός έλεγχος

Η Alfa Romeo Junior Elettrica επιτυγχάνει την Υποβοηθούμενη οδήγηση επιπέδου 2 μέσω συστημάτων που ενισχύουν τον έλεγχο και την απόλαυση του οδηγού παρακολουθώντας ενεργά το περιβάλλον του συμπαγούς αυτοκινήτου.

 

Κορυφαία συνδεσιμότητα

Οι Υπηρεσίες Alfa Connect διαθέτουν προηγμένη συνδεσιμότητα στο όχημα, με αναβαθμισμένη φωνητική υποστήριξη που λειτουργεί με το ChatGPT Generative AI και συστήματα ειδικά προσαρμοσμένα για να υποστηρίζουν την εμπειρία οδήγησης ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ALFA ROMEO

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των ιδιωτικών και επιχειρηματικών προσφορών μας. Επιλέξτε εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες σας και σας προετοιμάζει να απελευθερώσετε το πάθος σας.

Βρείτε το τέλειο πακέτο

Τεχνολογικό, σπορ, κομψό. Η επιλογή του ιδανικού πακέτου για την Alfa Romeo Junior Elettrica διαμορφώνει τον τρόπο που βγαίνετε στον δρόμο σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ και την ταυτότητά σας.

 

Πακέτο Techno

Εξυψώστε την οδηγική σας εμπειρία με τεχνολογία αιχμής για να βελτιώσετε τη συνδεσιμότητα και την άνεση στον δρόμο. Διαθέτοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά, το πακέτο αυτό είναι η πύλη σας για μια πιο συνδεδεμένη εμπειρία ηλεκτρικής οδήγησης.

 

Πακέτο Sport

Απελευθερώστε το σπορ πνεύμα σας με το πακέτο Sport, σχεδιασμένο για οδηγούς που ποθούν την ακρίβεια και την αισθητική στον δρόμο: μια πραγματική εμπειρία οδήγησης Alfa Romeo με χαρακτηριστικά που ενισχύουν το πάθος σας για επιδόσεις και στυλ.

 

Πακέτο Premium

 

Σχεδιασμένο σχολαστικά για εκείνους που εκτιμούν την κομψότητα και την τολμηρή πολυπλοκότητα, το πακέτο Premium προσφέρει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στυλ και ατμόσφαιρας, σχεδιασμένη να εξυψώνει κάθε στιγμή πίσω από το τιμόνι του σπορ συμπαγούς αυτοκινήτου σας.

  

Ηλεκτροκινητήρας

Δύο τολμηρές ηλεκτρικές ψυχές

Κερδίζοντας πρόσβαση στο βασίλειο των ηλεκτρικών, η Alfa Romeo
Junior Elettrica διαθέτει δύο συναρπαστικές εκδόσεις που κυμαίνονται από 156 HP έως 240 HP: καθεμία είναι σχεδιασμένη για ένα συγκεκριμένο στυλ οδήγησης, ενοποιημένη με την ουσία του σπορ DNA της Alfa Romeo.

Disclaimer

Κατανάλωση ενέργειας σε μικτό κύκλο της Alfa Romeo Junior (kWh/100km): 15,0 – 15,5. Εκπομπές CO2 (g/km): 0. Ηλεκτρική αυτονομία (km): 410 - 398 σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ 1999/94. Οι τιμές προσδιορίζονται με βάση τις επίσημες δοκιμές που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι οποίες καθορίζονται από τη διαδικασία έγκρισης και μετρώνται σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.  Οι προκαταρκτικές τιμές υπόκεινται σε επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία έγκρισης. Οι τιμές που αναφέρονται είναι μόνο για συγκριτικούς σκοπούς.
Τα στοιχεία κατανάλωσης ενέργειας και εκπομπών CO2 ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης και διάφορους παράγοντες, όπως επιλογές, θερμοκρασία, στυλ οδήγησης, ταχύτητα, βάρος οχήματος, συγκεκριμένος εξοπλισμός (κλιματισμός, σύστημα θέρμανσης, ραδιόφωνο, πλοήγηση, φώτα, κ.λπ.), ελαστικά, συνθήκες του δρόμου, καιρικές συνθήκες, κ.λπ.
Οι εικόνες είναι μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι προαιρετικά με κάποιο πρόσθετο κόστος ή προσωρινά μη διαθέσιμα.
Η Alfa Romeo Junior Elettrica Veloce δεν είναι ακόμα στην αγορά. Θα είναι δυνατή η λήψη πληροφοριών και η παραγγελία του αυτοκινήτου από τον Ιούλιο του 2024 και μετά.

