Alfa Romeo Giulia
 • ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
 • ΣΤΙΛ
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
 • ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
ΣΤΙΛ

ΣΤΙΛ

ΑΝΑΨΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ

Η Alfa Romeo το ονομάζει 'ομορφιά με νόημα'. Κάθε μία λεπτομέρεια έχει λαξευτεί από μηχανικούς έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα μυώδη σχεδιασμό, ο οποίος υπογραμμίζει την απόδοση της Νέας Giulia και προβάλλει την αεροδυναμική της. Κάθε μία επιλογή είναι σημαντική για ένα γνήσιο λάτρη. Με το μοναδικό στιλ της, φέρνει πίσω το ουσιαστικό πνεύμα της Alfa Romeo έτσι ώστε να γίνει ένα 'άμεσο κλασικό' κομμάτι.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ALFA ROMEO

Η Νέα Giulia είναι το αποτέλεσμα 106 ετών αφιερωμένων στην δημιουργία αριστουργημάτων αυτοκίνησης. Το εξωτερικό του αμαξώματος είναι μία λαμπρή εξέλιξη του εικονικού σχεδιασμού της Alfa Romeo, όσον αφορά την τεχνολογία αλλά και το στιλ. Το θρυλικό 'τρίγωνο' είναι ένα γοητευτικό κάλεσμα για όλους τους λάτρεις της μάρκας. Το σχήμα 'V' και οι μυώδεις γραμμές είναι ένα καθαρό σύμβολο, τονίζοντας την δύναμη που κρύβει μέσα της. Το προφίλ της είναι ισχυρό σε κίνηση. Κάθε μία λύση χαρακτηρίζεται από απλότητα, ισορροπία και αρμονία.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΠΛΑ ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΗ

Η καμπίνα της Νέας Giulia δημιουργήθηκε με την ιδέα να τοποθετηθεί ο οδηγός στο κέντρο όλων των εργονομικών χαρακτηριστικών της. Η αρμονική, αόρατη γραμμή ανθρώπου-μηχανής δίνει πλήρως την εντολή και τον έλεγχο του ταμπλό, του οδόμετρου, του κιβωτίου ταχυτήτων και του βολάν του τιμονιού. Τα πάντα είναι φτιαγμένα με το μοναδικό Ιταλικό στιλ σύμφωνα με το οποίο έχουν σχηματιστεί, και η λειτουργία και η ομορφιά αποτελούν μέρος της ίδιας έντονης εμπειρίας, που στοχεύει σε όλες τις αισθήσεις.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ

ΣΜΙΛΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Η Ιταλική προσέγγιση στο σχεδιασμό συνδυάζει απλότητα, ποιότητα των υλικών και παθιασμένη τεχνογνωσία. Το πρώτο πράγμα που θα αισθανθεί ένας οδηγός μόλις μπει στο αυτοκίνητο είναι η ανεκτίμητη αίσθηση που δημιουργείται από τον συνδυασμό των υλικών: επιφάνειες από πραγματικό ξύλο, βουρτσισμένο αλουμίνιο και δέρμα Pieno Fiore, και τεχνικές επενδύσεις. Το βολάν του τιμονιού είναι ντυμένο με δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, και διαθέτει μία μοναδική λεπτομέρεια: το πλήκτρο εκκίνησης, για την πυροδότηση της πραγματικής αγάπης για την Νέα Giulia κάθε φορά που οδηγείται.

 • ΣΤΙΛ
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ
 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 • ΜΟΝΑΔΙΚΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Παρόλο που η Νέα Giulia διαθέτει τεχνολογία αιχμής όσον αφορά την ασφάλεια και την info-τηλεματική, δεν έχουν μείνει εκτός οι επιπλέον προσθήκες. Κάθε ένα κουμπί στο αυτοκίνητο είναι ξεκάθαρο και διαισθητικό. Αυτό φέρνει όλη την προσοχή του οδηγού στην ασφάλεια του δρόμου, και του χειρισμού, με μία ιδανική συμβίωση ανθρώπου-μηχανής. Έτσι, η σύνδεση μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού πραγματικά δεν γνωρίζει σύνορα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Πέρα από την γνήσια οδηγική απόλαυση, η Alfa Romeo Giulia προσφέρει επίσης εξαιρετικα συστήματα ασφαλείας.

Η Alfa Romeo Giulia έχει κερδίσει βαθμολογία 5 αστέρων από το Euro NCAP με την εξαιρετική βαθμολογία 98% για την προστασία των ενήλικων επιβατών - το υψηλότερο που έχει επιτευχθεί ποτέ από ένα αυτοκίνητο.

