STELVIO ΚΑΙ GIULIA QUADRIFOGLIO NRING
 • Επιδόσεις σε μια συλλεκτική σειρά
 • Giulia Quadrifoglio NRING
 • Stelvio Quadrifoglio NRing
 • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
 • ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
 • NÜRBURGRING
 • ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ NRING
 • Παρακολουθήστε τα βίντεο

Επιδόσεις σε μια συλλεκτική σειρά

Δεν μπορούν όλα τα αυτοκίνητα να καταρρίψουν ρεκόρ στην κατηγορία τους στην πίστα Nürburgring και δεν μπορούν όλα να έχουν το ίδιο ξεχωριστό στυλ και την ιδιαίτερη γραμμή σχεδίασης. Αυτός είναι ο λόγος που η GiuliaQuadrifoglio NRING και η Stelvio Quadrifoglio NRING κυκλοφόρησαν σε περιορισμένη παραγωγή, μόνο 108 αριθμημένα οχήματα, με πλήρη προαιρετικό εξοπλισμό και αποκλειστικά χαρακτηριστικά.

Giulia Quadrifoglio NRING

Giulia Quadrifoglio NRing

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Η Giulia Quadrifoglio NRING δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει κάθε λάτρη της αυτοκίνησης, εμπνεύστηκε από το ρεκόρ στην αντίστοιχη κατηγορία στη θρυλική πίστα της Γερμανίας και θα αποτελεί ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι για τη συλλογή κάθε συλλέκτη. Διατίθεται σε μια συλλεκτική έκδοση, με ειδικό φινίρισμα που τονίζει το κομψό, σπορ στυλ της σχεδίασής της.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 

Η Giulia Quadrifoglio NRING με τη δυναμική προσωπικότητά της έχει καθαρές γραμμές και λιτή σχεδίαση, που ξεχωρίζει χάρη στα βασικά στοιχεία, όπως τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα. Η εκτεταμένη χρήση του ανθρακονήματος στο καπό και την ηλιοροφή, το πίσω σπόιλερ και τα μαρσπιέ, το εμπρός τρίλοβο και τα καλύμματα των καθρεπτών της χαρίζει έναν εντυπωσιακό, με το αυθεντικό, χαρακτηριστικό στυλ της Alfa Romeo.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Τα πιο διάσημα και εμβληματικά παραδείγματα σχεδίασης παγκοσμίως εκφράζουν την αναζήτηση της ισορροπίας ανάμεσα στις κατασκευαστικές απαιτήσεις, την ανθρώπινη σχέση και τη φύση. Η Giulia Quadrifoglio NRING εφαρμόζει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία στο δρόμο. Ο οδηγός βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής καθώς περιβάλλεται από τα εκλεπτυσμένα υλικά της καμπίνας: κόκκινο χρώμα στο εσωτερικό και βελτιωμένα σπορ καθίσματα Sparco με carbon shell για την εξασφάλιση απόλυτης στήριξης, ακόμη και στις πιο κλειστές στροφές. Ένα ακόμη αποκλειστικό στοιχείο είναι το διακοσμητικό από ανθρακόνημα που φέρει τον αριθμό της συλλεκτικής έκδοσης.

 • ΣΤΥΛ
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
Stelvio Quadrifoglio NRing

Stelvio Quadrifoglio NRING

ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Η Stelvio Quadrifoglio NRING, η οποία δημιουργήθηκε για να εκπληρώσει τα όνειρα κάθε λάτρη της αυτοκίνησης και εμπνεύστηκε από το ρεκόρ στην αντίστοιχη κατηγορία στη θρυλική πίστα της Γερμανίας, είναι διαθέσιμη σε μόλις 108 κομμάτια. Ο μοναδικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως το φινίρισμά της σε Nürburgring Grey, την καθιστούν ένα πραγματικό συλλεκτικό κομμάτι.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΥ

Τα πάντα στην εμφάνιση της Stelvio Quadrifoglio NRING εμπνέουν δυναμικότητα και καινοτομία.

