Alfa Romeo Stelvio
 • ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
 • ΣΤΙΛ
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • INFOTAINMENT
 • ΑΝΕΣΗ
 • ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ
 • ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
 • ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΕΠΙΠΕΔΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
 • Gallery

ΤΟ ΠΡΩΤΟ SUV ΤΗΣ ALFA ROMEO

Η συγκίνηση ενός τεράστιου ντεμπούτου


Από τότε που ιδρύθηκε, η Alfa Romeo δημιούργησε οχήματα ικανά να αλλάξουν τον τρόπο που αγαπάμε και οδηγούμε τα αυτοκίνητα. Μετά από περισσότερα από 107 χρόνια λαμπρής ιστορίας, η μάρκα θέτει ένα νέο ορόσημο με τη Stelvio. Ισχυροί κινητήρες αλουμινίου με κορυφαία-στην-κατηγορία επιτάχυνση , σύστημα τετρακίνησης Q4, τέλεια ισορροπία βάρους 50/50, αναλογία τιμονιού μεγαλύτερης κατηγορίας και άξονα από ανθρακονήματα: το πρώτο SUV της Alfa Romeo είναι εδώ για να ικανοποιήσει τις μεγαλύτερες προσδοκίες κάθε φανατικού που αποζητά μια πραγματικά ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες ασφάλειας και την καινοτόμο πλατφόρμα, η Stelvio πέτυχε την πολυπόθητη βαθμολογία Euro NCAP 5 αστέρων, με βαθμολογία 97% για την προστασία των ενήλικων επιβατών: όλη η άνεση, η ασφάλεια και η ευελιξία ενός SUV σε συνδυασμό με απαράμιλλο sport πνεύμα που μόνο μια πραγματική Alfa Romeo μπορεί να προσφέρει.

ΣΤΙΛ

ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Ένα αλάνθαστο συναίσθημα

Ο απαράμιλλος σχεδιασμός της Alfa Romeo έχει δώσει σχήμα σε ένα μοναδικό SUV, το οποίο διακρίνεται από μοναδικά και ουσιαστικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα προερχόμενα από την κληρονομιά της μάρκας. Τα πάντα είναι λαξευμένα από μηχανικούς, όπως μία στολή ραμμένη επάνω στο σώμα ενός αθλητή. Κάθε λεπτομέρεια έχει συλληφθεί έτσι ώστε να βελτιώσει την αεροδυναμική και να υπογραμμίσει την απόδοση της Stelvio, χωρίς υπερβολές. Στην Alfa Romeo, το λέμε “Η ομορφιά με σημασία.”

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Περισσότερα από ένα μέσο SUV

Πέρα από τα όρια της κατηγορίας της, η Stelvio διατηρεί μία ισχυρή ταυτότητα της Romeo και μία καθαρή αίσθηση της θρυλικής Ιταλικής κληρονομιάς. Χρειάζεται μία μόνο ματιά για να αναγνωριστεί το αλάνθαστο τρίλοβο εμπρός, οι διακριτικές κοίλες γραμμές, και τα μυώδη πίσω φτερά, όλα ισορροπημένα με μία ιδανική αίσθηση των τέλειων αναλογιών και των αρμονικών επιφανειών.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Γνήσια οδηγο-κεντρική

Το εσωτερικό της Stelvio αντιπροσωπεύει ένα κομβικό σημείο αλλαγής στον κόσμο των SUV, με την πρωτόγνωρη υπερυψωμένη, αλλά παράλληλα σπορτίβ, θέση οδήγησης, η οποία έχει συλληφθεί για να κυριαρχήσει στον δρόμο. Το εσωτερικό είναι καθαρό και μινιμαλιστικό: κάθε λεπτομέρεια έχει συλληφθεί έτσι ώστε να τονίσει την εμπειρία σας πίσω από το τιμόνι, όπου τίποτα δεν είναι περιττό ή υπερβολικό. Με την Stelvio, η Alfa Romeo αλλάζει τα πρότυπα της κατηγορίας SUV, συνδυάζοντας ευρυχωρία, εργονομική άνεση και απαράμιλλο στιλ.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Το συναίσθημα έγκειται στις μοναδικές λεπτομέρειες 

Η Alfa Romeo έχει επιλέξει μόνο τα πιο πολύτιμα εσωτερικά στοιχεία για την Stelvio, συνδυάζοντας στοιχεία υψηλής τεχνολογίας και εξαρτήματα ανώτερης ποιότητας. Ο ουσιαστικός σχεδιασμός του ταμπλό είναι πλαισιωμένος κομψά με αληθινά υλικά, όπως πραγματικό ξύλο ή αλουμίνιο. Το σπορτίβ δερμάτινο βολάν τιμονιού είναι εμπλουτισμένο με το ενσωματωμένο κουμπί εκκίνησης. Τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με καινοτομικά τεχνικά υφάσματα και full-grain δέρμα Pieno Fiore.