Ως βασικός εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις Giulia προσφέρεται το Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης (FCW), η αυτόνομη πέδησης έκτακτης ανάγκης (AEB) με ανίχνευση πεζών, και το Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (LDW) . Το φάσμα των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης εκτείνεται έως το Σύστημα Παρακολούθησης Νεκρού σημείου (BSM) που προσφέρεται ως προαιρετικό. 

IBS

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Στο ντεμπούτο της Νέα Giulia, σαν παγκόσμια πρεμιέρα, το νέο ηλεκτρο-μηχανικό σύστημα το οποίο συνδυάζει έλεγχο ευστάθειας και τα εξαρτήματα του παραδοσιακού συστήματος φρένων σε ένα ενιαίο ηλεκτρο-μηχανικό σύστημα. Το ολοκληρωμένο σύστημα φρένων όχι μόνο εγγυάται μία σημαντική βελτιστοποίηση του βάρους και μία μείωση των κραδασμών του πεντάλ του φρένου, αλλά παρέχει επίσης μία άμεση αίσθηση του πεντάλ του φρένου και μία απόσταση φρεναρίσματος που σπάει όλα τα ρεκόρ: από τα 100 km/h στα 0 σε 38,5 μέτρα.

INFO-ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ

ΠΑΘΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Η Νέα Giulia διαθέτει ένα εντελώς νέο σύστημα info-τηλεματικής τελευταίας γενιάς με μία οθόνη υψηλής ανάλυσης 6,5” Bluetooth, USB και κουμπιά ελέγχου στο βολάν του τιμονιού. Η αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπου/μηχανής ελέγχεται από ένα ενορατικό περιστρεφόμενο Pad. Κατόπιν αιτήματος, το σύστημα info-τηλεματικής έρχεται με το Connect 3D Nav 8.8”, με δέκτη DAB και μία έγχρωμη οθόνη TFT 7” στον πίνακα οργάνων. Η Νέα Giulia διαθέτει επίσης ένα Sound Theatre με τεχνολογία αιχμής, το οποίο βελτιώνει την απόλαυση κατά την οδήγηση, χάρη στα 10 ηχεία, που συμπεριλαμβάνουν ένα subwoofer.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 • IBS
 • INFO-ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ

Η Νέα Giulia διαθέτει 2 υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες  από αλουμίνιο, που συνδυάζουν αποδοτικότητα και επιδόσεις με μία πρωτοφανή ισορροπία. Εφοδιασμένοι με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων στα 2.0l με βενζίνη και 200 hp και ένας 2.2 Diesel με 160 ή 190 hp., Για να παρέχεται μία προοδευτική απόκριση χωρίς κενά σημεία (turbo lag), ο υπερσυμπιεστής λειτουργεί σε χαμηλές στροφές αυξάνοντας την ροπή.

ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Η δημιουργία μίας γνήσιας Alfa Romeo σημαίνει την δημιουργία ενός αυτοκινήτου χωρίς συμβιβασμό, δίνοντας στον οδηγό μία διαισθητική, αλλά και ασφαλή οδηγική εμπειρία. Η Νέα Giulia δεν είναι απλά ένα sedan το οποίο παρέχει υψηλή δυναμική απόδοση. Σημαίνει επίσης το πάθος για το θρύλο, που προκαλεί μία καθαρή έξαψη. Αυτά τα συναισθήματα προέρχονται από συγκεκριμένα μηχανικά μέρη: μία πλατφόρμα με μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς, βέλτιστη κατανομή βάρους, ένα σχήμα ανάρτησης τεχνολογίας τελευταίας γενιάς και μία αποκλειστική σχέση ισχύος με βάρος.

RWD

ΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ

Η επιστροφή της μετάδοσης κίνησης στους πίσω τροχούς συνδυασμένη με την ακρίβεια και την άμεση απόκριση του βολάν του τιμονιού, αντιπροσωπεύουν την υπέρτατη σύνθεση σπορ χαρακτήρα και άνεσης για καθαρή οδηγική απόλαυση. Η προς τα πίσω τοποθετημένη καμπίνα ακουμπάει απευθείας επάνω από τους κινητήριους τροχούς, και εξισορροπείται από την διαμήκη εμπρόσθια θέση τοποθέτησης του αλουμινένιου κινητήρα και του κεντρικού άξονα από ανθρακονήματα. Όλη η ισχύς του μεταφέρεται στον δρόμο με μία βέλτιστη κατανομή του βάρους μεταξύ του πλαισίου.

ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ALFA™ LINK

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ

Η Νέα Giulia είναι εφοδιασμένη με το νέο πατενταρισμένο σχήμα αναρτήσεων Alfa Link™. Τα εμπρός διπλά ψαλίδια με τον εικονικό κατά το ήμισυ άξονα διεύθυνσης διατηρούν τους εμπρός τροχούς ιδανικά κατακόρυφους σε σχέση με το οδόστρωμα, ακόμα και σε συνθήκες γρήγορων κλειστών στροφών, βελτιώνοντας την γραμμικότητα της ροπής στο βολάν του τιμονιού κατά 20% και μειώνοντας την υποστροφή. Τα πίσω 4 και μισό μπράτσα μπορούν να βελτιώσουν το ήδη καλύτερο στην κατηγορία της κράτημα (πλευρική πρόσφυση) ενώ παρέχουν παράλληλα ανεκτίμητη άνεση.

