Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
 • Με μια ματια
 • ΣΤΙΛ
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
 • ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • QUADRIFOGLIO
 • X RAY
 • NEWS
ΣΤΙΛ

ΣΤΙΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

Από την αρχή του πολιτισμού, οι σχεδιαστές έχουν στραφεί στην φύση και στην ανατομία του ανθρώπου για τεχνολογική και δομική έμπνευση. Τα πιο φημισμένα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα του κόσμου κατάφεραν να βρουν την σωστή ισορροπία μεταξύ και των ανθρώπινων αλλά και των δομικών αναγκαιοτήτων. Η Giulia Quadrifoglio είναι το τελικό προϊόν αυτής της υψηλότερης σχεδιαστικής φιλοσοφίας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ

Ο σχεδιασμός της Νέας Giulia Quadrifoglio έχει μία ισχυρή ταυτότητα, χαρακτηρίζεται από ουσιαστικά χαρακτηριστικά: την εμβληματική μάσκα ”Trilobe”, τον επιθετικό σχεδιασμό του καπό και τις ενισχυμένες πλευρές με τα προεξέχοντα φτερά.. Η αποκλειστική χρήση ανθρακονημάτων στον ουρανό, το καπό, το πίσω άκρο και τους μαρσπιέδες προσδίδουν στη Νέα Giulia Quadrifoglio ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πνεύμα. Η μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς και μία ιδανική κατανομή 50/50 έχουν δημιουργήσει μία διάταξη που διαθέτει μία καμπίνα η οποία στηρίζεται στο πίσω μέρος, ένα μακρύ εμπρόσθιο καπό και ένα πολύ φαρδύ εμπρός πλαίσιο. Τίποτα δεν είναι υπερβολικό: «Τα πάντα είναι αλάνθαστα Alfa Romeo».

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Τα πιο φημισμένα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα του κόσμου κατάφερναν πάντα να βρίσκουν την σωστή ισορροπία μεταξύ των περιβαλλοντικών αλλά και των δομικών αναγκαιοτήτων. Η Νέα Giulia Quadrifoglio είναι από μόνη της το εκπληκτικό προϊόν αυτής της ανώτερης σχεδιαστικής φιλοσοφίας. Ο οδηγός της Νέας Giulia Quadrifoglio είναι πάντα στο επίκεντρο, μέσα σε μία καμπίνα σχεδιασμένη με την ίδια προσέγγιση όπως το εξωτερικό μέρος: μινιμαλιστική, με χρήση προηγμένων υλικών όπως είναι τα ανθρακονήματα και το δέρμα, και η τεχνολογία αφιερωμένη σε μία αρμονική σχέση ανθρώπου/μηχανής.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΟΤΑΝ Η ΛΑΜΨΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Οι λεπτομέρειες της Νέας Giulia Quadrifoglio είναι εκείνες ενός πραγματικού supercar. Τα εργονομικά και εξαιρετικά ελαφριά καθίσματα Sparco συνδυάζουν τεχνολογία, άνεση και πλευρική στήριξη.

Το τιμόνι, όπου τοποθετείται το κόκκινο κουμπί εκκίνησης, είναι ντυμένο με δέρμα. Τα εργονομικά χειριστήρια, το σύστημα infotainment και η θέση οδήγησης δημιουργούν μία τέλεια αρμονία μεταξύ του οδηγού και του αυτοκινήτου έτσι ώστε να παρέχουν πλήρη έλεγχο μίας μοναδικής οδηγικής εμπειρίας από την αρχή μέχρι το τέλος.

 • ΣΤΙΛ
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ
 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
 • ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ

Η τεχνολογία πίσω από την Νέα Giulia Quadrifoglio έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να βελτιώσει τις επιδόσεις και να προσφέρει σπουδαίες οδηγικές συγκινήσεις. Η σχέση ανθρώπου/μηχανής είναι πάντα στον πυρήνα όλων των καινοτομιών για να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι η φυσική προέκταση του σώματος, του μυαλού και της καρδιάς του οδηγού.