 • ΣΤΙΛ
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
 • ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα επίπεδα καινοτομίας

Κορυφαίες τεχνολογίες ασφαλείας και πρωτόγνωρες λύσεις στην κατηγορία της. Η Alfa Romeo έχει κυνηγήσει τους πιο φιλόδοξους στόχους, παρουσιάζοντας εξαιρετικές καινοτομίες ενώ παραμένει αληθινή στην μοναδική φιλοσοφία της δημιουργίας αυτοκινήτων. Η Stelvio διαθέτει μία πλήρη γκάμα από κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις όπως το Integrated Brake System (IBS), το Autonomous Emergency Braking (AEB) με αναγνώριση πεζού και ένα κεντρικό άξονα μετάδοσης της κίνησης εξολοκλήρου από ανθρακονήματα. Η Stelvio είναι εδώ για να γράψει εκ νέου την ιστορία της κατηγορίας SUV.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σύστημα ασφαλείας πρώτης κατηγορίας.

Η Stelvio έχει κερδίσει την πολυπόθητη βαθμολογία Euro NCAP 5 αστέρων, κατακτώντας την πρωτιά στην κατηγορία της για την προστασία των ενήλικων επιβατών με ένα εξαιρετικό ποσοστό 97%. Αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν μέσω μιας σημαντικής επένδυσης κατά τη δημιουργία της αρχιτεκτονικής στην οποία βασίζονται οι Giulia και Stelvio, βελτιωμένες με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας. Κάθε έκδοση της Stelvio έχει στο βασικό εξοπλισμό το σύστημα Προειδοποίησης Σύγκρουσης (FCW), Αυτόματη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης (AEB) με λειτουργία ανίχνευσης πεζών και Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας (LDW). Κατόπιν παραγγελίας, η Stelvio μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένη με Adaptive Cruise Control (ACC) και Σύστημα Παρακολούθησης Τυφλού Σημείου (BSM).

IBS

Μία αποκλειστική πρεμιέρα

Το Ενσωματωμένο Σύστημα Φρένων (IBS) είναι μία αποκλειστική brake-by-wire λύση της Alfa Romeo, μία παγκόσμια πρεμιέρα η οποία έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να παρέχει μία άμεση και ακριβή απόκριση κάτω από όλες τις συνθήκες. Το σύστημα πετυχαίνει την καλύτερη απόσταση φρεναρίσματος στην κατηγορία και αποτρέπει τους κραδασμούς από το ABS σε περίπτωση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, ενώ ο σχεδιασμός του επιτρέπει την σημαντική μείωση του βάρους. Χάρη στην ικανότητα του συστήματος των φρένων, η Stelvio μπορεί να επιβραδύνει από τα 100 km/h στο μηδέν μέσα σε 39 μέτρα.

HILL DESCENT CONTROL

Έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε κλίση 

Η Stelvio είναι εξοπλισμένη με το Hill Descent Control (HDC) στο βασικό της εξοπλισμό. Ένα σύστημα που επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί μια ασφαλή και σταθερή ταχύτητα ακόμα και σε έναν κατηφορικό δρόμο, το HDC λειτουργεί αυτόνομα στο σύστημα πέδησης κάθε τροχού: εξασφαλίζει έτσι σταθερότητα και ασφάλεια σε κάθε κατάσταση, ακόμη και σε ολισθηρές επιφάνειες και εξαιρετικά απότομους δρόμους

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 • IBS
 • HDC
INFOTAINMENT

APPLE CARPLAY

Χάρη στην ενσωμάτωση του Apple CarPlayTM στο σύστημα Alfa Connect, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone ενώ εστιάζετε την προσοχή σας στο δρόμο.

Δείτε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό βίντεο που εξηγεί σαφώς τη χρήση των χαρακτηριστικών του Apple CarPlayTM.

Κάποιες λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα
https://www.apple.com/gr/ios/feature-availability/

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VIDEO

ANDROID AUTO

Χάρη στην ενσωμάτωση του Android Auto στο σύστημα Alfa Connect, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε ένα Smartphone ενώ εστιάζετε την προσοχή σας στο δρόμο.

Δείτε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό βίντεο που εξηγεί σαφώς τη χρήση των χαρακτηριστικών του Android AutoTM.