ALFA ™ DNA

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
 

Το Alfa™ DNA επεμβαίνει στις παραμέτρους του κινητήρα και προσαρμόζει την απόκριση του πεντάλ του γκαζιού, του φρένου, του βολάν του τιμονιού, του κινητήρα, και των ενεργών αναρτήσεων Alfa™ (εάν υπάρχουν) ανάλογα με το επιθυμητό στιλ οδήγησης. Tο Dynamic παρέχει πιο άμεσο φρενάρισμα και απόκριση του συστήματος διεύθυνσης για σπορ οδήγηση στον δρόμο. Tο Natural είναι μία ρύθμιση άνετης ανάρτησης για ιδανική ισορροπία στην καθημερινή οδήγηση. Το Advanced Efficiency μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση ενέργειας και την δυναμική αποδοτικότητα.

 • ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ
 • RWD
 • ALFA™ LINK
 • ALFA ™ DNA
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανθρακονήματα για τον κεντρικό άξονα και αλουμίνιο για το καπό, τις πόρτες, τον κινητήρα, τις αναρτήσεις και τις δαγκάνες των φρένων: χάρη στην ακριβή μηχανική επεξεργασία, η Νέα Giulia φτάνει σε μία βέλτιστη κατανομή του βάρους. Αυτές οι επιλογές μεταφράζονται σε βελτιωμένη αποδοτικότητα και καλύτερη δυναμική στην οδήγηση, πετυχαίνοντας σημαντική μείωση στην κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ

Η Νέα Giulia φτάνει ένα Cd ίσο με 0.25 χάρη στην μεγάλη δέσμευση στην αεροδυναμική εξέλιξη, και την λεπτομερή εργασία που έχει γίνει στην αεροδυναμική σήραγγα. Πιο συγκεκριμένα, η προστασία του κάτω μέρους του αμαξώματος και ο διαχύτης βελτιώνουν την ροή του αέρος κάτω από το αυτοκίνητο και την ροή της αεροδυναμικής διαχείρισης στο πίσω μέρος, παρέχοντας λιγότερο στροβιλισμό, και περισσότερη αεροδυναμική αποτελεσματικότητα.

 • ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Επιλέξτε τη δική σας Giulia


Ανακαλύψτε την ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού της Giulia. H γκάμα περιλαμβάνει: Giulia και Super

GIULIA

 

 • 6 αερόσακοι
 • Διζωνικός κλιματισμός
 • ΑLFA DNA
 • Cruise Control
 • Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 3,5'
 • Σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης U-Connect 6,5'' / Bluetooth με χειριστήρια στο τιμόνι
 • Αισθητήρες φώτων - βροχής
 • Ηλεκτρικό χειρόφρενο
 • Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας
 • Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης και Αυτόνομης Πέδησης με αναγνώριση πεζών
 • Ολοκληρωμένο Σύστημα Πέδησης
 • Ζάντες αλουμινίου 16''
 • Καθίσματα από ύφασμα με ρύθμιση 6 θέσεων

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SUPER

 

(επιπλέον εξοπλισμός από την έκδοση Giulia)

 •  Αλουμινένια μαρσπιέ θυρών
 • Καθίσματα από ύφασμα και οικολογικό δέρμα
 • Χρωματισμός 2 τόνων σε ταμπλό και πάνελ θυρών
 • Ζάντες αλουμινίου 17’’
 • Διπλή απόληξη εξάτμισης

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VELOCE

Επιπλέον της Super, η Giulia Veloce είναι διαθέσιμη με τον νέο υπερτροφοδοτούμενο 2.0 βενζινοκινητήρα που αποδίδει 280 hp, AWD και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων AT8 ή το υπερτροφοδοτούμενο 2.2 πετρελαιοκινητήρα  που αποδίδει 210 hp, AWD και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων AT8, και παρέχει επίσης σαν στάνταρ εξοπλισμό: 

 • Εμπρός φανάρια 25W bi-Xenon
 • Ζάντες αλουμινίου 18” 
 • Ειδικούς εμπρός και πίσω προφυλακτήρες
 • Σπορτίβ θερμαινόμενο βολάν τιμονιού
 • Σπορτίβ θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα
 • Ένθετα από αλουμίνιο στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα και στις ταπετσαρίες των θυρών
 • Νέο σύστημα Q4 all-wheel-drive
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
 • Giulia
 • Super
 • VELOCE