Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio
  • ΣΥΝΟΨΗ
  • ΣΤΥΛ
  • ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Gallery

ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΕΙΩΝ

Οι καταβολές ενός νέου θρύλου

Από το 1923 το Τετράφυλλο Τριφύλλι (Quadrifoglio) είναι το έμβλημα όλων των μοντέλων αγώνων της Alfa Romeo. Έχοντας ανακαλυφθεί από τον νικητή του Targa Florio, το θρυλικό οδηγό Ugo Sivocci, το τετράφυλλο τριφύλλι εξακολουθεί να ξεχωρίζει μέχρι σήμερα ως το σήμα κατατεθέν της ασυμβίβαστης απόδοσης και του ιταλικού πάθους για αγώνες αυτοκινήτων. Όλα τα πιο σπορ μοντέλα της Μάρκας έχουν φέρει το Quadrifoglio και το πρώτο Alfa Romeo SUV, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση: η Stelvio είναι η πρώτη Quadrifoglio που είναι και SUV. Σχεδιάστηκε για να είναι η καλύτερη στην κατηγορία της και να υπερέχει από άποψη δύναμης, δυναμικών επιδόσεων και δυνατοτήτων χειρισμού. Δημιουργήθηκε για να ενσωματώνει το "La Meccanica delle Emozioni" σε κάθε πτυχή της.

ΣΤΥΛ

ΛΑΞΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Ένα διαχρονικό σήμα, επανεμφανίζεται

Η Giulia Quadrifoglio ήταν το πρώτο κεφάλαιο μιας τεράστιας επιστροφής και η Stelvio Quadrifoglio προορίζεται να συνεχίσει αυτή την κληρονομιά. Από το χαρακτηριστικό εμπρόσθιο τρίλοβο μέχρι το μυώδες πλευρικό αμάξωμα, η έκδοση υψηλών επιδόσεων του πρώτου SUV της Alfa Romeo ενσωματώνει πραγματικά την χαρακτηριστική, ιταλική προσέγγιση στο σχεδιασμό αυτοκινήτων. Ιδανικές αναλογίες, σχεδιασμένες για να ξεχωρίζουν, δημιουργημένες για να προσφέρουν ακαταμάχητη οδηγική απόλαυση.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Τα επιβλητικά χαρακτηριστικά της Quadrifoglio

H Stelvio Quadrifoglio διαθέτει μια μοναδική θέση οδήγησης: υψηλή αλλά σπορ, ειδικά σχεδιασμένη για να κυριαρχεί στο δρόμο. Με μια οδηγοκεντρική καμπίνα, το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικό ιταλικό σχεδιασμό και διατίθεται σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς. Με το καλύτερο στην κατηγορία εσωτερικό ύψος για οδηγό και επιβάτη, με έναν ευρύχωρο, εύκολο στη φόρτωση χώρο αποσκευών, η άνεση και η ευρυχωρία είναι εγγυημένες. Τα εμπρός καθίσματα από δέρμα και Alcantara είναι ειδικά για την έκδοση Quadrifoglio και έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν κορυφαία άνεση και ανώτερη πλευρική στήριξη στις στροφές, ακόμα και στην πιο σπορ οδήγηση.

Το sport δερμάτινο τιμόνι, ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την κορυφαία έκδοση , είναι επίσης διαθέσιμο σε δέρμα / Alcantara και λεπτομέρειες από ανθρακονήματα.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ SUV

Ακαταμάχητη εμπειρία πίσω από το τιμόνι

Η Stelvio Quadrifoglio διαθέτει τον 6-κύλινδρο κινητήρα BiTurbo 2,9-λίτρων 510hp, που διατίθεται αποκλειστικά στις κορυφαίες εκδόσεις Alfa Romeo: ένας υψηλής απόδοσης κινητήρας αλουμινίου, πλήρως κατασκευασμένος από την Alfa Romeo και εμπνευσμένος από την τεχνογνωσία της Ferrari. Μεγάλη πυκνότητα ισχύος 175hp / l για εξαιρετική επιτάχυνση, σε συνδυασμό με εντυπωσιακή κατ’αναλογία κατανάλωση καυσίμου, χάρη στο αποκλειστικό σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων και στη χρήση λύσεων μείωσης βάρους όπως ο στρόφαλος από ανθρακονήματα.

Ειδικές ζάντες αλουμινίου 20 ", ειδικές εξατμίσεις για ένα μοναδικό ήχο, είσοδοι αέρα στο καπό και ένα ειδικό αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος προσδίδει μια αέρινη αίσθηση σε συνδυασμό με μια σπορ, στιβαρή εμφάνιση.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ALFA ROMEO

Μοναδικές τεχνολογικές λύσεις

The Alfa™ Chassis Domain Control (CDC) είναι ο «εγκέφαλος» που ενσωματώνει τις λειτουργίες του ESC, του Alfa ™ DNA με την επιλογή RACE, του Alfa ™ Active Torque Vectoring, του Alfa ™ Active Suspension και του Integrated Brake System (IBS). Επιπλέον, το σύστημα μετάδοσης κίνησης όλων των τροχών Alfa Romeo Q4 ™ εγγυάται μέγιστη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες του δρόμου, ενώ το Torque Vectoring βελτιώνει την πρόσφυση κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης, μειώνοντας έτσι την υποστροφή ή την υπερστροφή. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ανάρτησης Alfa ™, η ελαφριά πλατφόρμα, η τέλεια ισορροπία 50:50 μεταξύ των δύο αξόνων και η καλύτερη στην κατηγορία του αμεσότητα τιμονιού εξασφαλίζουν ανώτερο χειρισμό, με στόχο να θέσει νέο σημείο αναφοράς στην οδηγική απόλαυση των SUV. 

Gallery