Κάποιες λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα
https://www.android.com/intl/en_uk/auto/

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VIDEO

SMS

Είναι πολύ εύκολο να λαμβάνετε και να ακούτε SMS απευθείας από το σύστημα Alfa Connect του αυτοκινήτου σας. Αφού συνδέσετε το smartphone σας μέσω Bluetooth® και ενεργοποιήσετε την αποστολή και λήψη μηνυμάτων SMS και ειδοποιήσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία λήψης και ακρόασης μηνυμάτων και ακόμη και να στείλετε σύντομα SMS προεπιλογής. Μάθετε περισσότερα στο εκπαιδευτικό βίντεο 

Ανακαλύψτε το VIDEO

ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE

Χάρη στην ενσωμάτωση του Android AutoTM, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε τις Χάρτες Google. Το μόνο που χρειάζεται είναι η ενεργοποίηση των φωνητικών εντολών και μετά "Πλοήγηση προς ...", ακολουθούμενο από τον προορισμό. Είναι επίσης δυνατό να αναζητήσετε διαφορετικά σημεία ενδιαφέροντος, όπως τα φαρμακεία που είναι ανοιχτά σήμερα ή ο πλησιέστερος σταθμός βενζίνης.

Εδώ είναι ένα βίντεο που θα σας κατευθύνει στη χρήση της πλοήγησης Χάρτων της Google στο Android AutoTM.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VIDEO

MAP CARE

Είναι ωραίο να είστε πάντα έτοιμοι να εξερευνήσετε τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο.

Το Mopar® Map Care είναι η υπηρεσία ενημέρωσης χάρτη που ενημερώνει τον χάρτη κάθε τρεις μήνες. Και είναι επίσης πολύ εύκολο, με αυτό το “βήμα προς βήμα” βίντεο. Ανακαλύψτε περισσότερα στο maps.mopar.eu 
 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VIDEO
 • CARPLAY
 • ANDROID AUTO
 • SMS
 • MAPS
 • MAP CARE
ΑΝΕΣΗ

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Περισσότερος χώρος για τις αισθήσεις σας

Η Alfa Romeo με την Stelvio φαντάστηκε ξανά την θέση οδήγησης: υπερυψωμένη για να κυριαρχεί στον δρόμο όπως σε άλλα SUV, αναπτυγμένη έτσι ώστε να παρέχει μία σπορτίβ αίσθηση στο τιμόνι. Μέσα στην Stelvio, η οδηγική απόλαυση της Alfa Romeo μοιράζεται σε όλους τους επιβάτες. Η εσωτερική αρχιτεκτονική είναι απλή και  λειτουργική, σχεδιασμένη να φιλοξενεί τρεις επιβάτες στο πίσω κάθισμα με πλήρη άνεση, εύκολη πρόσβαση και περισσότερο χώρο για τα γόνατα και τα πόδια. Ο χώρος φόρτωσης με χωρητικότητα 525 λίτρα, διαθέτει σύστημα ηλεκτρικού ανοίγματος, , και δυνατότητας μετατροπής των πίσω καθισμάτων σε πρόσθετο χώρο αποσκευών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ALFA ROMEO, ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ SUV

Ένα ακαταμάχητο συναίσθημα πίσω από το τιμόνι

Η Stelvio δημιουργήθηκε έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε δρόμο, ακολουθώντας το πνεύμα και το ένστικτο του οδηγού. Εγγυάται πάντα σπορτίβ και σταθερό χειρισμό ενώ παρέχει την πιο άμεση, καλύτερη στην κατηγορία σχέση στροφής τιμονιού, χάρη στο πατενταρισμένο σχήμα της ανάρτησης AlfaÔLink και την ιδανική κατανομή 50/50 του βάρους.

Q4 AWD

Δημιουργημένο για να κυριαρχήσει σε κάθε δρόμο

Το πρώτο SUV της Alfa Romeo εφοδιάζεται με το αποκλειστικό σύστημα μετάδοσης Q4 on demand all-wheel drive που είναι σχεδιασμένο να παρέχει διαχείριση απόδοσης σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα Q4 παρακολουθεί και ανιχνεύει τις συνθήκες του δρόμου και το στιλ οδήγησης ώστε να παρέχει ιδανική κατανομή ροπής μεταξύ των αξόνων. Η μοναδική τεχνολογία του, εγγυάται την απόδοση και την ασφάλεια ενός παραδοσιακού AWD, με την οδηγική απόλαυση ενός γνήσιου χειρισμού RWD από την Alfa Romeo.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Δυναμική υπεροχή

Η Stelvio έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει την καλύτερη απόδοση στον χειρισμό, και την άνεση. Αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί χάρη στην ιδανική κατανομή του βάρους της, 50% στον πίσω και 50% στον εμπρός άξονα, το πατενταρισμένο σχήμα Alfa™ Link της ανάρτησης, και την καλύτερη στην κατηγορία της σχέση στροφής τιμονιού.

