ALFA ROMEO
GIULIA AND STELVIO
COMPETIZIONE

Το τολμηρό στυλ των διαχρονικών συναισθημάτων.

competizione

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Δεν είναι μόνο το σπορ στυλ, η κομψότητα και οι επιδόσεις. Οι Alfa Romeo Stelvio και Giulia Competizione θα σας κάνουν να ζήσετε μοναδικές αισθήσεις με διαχρονικό σχεδιασμό, πρωτοποριακή τεχνολογία και κορυφαίες λειτουργίες.

Stelvio Competizione

Αυθεντικός ιταλικός σχεδιασμός σε κάθε λεπτομέρεια: Η Stelvio Competizione διαθέτει μια νέα εμφάνιση που συνδυάζει τον εκλεπτυσμένο σπορ σχεδιασμό με το εμβληματικό στυλ Alfa Romeo.

Οι νέοι premium προβολείς Full-LED Adaptive Matrix αντιπροσωπεύουν τον τέλειο συνδυασμό στυλ και τεχνολογίας, δημιουργώντας την χαρακτηριστική υπογραφή της Alfa Romeo.

Τα νέα μαύρα πίσω φώτα LED συνδυάζουν τον σπορ χαρακτήρα και το αυθεντικό στυλ Alfa Romeo.

Το νέο μοτίβο του V-Shield και οι κάτω γρίλιες αναδεικνύουν τη σπορ εμφάνιση της Alfa Romeo Stelvio Competizione.

Το νέο αποκλειστικό σήμα στα φτερά αναδεικνύει το σπορ πνεύμα της Alfa Romeo Stelvio Competizione.

Η Alfa Romeo Stelvio Competizione διαθέτει ζάντες αλουμινίου 21” με κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Το νέο προηγμένο πλήρως ψηφιακό καντράν TFT 12,3" διαθέτει την ιστορική "τηλεσκοπική σχεδίαση" και μπορεί να διαμορφωθεί σε 3 διαφορετικές διατάξεις: Evolved, Relax και Heritage.

Οθόνη αφής 8,8” με interactive widgets.

Το ηχοσύστημα Harman Kardon Premium με 14 ηχεία σας περιβάλλει με κρυστάλλινο ήχο στην Alfa Romeo Stelvio Competizione σας. Νιώστε τις δονήσεις της λίστας αναπαραγωγής μας σε όλα τα ταξίδια σας.

Το μοναδικό λογότυπο Competizione στα μπροστινά προσκέφαλα προσφέρει μια χαρακτηριστική εμφάνιση Alfa Romeo στο εσωτερικό της.

Giulia Competizione

Τολμηρή ομορφιά στο δρόμο: η νέα ελκυστική σχεδίαση της Giulia Competizione αντιπροσωπεύει το καθαρό ιταλικό στυλ που συνυπάρχει με εξελιγμένες τεχνολογίες.

Οι νέοι premium προβολείς Full-LED Adaptive Matrix αντιπροσωπεύουν τον τέλειο συνδυασμό στυλ και τεχνολογίας, δημιουργώντας την χαρακτηριστική υπογραφή Alfa Romeo.

Τα νέα διαφανή πίσω φώτα LED συνδυάζουν το σπορ χαρακτήρα και το αυθεντικό στυλ Alfa Romeo.

Το νέο μοτίβο V-Shield και οι κάτω γρίλιες αναδεικνύουν τη σπορ εμφάνιση της Alfa Romeo Giulia Competizione.

Το λογότυπο στα φτερά αναδεικνύει το σπορ πνεύμα της Alfa Romeo Giulia Competizione.

Η Alfa Romeo Giulia Competizione διαθέτει ζάντες αλουμινίου 19’’.

Το προηγμένο πλήρως ψηφιακό καντράν TFT 12,3" διαθέτει την ιστορική "τηλεσκοπική σχεδίαση" και μπορεί να διαμορφωθεί σε 3 διαφορετικές διατάξεις: Evolved, Relax και Heritage.

Οθόνη αφής 8,8” με interactive widgets.