ALFA™ CDC

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ

Η Νέα Giulia Quadrifoglio διαθέτει έναν “εγκέφαλο” αφοσιωμένο στην δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Είναι το Alfa™ Chassis Domain Control (CDC), μία μονάδα η οποία ενσωματώνει τις ενέργειες του ESC, του Alfa™ DNA Pro, του Alfa™ Active Torque Vectoring, του Alfa™ Active Aero Splitter, του Ολοκληρωμένου Συστήματος Φρένων (IBS) και της Ενεργού Ανάρτησης Alfa™, αναθέτοντας συγκεκριμένες απoστολές σε κάθε ένα από αυτά τα συστήματα έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή δυναμική απόδοση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Νέα Giulia Quadrifoglio συνδυάζει καθαρά συναισθήματα οδήγησης και αξεπέραστα συστήματα ασφαλείας έτσι ώστε ο οδηγός και ο συνοδηγός να είναι χαλαροί και άνετοι. Το Forward Collision Warning (FCW), το Αυτόνομο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (AEB), η λειτουργία ανίχνευσης πεζού, η Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας (LDW), το Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας, το Blind Spot Monitoring (BSM) με ανίχνευση πίσω τμήματος και κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές πλέγματος και αισθητήρες παρκαρίσματος είναι όλα διαθέσιμα στον βασικό εξοπλισμό.

IBS

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΩΝ
 

Στη Giulia Quadrifoglio τοποθετείται η τελευταία έκδοση του πρωτοποριακού ηλεκτρομηχανικού συστήματος, το οποίο συνδυάζει έλεγχο ευστάθειας και παραδοσιακά ισχυρά φρένα: το Ολοκληρωμένο Σύστημα Φρένων (IBS). Εγγυάται όχι μόνο μία σημαντική βελτιστοποίηση του βάρους και μία μείωση των κραδασμών του πεντάλ του φρένου, αλλά παρέχει επίσης μία άμεση αίσθηση του πεντάλ του φρένου, έχοντας έτσι μία απόσταση φρεναρίσματος που σπάει όλα τα ρεκόρ:  από 100 km/h σε 0 μέσα σε 32 μέτρα.

INFOTAINMENT

ΠΑΘΟΣ EINAI ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Η Giulia Quadrifoglio διαθέτει ένα εντελώς νέο στάνταρ σύστημα infotainment τελευταίας γενιάς με μία οθόνη υψηλής ανάλυσης 8,8” με Connect 3D Nav, με Digital Audio Broadcast (DAB) και μία έγχρωμη οθόνη TFT 7” TFT στον πίνακα οργάνων. 

Η Giulia Quadrifoglio μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με το Sound Theatre by Harman Kardon με ισχύ 900 W και διανομή σε 14 ηχεία, συμπεριλαμβανομένων δύο ηχείων ήχου surround και ένα subwoofer.  

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ALFA™ CDC
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 • IBS
 • INFOTAINMENT
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΙΣΧΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ  ΞΑΝΑ

Η Νέα Giulia Quadrifoglio δεν είναι απλά το πιο γρήγορο sedan δρόμου που έχει παραχθεί ποτέ από την Alfa Romeo. Το πιο σημαντικό συναίσθημα πίσω από το τιμόνι είναι ότι αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να προκαλέσει απαράμιλλο ενθουσιασμό. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να παρέχουν ασυμβίβαστη οδηγική απόλαυση. Ο δρόμος δεν έχει φτιαχτεί να είναι ένα κλουβί, και αυτός είναι ο λόγος που η Νέα Giulia Quadrifoglio μεταδίδει μία αίσθηση ελευθερίας η οποία προέρχεται από την ίδια την καρδιά της: το σύστημα κινητήρα-μετάδοσης κίνησης..

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΣ

Η καρδιά της Giulia Quadrifoglio είναι ένας βενζινοκίνητος 2.9 V6 bi-turbo κινητήρας με περιεχόμενη γωνία 90° μεταξύ των κυλίνδρων. Ο κινητήρας αποδίδει 510 hp και 600 Nm ροπής μεταξύ 2500 και 5000 σ.α.λ.

Κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, είναι  εξαιρετικά ισχυρός, αλλά και πολύ ελαφρύς.

Ο κινητήρας αυτός εξελίχθηκε σε στενή συνεργασία με την Ferrari. 

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ

Η Giulia Quadrifoglio διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων , το οποίο επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων σε μόλις 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου σε λειτουργία Race. Το αυτόματο κιβώτιο μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε με τον κεντρικό μοχλό είτε με τους αλουμινένιους μοχλούς αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.

