ALFA ROMEO
GIULIA QUADRIFOGLIO

Η ισχύς της αυτοπεποίθησης

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κινητήρας

510 HP 2.9
V6 Bi-Turbo

50/50 κατανομή βάρους

Τέλεια ισορροπία, για χωρίς συμβιβασμούς δυναμική οδήγηση

Active Aereo Splitter

Το μόνο sedan στον κόσμο με ενεργή αεροδυναμική

Torque Vectoring

Κατανομή ροπής και ισχύος σε πραγματικό χρόνο

technology
Τεχνολογία

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Χάρη στις τεχνολογικές λύσεις της, η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio εγγυάται
τις υψηλότερες προσδοκίες απόδοσης.

Επιδόσεις

ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ

Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ενσαρκώνει ένα τέλειο μίγμα ισχύος και τεχνολογίας. Ο κινητήρας της είναι ένας 2,9 V6 που αποδίδει 510 HP και παράγει 600 Nm ροπής μεταξύ 2500 και 5000 σ.α.λ. Αυτός ο κινητήρας είναι απίστευτα ισχυρός αλλά εξαιρετικά ελαφρύς, κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων που αλλάζει ταχύτητες μόνο σε μόλις 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου σε λειτουργία Race.

Disclaimer

Κατανάλωση καυσίμου Giulia Quadrifoglio, αυτονομία (l/100 km): 10,3 - 10,1, εκπομπές CO2 (g/km): 233 - 228.
Οι τιμές έγκρισης τύπου καθορίζονται βάσει του μικτού κύκλου WLTP, ενημερώθηκαν από τις 26.05.2021. Οι τιμές που αναφέρονται είναι για συγκριτικούς σκοπούς.

ADAS

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Alfa Romeo έχει φτάσει ένα άλλο επίπεδο οδηγικής απόλαυσης με το δεύτερο επίπεδο της αυτόνομης οδήγησης. Με τεχνολογία αιχμής, η Giulia Quadrifoglio δείχνει τη μοναδικότητά της όταν πρόκειται για μια πιο διαισθητική εμπειρία οδήγησης.

Infotainment

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το σύστημα Infotainment της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio διαθέτει μια οθόνη αφής 8,8" multi-touch.

Υπηρεσίες

Η ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ

Συνδεδεμένοι με τον κόσμο. Και με το αυτοκίνητό σας. Το σύστημα Alfa™ Connect είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που δημιουργεί και εξασφαλίζει μεγάλη συνδεσιμότητα με Android Auto™ και Apple CarPlay.

MY ASSISTANT

Σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, το My Assistant σάς επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τα αποκλειστικά τηλεφωνικά μας κέντρα που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να λύσουν το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατόν.

MY REMOTE

Χρησιμοποιώντας το My Remote, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τη δική σας Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε: μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τις πόρτες, να ανάβετε και να σβήνετε τα φώτα και να πραγματοποιείτε πολλές άλλες ενέργειες. Όλα απευθείας από το smartphone ή το smartwatch σας.

MY CAR

Με το MyCar, μπορείτε να διατηρείτε συνεχώς υπό έλεγχο όλες τις ρυθμίσεις λειτουργίας της δική σας Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, απευθείας από το smartphone ή τον υπολογιστή σας, ακόμα και όταν δεν είστε πίσω από το τιμόνι.

MY WI-FI

Με το My Wi-Fi, μπορείτε να μοιραστείτε μια ασύρματη σύνδεση internet με όλους τους επιβάτες.

Το My Wifi είναι μια προαιρετική υπηρεσία

MY ALERT

Προστατέψτε τη δική σας Giulia Quadrifoglio με το My Alert, μια υπηρεσία που ειδοποιεί την εφαρμογή σας για οποιοδήποτε ύποπτο συμβάν, όπως απόπειρα κλοπής ή μη εξουσιοδοτημένη ρυμούλκηση.

Το My Alert είναι μια προαιρετική υπηρεσία

MY NAVIGATION

Με το My Navigation, η οδηγική εμπειρία σας είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη: ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία, τον καιρό και τις οδικές συνθήκες. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε προορισμούς και μέρη ενδιαφέροντος στο smartphone σας και να τα στείλετε στο σύστημα πλοήγησης επί του οχήματος.

Επιπλέον, χάρη στο Alfa Connect Box, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε προσφορές συνεργατών και ασφαλιστικά οφέλη που συνδέονται με τα δεδομένα τηλεματικής του οχήματός σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Διαστάσεις

Disclaimer

Οι εικόνες προορίζονται μόνο για σκοπούς προβολής, για λεπτομέρειες προϊόντος και διαθεσιμότητα χρωμάτων μεταβείτε στην https://www.alfaromeo.com/configurator-hub

Προσφορά

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βρείτε μια μεγάλη σειρά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και ασφαλιστικών προϊόντων για την αγορά της Alfa Romeo σας.

Test-drive

Προγραμματίστε ένα test drive και δοκιμάστε τη μοναδική εμπειρία οδήγησης μιας Alfa Romeo.

Φυλλάδιο

Λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την αγαπημένη σας Alfa Romeo. Κατεβάστε το λεπτομερές φυλλάδιο.

Διαμορφώστε Online

Διαμορφώστε το αυτοκίνητό σας online, από όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή.

Πιστοποίηση Alfa Romeo​

Με ένα πιστοποιημένο όχημα, θα έχετε κάτι περισσότερο από ένα "μεταχειρισμένο" αυτοκίνητο. Θα έχετε μια πιστοποιημένη Alfa Romeo.