Το ηχοσύστημα Harman Kardon Premium με 14 ηχεία σας περιβάλλει με κρυστάλλινο ήχο στην Alfa Romeo Giulia Competizione σας. Νιώστε τα vibes της λίστας αναπαραγωγής μας σε όλα τα ταξίδια σας.

Το λογότυπο Competizione στα μπροστινά προσκέφαλα προσφέρει τη χαρακτηριστική εμφάνιση Alfa Romeo στο εσωτερικό.

Κινητήρες

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η Giulia και η Stelvio Competizione είναι εξοπλισμένες με βενζινοκινητήρες 280 HP ή πετρελαιοκινητήρες, διαθέσιμους σε 210 HP και 160 HP. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και Q2 ή τετρακίνηση Q4*.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Κατανάλωση καυσίμου Alfa Romeo GIULIA (l/100 km): 8,11 – 4,99. Εκπομπές CO2 (g/km): 184,4 – 130,8. Οι τιμές προσδιορίστηκαν με βάση τον σταθμισμένο κύκλο WLTP, ο οποίος ενημερώθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων δοκιμών προέγκρισης και ενδέχεται να διαφέρουν πριν από την τελική έγκριση. Οι τιμές που αναφέρονται είναι για συγκριτικούς σκοπούς.

Κατανάλωση καυσίμου Alfa Romeo STELVIO (l/100 km): 9,0 – 5,8. Εκπομπές CO2 (g/km): 203,8 – 152,0. Οι τιμές προσδιορίστηκαν με βάση τον σταθμισμένο κύκλο WLTP, ο οποίος ενημερώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 κατά τις δραστηριότητες δοκιμών προέγκρισης και ενδέχεται να διαφέρουν πριν από την τελική έγκριση.

Επιδόσεις

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Η Giulia και η Stelvio Competizione αντιπροσωπεύουν τέλεια την τολμηρή στάση της μάρκας, με τεχνικές λύσεις που σας κάνουν να νιώσετε τα σπλαχνικά συναισθήματα που αναζητάτε. Το σύστημα Alfa Active Suspensions συμβάλλει στην εξαιρετική άνεση ταξιδιού, ενισχύοντας τον σπορ χειρισμό και την οδηγική απόλαυση.

Τεχνολογία

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ NFT SPECIAL SERIES

Η Alfa Romeo Giulia και η Stelvio Competizione εγκαινιάζουν το ψηφιακό πιστοποιητικό ειδικής σειράς Alfa Romeo. Χρησιμοποιώντας την ασφάλεια που προσφέρει η τεχνολογία blockchain, αυτό το ψηφιακό πιστοποιητικό Non-Fungible Token (NFT) πιστοποιεί τη μοναδικότητα κάθε αυτοκινήτου Competizione και διασφαλίζει την αρχική του διαμόρφωση. Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από το Πιστοποιητικό Χρήσης NFT το οποίο καταγράφει τα δεδομένα του οχήματος για να δημιουργήσει μια μοναδική και μη παραποιήσιμη εγγραφή της ζωής του οχήματος.

ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Διαθέτοντας το Drivers Assistance Pack, τα Giulia και Stelvio Competizione σας κρατούν «πάντα συνδεδεμένους» με τον έξω κόσμο, με τον δικό σας κόσμο, με το αυτοκίνητό σας. Σας παρέχει προηγμένα συστήματα πλοήγησης, infotainment και υπηρεσίες συνδεσιμότητας που θα βελτιώσουν την οδηγική σας εμπειρία.

Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή My Alfa Connect για κινητά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε προσφορές συνεργατών και ασφαλιστικά οφέλη που συνδέονται με τα τηλεματικά δεδομένα του οχήματός σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

         

 

Configurator
ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Διαμορφώστε τη δική σας έκδοση της Alfa Romeo Giulia ή της Stelvio Competizione.

ADAS

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Διαθέτοντας την τελευταία γενιά συστήματος αυτόνομης υποβοηθούμενης οδήγησης, τα νέα Giulia και Stelvio Competizione προσφέρουν υψηλότερο επίπεδο οδηγικής απόλαυσης με ακριβή έλεγχο.