Το ανθρακόνημα για τη μάσκα V, τα καλύμματα των καθρεπτών και τα μαρσπιέ, σε συνδυασμό με την ηλεκτρική πανοραμική οροφή τονίζουν τον σπορ και παράλληλα κομψό χαρακτήρα της. Η αναζήτηση της ισορροπίας εκφράζεται με τις λιτές και μυώδεις γραμμές, οι οποίες βρίσκουν την τέλεια ισορροπία στυλ και δυναμισμού: ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Μόλις καθίσετε στη θέση του οδηγού, παρατηρείτε τα εκλεπτυσμένα υλικά του εσωτερικού, όπως δέρμα και Alcantara, λεπτομέρειες από ανθρακόνημα και το ταμπλό που κοσμείται με το αποκλειστικό αριθμημένο σήμα. Καθίσματα Sparco, με carbon shell, κόκκινο φινίρισμα και ραφές, χαρίζουν στο εσωτερικό μια σπορ εμφάνιση και εγγυώνται απόλυτη υποστήριξη, ακόμη και κατά τη διάρκεια της πιο σπορ οδήγησης.

    

 • ΣΤΥΛ
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Stelvio και η Giulia Quadrifoglio NRING είναι εξοπλισμένες με το πρωτοποριακό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας AlfaTM  Connect, με χάρτες συστήματος πλοήγησης 3D και οθόνη 8,8 ιντσών που συνοδεύεται από σύστημα DAB και Harman Kardon Sound Theater. 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ 

Η Stelvio και η Giulia Quadrifoglio NRING είναι εξοπλισμένες με τον διάσημο 6-κύλινδρο V 90° κινητήρα Bi-turbo 510hp, 2,9 λίτρων ο οποίος, χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και ανθρακονήματος, είναι σε θέση να διασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλό βάρος, ενώ τα ανθρακοκεραμικά δισκόφρενα παρέχουν ασυναγώνιστο φρενάρισμα.

NÜRBURGRING

NÜRBURGRING

ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

H Stelvio και η Giulia Quadrifoglio NRING έχουν και οι δύο καταρρίψει τα ρεκόρ στη θρυλική γερμανική πίστα, με χρόνους γύρου 7’51” και 7’32”, αντίστοιχα. Δύο υψηλού κύρους ρεκόρ, στην κορυφή των κατηγοριών τους.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ NRING

Καλωσορίσατε στον κόσμο της NRING

Η Alfa Romeo δημιούργησε μια πραγματικά κορυφαία, ολοκληρωμένη, εξαιρετική εμπειρία για τους ιδιοκτήτες της Stelvio Quadrifoglio "NRING" και της Giulia Quadrifoglio "NRING", Nürburgring Limited Editions. Η εμπειρία ξεκινά από την παράδοση μέχρι την άφιξη του αυτοκινήτου, ενώ προηγείται η αποστολή αριθμημένου μοντέλου σε κλίμακα 1:18 σε ένα διάσημο μαύρο δερμάτινο κιβώτιο Alfa Romeo με κόκκινες ραφές. Όταν το αυτοκίνητο παραδίδεται, ο αγοραστής θα βρει ένα κιτ καλωσορίσματος στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα γάντια Sparco και ένα μοναδικό σακάκι από μαλακό κέλυφος, μια αθλητική τσάντα Alfa Romeo, μανικετόκουμπα "Quadrifoglio" και αυθεντικά παπούτσια που δημιουργούνται από το Shoe Car.

Απόλυτα κλασσικό

Η αποκλειστικότητα της περιορισμένης έκδοσης NRING επισημαίνεται από την ειδική πιστοποίηση αυθεντικότητας που εκδόθηκε από την FCA Heritage. Η απόφαση να προσφέρονται αυτές οι ειδικές εκδόσεις με την πιστοποίηση αυθεντικότητας, που κανονικά εκδίδεται μόνο για ιστορικά αυτοκίνητα “Classic " μετατρέπει τις NRIG σε συλλεκτικά κομμάτια εξαιτίας της απόδοσης και της περιορισμένης παραγωγής τους. Κάθε ιδιοκτήτης θα λάβει ένα κιτ που περιλαμβάνει το πιστοποιητικό γνησιότητας του κατασκευαστή, μια αριθμημένη πινακίδα πιστοποίησης που ταιριάζει με τον αριθμό πλαισίου, ένα βιβλίο φωτογραφιών και τεχνικές προδιαγραφές.

Η εμπειρία.

Όλοι οι ιδιοκτήτες Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio "NRING" και Giulia Quadrifoglio "NRING" θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά μαθημάτων τεχνικής αθλητικής οδήγησης στην πίστα του Nürburgring το 2019. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη μια συγκεκριμένη υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για την παροχή βοήθειας στους πελάτες της NRING καθόλη της διάρκεια της εμπειρίας που προσφέρει μια συλλεκτική Alfa Romeo.

 • Καλωσορίσατε στον κόσμο της NRING
 • Απόλυτα κλασσικό
 • Η εμπειρία.
Παρακολουθήστε τα βίντεο