Σύμφωνα με τον επιλεγμένο τρόπο λειτουργίας DNA, μπορεί να βελτιστοποιήσει τον τρόπο αλλαγής ταχυτήτων, την άνεση και την ευκολία οδήγησης, βελτιώνοντας την απόδοση καυσίμου και μειώνοντας τις εκπομπές CO2. "

 • ΙΣΧΥΣ
 • ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
 • ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

Η Νέα Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio είναι περισσότερο από μία απλή προβολή για την καλύτερη σχέση ισχύος–βάρους στην κατηγορία της – είναι μία μελέτη του πως χρησιμοποιείται αυτή η δύναμη. Η ιδανική κατανομή 50:50 του βάρους της δημιουργεί την βέλτιστη ισορροπία και προβάλει το πλεονέκτημα ενός συστήματος μετάδοσης της κίνησης στους πίσω τροχούς σε ένα αυτοκίνητο που ο κινητήρας βρίσκεται μπροστά. Ζευγαρώνοντας την μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς της με τον εμπρός τοποθετημένο, εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο 6-κύλινδρο κινητήρα της Νέας Giulia Quadrifoglio, η ομάδα μηχανικών της Alfa Romeo μπόρεσε να κατανείμει προσεκτικά το βάρος σε ολόκληρο το αμάξωμα.

ALFA™ LINK

ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η Νέα Giulia είναι εφοδιασμένη με το νέο πατενταρισμένο σχήμα Alfa™ Link: Εμπρός διπλά ψαλίδια με εικονικό κατά το ήμισυ άξονα διεύθυνσης και πολλαπλούς (4,5) συνδέσμους πίσω.

Τα εμπρός διπλά ψαλίδια με τον εικονικό κατά το ήμισυ άξονα διεύθυνσης διατηρούν τους εμπρός τροχούς ιδανικά κατακόρυφους σε σχέση με το οδόστρωμα ακόμα και σε συνθήκες γρήγορων κλειστών στροφών, βελτιώνοντας την γραμμικότητα της ροπής στο βολάν του τιμονιού κατά 20% και μειώνοντας την υποστροφή.

Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι μπορούν να βελτιώσουν το ήδη καλύτερο στην κατηγορία του κράτημα (πλευρική πρόσφυση) ενώ παρέχουν κορυφαία άνεση.

TORQUE VECTORING

ALFA™ ACTIVE TORQUE VECTORING
 

Η Νέα Giulia Quadrifoglio είναι εφοδιασμένη με ένα καινοτομικό σύστημα το οποίο εγγυάται την βέλτιστη κατανομή της ροπής στους δύο πίσω τροχούς, χάρη σε ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα με δύο συμπλέκτες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την παροχή μεγαλύτερης πρόσφυσης και πιο ασφαλούς χειρισμού, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, σε στροφές, και σε οποιονδήποτε τύπο οδοστρώματος.

ACTIVE AERO

ALFA™ ACTIVE AERO

Η Νέα Giulia Quadrifoglio είναι το μόνο sedan στον κόσμο με ένα Active Aero splitter: ένα εξάρτημα από ανθρακονήματα τοποθετημένο κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα. Με ταχύτητα πάνω από τα 100 km/h ανοίγει χάρη σε δύο ενεργοποιητές οι οποίοι ελέγχονται από το Alfa™ CDC (Chassis Domain Control), παρέχοντας πρόσθετη ευστάθεια αυξάνοντας την άσκηση δύναμης προς τα κάτω (downforce), ειδικά σε στροφές με υψηλή ταχύτητα.

Η εξέλιξη της αεροδυναμικής είναι το αποτέλεσμα σχολαστικών ελέγχων σε αεροδυναμική σήραγγα. Η Νέα Giulia Quadrifoglio έχει ένα φυσικό συντελεστή δύναμης προς τα κάτω (downforce) (Cz) of -0,1: όσο πιο υψηλή είναι η ταχύτητα, τόσο πιο μεγάλη είναι η δύναμη προς τα κάτω (downforce) που εφαρμόζεται στο αυτοκίνητο η οποία του δίνει μεγαλύτερη ευστάθεια και δυνατότητα ελιγμών.