Τα πλεονεκτήματα επιλογής ενός ηλεκτρικού

Κίνητρα και φορολογικά οφέλη

 

Κρατικά κίνητρα και προνόμια όπως η απαλλαγή από τη φορολογία οχημάτων.

Πρόσβαση σε ζώνες περιορισμένης κυκλοφορίας

 

Ελευθερία να κινείστε ευκολότερα στην πόλη.

Διαθεσιμότητα στάθμευσης σε όλη την πόλη

 

Βολικές επιλογές στάθμευσης στην πόλη με σταθμούς φόρτισης και μειωμένα τέλη.

Διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο φόρτισης

 

Οικιακή επαναφόρτιση ή δημόσιοι σταθμοί με περισσότερους από 640.000 δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

Συναρπαστική ξεγνοιασιά

Στην Alfa Romeo Junior Elettrica, η καινοτομία συναντά το πάθος, φέρνοντας επανάσταση στην ηλεκτρική σας διαδρομή. Οι Υπηρεσίες συνδεσιμότητας Alfa Romeo και η συνδεσιμότητα στο όχημα προσφέρουν μια σουίτα χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων στους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων, που εξασφαλίζουν βέλτιστη άνεση και ηρεμία για ολόκληρη τη διάρκεια των ταξιδιών τους.

 

Charging Station Finder (Αναζήτηση σταθμού φόρτισης)

 

 

Η Αναζήτηση σταθμού φόρτισης σάς επιτρέπει να εντοπίζετε δημόσιους σταθμούς φόρτισης και να προβάλετε συγκεκριμένες λεπτομέρειες όπως η διαθεσιμότητα, οι ηλεκτρικοί συνδετήρες, οι τιμές, τα επίπεδα ισχύος και οι διευθύνσεις. 

 

Η φόρτιση στην τσέπη σας 

 

 

Αποκτήστε πρόσβαση στο τεράστιο δίκτυο Free2Charge με την κάρτα RFID που παρέχεται με την Alfa Romeo Junior Elettrica. Αυτή η κάρτα παρέχει πρόσβαση στο 99,9% των 640.000 δημόσιων σταθμών φόρτισης παντού στην Ευρώπη. 

 

EV Routing 

 

 

Το EV Routing, που παρέχεται από την TomTom, σχεδιάζει ταξίδια εκτός αυτονομίας, παρέχοντας αυτόματη προσθήκη των απαραίτητων στάσεων φόρτισης, ενσωματώνοντας τον χρόνο φόρτισης και τα δεδομένα της κίνησης για την καλύτερη συνολική διαδρομή. 

 

eROUTES από την Free2move Charge

 

Με τη νέα εφαρμογή eROUTES, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε σταθμούς ηλεκτρικής φόρτισης προσαρμοσμένους στις απαιτήσεις της αυτονομίας σας, να παραμένετε ενημερωμένοι σχετικά με την κυκλοφορία και τον καιρό και να αναπαράγετε εύκολα την οθόνη του smartphone σας στο ηλεκτρικό σας όχημα για μια απρόσκοπτη πλοήγηση. Διατίθεται σύντομα. 

Βγείτε στον δρόμο
πλήρως φορτισμένοι

Είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει, είστε εξοπλισμένοι με την άνεση
και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται για τη φόρτιση της δική σας Alfa
Romeo Junior Elettrica.

 

Οικιακή φόρτιση

Με φόρτιση AC (11 kW), η Alfa Romeo Junior Elettrica επιτυγχάνει πλήρη φόρτιση από 0 έως 100% σε 5 ώρες και 45 λεπτά χρησιμοποιώντας το καλώδιο Mode 3, που διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό.