ALFA™ DNA

Ένα σημείο στροφής στην οδηγική απόλαυση

Με ένα απλό στρίψιμο του Alfa™DNA, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τρεις διαφορετικές λειτουργίες του τρόπου οδήγησης. Το σύστημα αυτό μεταβάλει τον χειρισμό και την δυναμική απόκριση, επεμβαίνοντας στης παραμέτρους του κινητήρα, του τρόπου αλλαγής των ταχυτήτων, συν στον έλεγχο των ESC και ASR. Το αποτέλεσμα? Ένα πρωτοφανές SUV το οποίο παρέχει τρία μοναδικά στιλ οδήγησης.

 • ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ
 • Q4 AWD
 • ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
 • ALFA™ DNA
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΕΝΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Ένα γνήσιο πάθος

Στην καρδιά της Alfa Romeo Stelvio, υπάρχει μια γκάμα κινητήρων, βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο δημιουργώντας έτσι ένα ελαφρύ και υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο, αλλά με σεβασμό προς το περιβάλλον. Επιλέξτε τον turbo βενζινοκινητήρα 2.0-λίτρων είτε με 200hp είτε με 280hp και Q4 All-Wheel Drive System. Ή επιλέξτε το Turbo Diesel των 2.2 λίτρων με 180hp και τον πίσω τροχό. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων ZF για μέγιστη απόδοση και άνεση και συμμορφώνονται με τα πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6d.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ανυποχώρητη αναζήτηση για υπεροχή

Η Stelvio διαθέτει μία εξαιρετική σχέση ισχύος-βάρους, χάρη στην εκτεταμένη χρήση εξαιρετικά ελαφριών υλικών: ανθρακονήματα για τον κεντρικό άξονα μετάδοσης της κίνησης και αλουμίνιο για το καπό, τις πόρτες, τα φτερά, την πόρτα του χώρου αποσκευών, τον κινητήρα και τις αναρτήσεις. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και η λειτουργία Advanced Efficiency του τρόπου οδήγησης βελτιώνουν ακόμα πιο πολύ την εξοικονόμηση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων, χωρίς συμβιβασμούς στον χειρισμό και την απόδοση.

ΕΠΙΠΕΔΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Επιλέξτε την δική σας Stelvio.

Ανακαλύψτε την υπεροχή του πρώτου Alfa Romeo SUV σε τρεις εκδόσεις: Stelvio και Stelvio Super και την πιο αποκλειστική First Edition. Και οι τρεις είναι πλούσιες σε τεχνολογικό εξοπλισμό, άνεση και ασφάλεια, δημιουργημένες έτσι ώστε να παρέχουν ασυμβίβαστη οδηγική απόλαυση.

STELVIO

STELVIO

H Stelvio διατίθεται με 2 διαφορετικούς κινητήρες: 2.0 Turbo Βενζίνη 200hp με σύστημα Q4 AWD και 2.2 Turbo Diesel 150hp με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Κύριος βασικός εξοπλισμός: ζάντες αλουμινίου 17", πίσω φώτα LED, ευρεία έγχρωμη οθόνη 6.5", ηχοσύστημα με 8 ηχεία, δερμάτινο βολάν τιμονιού, υφασμάτινα μαύρα καθίσματα, αισθητήρες αυτόματης ενεργοποίησης φώτων, cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών και Keyless-go, AEB, LDW.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

STELVIO SUPER

STELVIO SUPER 

Το επίπεδο εξοπλισμού Super προσφέρει την ευρύτερη δυνατή επιλογή κινητήρων: 2.0 Turbo Βενζίνη 200hp και 280hp με σύστημα Q4 AWD, 2.2 Turbo Diesel 210hp κινητήρας με σύστημα Q4 AWD και 2.2 Turbo Diesel 180hp με κίνηση στους πίσω τροχούς. Όλοι οι κινητήρες είναι εξοπλισμένοι με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Η Stelvio Super προσφέρει στάνταρ: ζάντες αλουμινίου 18’’, προβολείς Bi-Xenon, καθίσματα από δέρμα και ύφασμα, διζωνικό κλιματισμό, σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με Ράδιο, MP3 player, Bluetooth, ηλεκτρικό άνοιγμα 5ης θύρας, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αισθητήρες βροχής και φώτων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΠΙΠΕΔΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
 • STELVIO
 • STELVIO SUPER
Gallery