ALFA ROMEO
STELVIO QUADRIFOGLIO

Η ισχύς της αυτοπεποίθησης

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κινητήρας

510 HP 2.9
V6 Bi-Turbo

50/50 κατανομή βάρους

Τέλεια ισορροπία για χωρίς συμβιβασμούς δυναμική οδήγηση

Q4

Επιλεκτική τετρακίνηση

Torque Vectoring

Κατανομή ροπής και ισχύος σε πραγματικό χρόνο

Τεχνολογία
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALFA ROMEO

Η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για να προσφέρει τα συναισθήματα ενός ξεχωριστού DNA απόδοσης.

Επιδόσεις

ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ

Η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ενσωματώνει ένα τέλειο μείγμα ισχύος και τεχνολογίας. Ο αλουμινένιος μονομπλόκ κινητήρας 2,9 V6 Bi-Turbo 510 HP συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Q4. Ο κινητήρας παράγει 176 HP/l, με χρόνο για 0-100 km/h μόλις 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ στη λειτουργία Race, το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων σάς επιτρέπει να αλλάζετε ταχύτητες σε 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Disclaimer

Κατανάλωση καυσίμου Stelvio Quadrifoglio Αυτονομία (l/100 km): 11,8, Εκπομπές CO2 (g/km): 267.
Οι τιμές έγκρισης τύπου καθορίζονται βάσει του μικτού κύκλου WLTP, ενημερώθηκαν την 26.05.2021. Οι τιμές που αναφέρονται είναι για συγκριτικούς σκοπούς.

ADAS

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το SUV που χαρακτηρίζεται από τις σπορ δυνατότητες ενός σεντάν, αναβαθμίζεται από συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 που δημιουργούν μια τέλεια συνέργεια οδηγικής απόλαυσης και έξυπνης υποβοήθησης.

Infotainment

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το σύστημα Infotainment της Alfa Romeo Stelvio διαθέτει μια οθόνη αφής 8,8" multi-touch.

Υπηρεσίες Alfa Connect

Η ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ

Συνδεδεμένοι με τον κόσμο. Και με το αυτοκίνητό σας. Το σύστημα Alfa™ Connect είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που δημιουργεί και εξασφαλίζει μεγάλη συνδεσιμότητα με Android Auto™ και Apple CarPlay. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

MY ASSISTANT

Σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, το My Assistant σάς επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τα αποκλειστικά τηλεφωνικά μας κέντρα που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να λύσουν το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατόν.

MY REMOTE

Χρησιμοποιώντας το My Remote, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τη δική σας Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε: μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τις πόρτες, να ανάβετε και να σβήνετε τα φώτα και να πραγματοποιείτε πολλές άλλες ενέργειες. Όλα απευθείας από το smartphone ή το smartwatch σας.

MY CAR

Με το MyCar, μπορείτε να διατηρείτε συνεχώς υπό έλεγχο όλες τις ρυθμίσεις λειτουργίας της δική σας Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, απευθείας από το smartphone ή τον υπολογιστή σας, ακόμα και όταν δεν είστε πίσω από το τιμόνι.

MY WI-FI*

Με το My Wi-Fi, μπορείτε να μοιραστείτε μια ασύρματη σύνδεση internet με όλους τους επιβάτες.

*Το My Wifi  είναι μια προαιρετική υπηρεσία

MY ALERT*

Προστατέψτε τη δική σας Stelvio Quadrifoglio με το My Alert, μια υπηρεσία που ειδοποιεί την εφαρμογή σας για οποιοδήποτε ύποπτο συμβάν, όπως απόπειρα κλοπής ή μη εξουσιοδοτημένη ρυμούλκηση.

*Το My Alert είναι μια προαιρετική υπηρεσία

MY NAVIGATION

Με το My Navigation, η οδηγική εμπειρία σας είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη: ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία, τον καιρό και τις οδικές συνθήκες. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε προορισμούς και μέρη ενδιαφέροντος στο smartphone σας και να τα στείλετε στο σύστημα πλοήγησης επί του οχήματος.

Επιπλέον, χάρη στο Alfa Connect Box, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε προσφορές συνεργατών και ασφαλιστικά οφέλη που συνδέονται με τα δεδομένα τηλεματικής του οχήματός σας. ια περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Διαστάσεις

Disclaimer

Οι εικόνες προορίζονται μόνο για σκοπούς προβολής, για λεπτομέρειες προϊόντος και διαθεσιμότητα χρωμάτων μεταβείτε στην https://www.alfaromeo.com/configurator-hub

Προσφορά

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βρείτε μια μεγάλη σειρά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και ασφαλιστικών προϊόντων για την αγορά της Alfa Romeo σας.

Test Drive

Προγραμματίστε ένα test drive και δοκιμάστε τη μοναδική εμπειρία οδήγησης μιας Alfa Romeo.

Φυλλάδιο

Λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την αγαπημένη σας Alfa Romeo. Κατεβάστε το λεπτομερές φυλλάδιο.

Διαμορφώστε Online

Διαμορφώστε το αυτοκίνητό σας online, από όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή.

Πιστοποίηση Alfa Romeo

Με ένα πιστοποιημένο όχημα, θα έχετε κάτι περισσότερο από ένα "μεταχειρισμένο" αυτοκίνητο. Θα έχετε μια πιστοποιημένη Alfa Romeo.