 

Δημόσια φόρτιση 

Χρησιμοποιώντας ταχεία φόρτιση DC έως 100 kW, η Alfa Romeo Junior Elettrica χρειάζεται μόνο 27 λεπτά για να επαναφορτιστεί από το 20% στο 80%.

Επιλέξτε τη δική σας
Alfa Romeo Junior

Συγκρίνετε τις εκδόσεις της νέας Alfa Romeo Junior και εμβαθύνετε σε κάθε λεπτομέρεια για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα με το δικό σας πάθος.

Επιλέξτε τη δική σας Alfa Romeo Junior
Elettrica

 • Ζάντες ελαφρού κράματος 18”
 • Full LED Φώτα
 • Αυτόματος κλιματισμός
 • Ψηφιακός πίνακας οργάνων 10” Cannocchiale και 10” Alfa Connect

 

Starting from
    
Elettrica
Speciale
 • Ζάντες ελαφρού κράματος 18”
 • Ματ bodykit & λεπτομέρειες Brera Red
 • Εσωτερικό Spiga με ηλεκτρικά καθίσματα
 • Υποβοήθηση οδήγησης Επιπέδου 2 και Πλοήγηση
Elettrica 240
Veloce
 • Ζάντες ελαφρού κράματος 20”
 • Σπορ ανάρτηση και TorSen LSD
 • Ματ bodykit & λεπτομέρειες Brera Red
 • Εσωτερικό Spiga με ηλεκτρικά καθίσματα

Disclaimer

Κατανάλωση ενέργειας σε μικτό κύκλο της Alfa Romeo Junior (kWh/100km): 15,0 – 15,5. Εκπομπές CO2 (g/km): 0. Ηλεκτρική αυτονομία (km): 410 - 398 σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ 1999/94. Οι τιμές προσδιορίζονται με βάση τις επίσημες δοκιμές που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι οποίες καθορίζονται από τη διαδικασία έγκρισης και μετρώνται σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.  Οι προκαταρκτικές τιμές υπόκεινται σε επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία έγκρισης. Οι τιμές που αναφέρονται είναι μόνο για συγκριτικούς σκοπούς.
Τα στοιχεία κατανάλωσης ενέργειας και εκπομπών CO2 ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης και διάφορους παράγοντες, όπως επιλογές, θερμοκρασία, στυλ οδήγησης, ταχύτητα, βάρος οχήματος, συγκεκριμένος εξοπλισμός (κλιματισμός, σύστημα θέρμανσης, ραδιόφωνο, πλοήγηση, φώτα, κ.λπ.), ελαστικά, συνθήκες του δρόμου, καιρικές συνθήκες, κ.λπ. Οι εικόνες είναι μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι προαιρετικά με κάποιο πρόσθετο κόστος ή προσωρινά μη διαθέσιμα. Η Alfa Romeo Junior Elettrica Veloce δεν είναι ακόμα στην αγορά. Θα είναι δυνατή η λήψη πληροφοριών και η παραγγελία του αυτοκινήτου από τον Ιούνιο του 2024 και μετά.

Διαστάσεις

Οι διαστάσεις της Alfa Romeo Junior Elettrica είναι
σχεδιασμένες να ενσωματώνουν το τέλειο σπορ συμπαγές αυτοκίνητο, με μήκος 4173 mm και ύψος 1535 mm (1505 mm για την έκδοση Veloce). Το πορτμπαγκάζφ ιλοξενεί μια γενναιόδωρη χωρητικότητα φορτίου έως και 400 λίτρα, προσφέροντας άφθονο χώρο αποθήκευσης για αποσκευές και υπάρχοντα, καθιστώντας το έτσι μια ευέλικτη και πρακτική επιλογή τόσο για τις μετακινήσεις στην πόλη όσο και για ταξιδιωτικές διαδρομές. Επιπλέον, διατίθεται με ζάντες ελαφρού κράματος 18'' και 20''.