ALFA™ DNA PRO

ALFA™ DNA PRO

Ο νέος επιλογέας Alfa™ DNA Pro αλληλεπιδρά με το Chassis Domain Control. Προσαρμόζει στιγμιαία την συμπεριφορά του αυτοκινήτου σύμφωνα με τον επιλεγμένο τρόπο οδήγησης:

 • Το RACE ενεργοποιεί την λειτουργία overboost και βελτιώνει τον ήχο της εξάτμισης για σπορ οδήγηση σε πίστα.
 • Το DYNAMIC παρέχει πιο άμεσο φρενάρισμα και απόκριση του συστήματος διεύθυνσης για σπορ οδήγηση στον δρόμο.
 • Το NATURAL είναι μία ρύθμιση που χαρακτηρίζεται από την άνετη ανάρτηση για μία ιδανική ισορροπία κατά την διάρκεια της καθημερινής οδήγησης.
 • Το ADVANCED EFFICIENCY επιτρέπει την απενεργοποίηση των κυλίνδρων για μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας και δυναμικές επιδόσεις.
 • ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ
 • ALFA™ LINK
 • TORQUE VECTORING
 • ACTIVE AERO
 • ALFA™ DNA PRO
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η Νέα Giulia Quadrifoglio συνδυάζει εξαιρετική απόδοση με μεγάλες επιδόσεις. Ενεργοποιώντας την λειτουργία Advanced Efficiency μέσω του Alfa DNA™ Pro, ο 2.9 V6 κινητήρας μπορεί να λειτουργήσει με μόνο τρεις κυλίνδρους. Το τελευταίας γενιάς σύστημα Start&Stop παρέχει επίσης πρόσθετη εξοικονόμηση καυσίμου στην κίνηση μέσα στην πόλη.

ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΑΦΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Το αμάξωμα της Νέας Giulia Quadrifoglio είναι κατασκευασμένο από ατσάλι υψηλής αντοχής, φτερά και πόρτες από αλουμίνιο, και φοράει ένα καπό και μία οροφή από ανθρακονήματα. Επιπλέον, τα αεροδυναμικά πρόσθετα και ο κεντρικός άξονας από ανθρακονήματα λειτουργούν σε συνδυασμό με τις εξ ολοκλήρου αλουμινένιες αναρτήσεις για να δημιουργήσουν την ιδανική ισορροπία αυτοκίνησης.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ

όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα λειτουργούν ομαλά έτσι ώστε να βοηθήσουν τον οδηγό να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση του καυσίμου. Και, χάρη στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη, πατενταρισμένη απενεργοποίηση των κυλίνδρων, η Νέα Giulia Quadrifoglio μπορεί να καλύψει απόσταση 100 χιλιομέτρων με μόλις 8.5 λίτρα καυσίμου εκπέμποντας μόνο 198 g/km of CO2 (μεικτός κύκλος).

 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ
 • ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
QUADRIFOGLIO

QUADRIFOGLIO

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ξεκίνησε σαν ένα απλό αίτημα  για καλή τύχη και τελείωσε με το να γίνει ένα σύμβολο για κάτι ακόμα πιο μαγικό: ρεκόρ σε πίστες και νίκες σε αγώνες από την Alfa Romeo και τους οδηγούς που οδήγησαν σε αυτούς. Όταν ο Ugo Sivocci κέρδισε το Targa Florio in 1923, το τετράφυλλο τριφύλλι του πέρασε την γραμμή τερματισμού πριν την περάσει ο ίδιος. Από τότε, το Quadrifoglio έχει συνοδέψει την Alfa Romeo στις πιο θρυλικές νίκες της: από το P2 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1925 έως το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 με την 'Alfetta' 158 και 159 το 1950 και το 1951 αντίστοιχα. Ξεχωρίζει σαν απόδειξη του είδους της τύχης που μπορείτε να χτίσετε όταν παίρνετε τις επιδόσεις και την μηχανολογία τόσο σοβαρά όσο το κάνει η Alfa Romeo.

X RAY

X RAY

Πίσω από μεγάλες επιδόσεις κρύβονται μεγάλες καινοτομίες

Απολαύστε τα X-Ray video της Giulia Quadrifoglio και ανακαλύψτε την πραγματική σημασία του 'La Meccanica delle Emozioni'.

X Ray
NEWS

NEWS

O ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ 360° ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Περικυκλωμένος από ένα νέο συναίσθημα: μπείτε μέσα σε μία Giulia Quadrifoglio
Περάστε από κλειστές στροφές, ελιγμούς και ευθείες με πλήρη ταχύτητα στην πίστα της Alfa Romeo στο Lainate. Βιώστε τον δυναμισμό και τον ήχο της πιο σπορτίβ Alfa Romeo που κατασκευάστηκε ποτέ από 3 αποκλειστικές γωνίες θέασης.

Εξερευνήστε το video 360°
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ GIULIETTA
Γνήσια αξεσουάρ Alfa Romeo
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ
Το συνεργείο που χρειάζεστε πιο κοντά σε εσάς
ΕΥΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