Προσωποποιηση προσφορας

Προσωποποιηση προσφορας

Με τέσσερις εύκολες κινήσεις, εισάγετε εδώ τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας για να λάβετε προσφορές και υπηρεσίες αποκλειστικά για εσάς και για το αυτοκίνητο σας!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Επιλογή μοντέλου'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Επιλογή κινητήρα
{{selectedMonths.description}} Μήνες μήνες
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  Εκδοση
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} μήνες
   {{km.description}} Km

   Εισάγετε τον αριθμό κυκλοφορίας ή το VIN του αυτοκινήτου σας και δείτε όλες τις υπηρεσίες και τις ειδικές προσφορές που είναι διαθέσιμες για το αυτοκίνητο σας!

   * Δεν βρέθηκε όχημα Το όχημα που έχει καταχωρηθεί δεν είναι εμπορικό σήμα Alfaromeo
   Επιβεβαιωση
   Προσβαση σε myAlfaRomeo

   Εγγραφείτε στο myAlfaRomeo και ανακαλύψτε τα οφέλη από τα προϊόντα μας για παραγγελία

   Προσβαση σε myAlfaRomeo

   Εγγραφη

   Θέλετε να λαμβάνετε προσφορές, αποκλειστικές υπηρεσίες και εξατομικευμένο περιεχόμενο για το αυτοκίνητο σας?

   Σας περιμένουμε: εγγραφείτε στο myAlfaRomeo!

   myAlfaRomeo
   Ευρεση

   Ευρεση

   Χρειάζεστε πληροφορίες ή υποστήριξη? Χρειάζεστε μία προσφορά? Θα θέλατε να κλείσετε ένα ραντεβού? Σας περιμένουμε!

   Ευρεση συνεργειου ή διανομεα

   Ανοίξτε τον χάρτη και βρείτε τον Διανομέα που είναι πιο κοντά σε εσάς! Αναζητηση για ενα διανομεα

   Βρείτε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή ένα Διανομέα

   Ανταλλακτικα και συμβουλες

   Ricambi e Consigli

   Μόνο επαγγελματίες και αναγνωρισμένοι τεχνικοί είναι σε θέση να το επιστρέψουν μετά από μία επέμβαση συντήρησης με τα ίδια πρότυπα ποιότητας με αυτά που είχε την ημέρα που βγήκε από το εργοστάσιο. Τα γνήσια ή τα εφάμιλλα ανταλλακτικά έχουν σχεδιαστεί να εξασφαλίζουν σε εσάς και στο αυτοκίνητό σας τη μέγιστη αξιοπιστία, άνεση και απόδοση.

   Να προσέχετε τα παραποιημένα ανταλλακτικά, που συχνά είναι κατώτερης ποιότητας και μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε εσάς και στο αυτοκίνητό σας.

   • clutch
    Συμπλεκτης
    • Συμπλεκτης
     ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
     clutch

     ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ

     Ο συμπλέκτης είναι ένα όργανο του συστήματος μετάδοσης της κίνησης και είναι τοποθετημένος μεταξύ του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων ου σας επιτρέπει να συμπλέκετε ταχύτητες και να παραμένετε ακίνητοι όταν σταματάτε.

      

     Μόλις ενεργοποιηθεί, διακόπτει προσωρινά την μεταφορά της κίνησης από τον στροφαλοφόρο άξονα προς τους κινητήριους τροχούς καθιστώντας έτσι εφικτή την αλλαγή ταχυτήτων. Το σύστημα του συμπλέκτη αποτελείται από τρία εξαρτήματα: το ρουλεμάν ώσης, τον δίσκο και το πλατό τα οποία λειτουργούν μαζί έτσι ώστε να υπάρξει ένα τελικό αποτέλεσμα: η επιτάχυνση ή η επιβράδυνση του αυτοκινήτου σας ανάλογα με την συμπλεγμένη ταχύτητα.

     ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

     Γνωριζατε οτι...?

     gear shift

     Η αλλαγή ταχυτήτων αλλάζει με τον καιρό

     route

     Η σωστή στιγμή να έχετε μία επιπλέον ταχύτητα

     gear box

     Διπλός συμπλέκτης διπλή άνεση

     clutch tips

     Για αποτελεσματική πρόληψη, μερικές απλές συμβουλές που θα βοηθήσουν

     ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ
     Icona attenzione
     Αντίσταση στο κιβώτιο ταχυτήτων Εάν αισθάνεστε ότι ο συμπλέκτης δεν αποσυμπλέκει την στιγμή που αλλάζετε ταχύτητα ή αντιστέκεται το ίδιο το κιβώτιο ταχυτήτων στην ενέργεια σας, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε ολόκληρο το σύστημα το συντομότερο δυνατό στο επίσημο δίκτυο των Διανομέων της Alfa Romeo.
     Icona ruota
     Πιο σκληρό πεντάλ

     Όταν πιέζετε το πεντάλ του συμπλέκτη, εάν το αισθάνεστε πιο σκληρό από ότι συνήθως και η διαδρομή του είναι μεγαλύτερη, ή έχετε την αίσθηση ότι για να το πιέσετε μέχρι το τέρμα της διαδρομής του απαιτεί περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως, πρέπει να πάτε άμεσα το αυτοκίνητο σας στο επίσημο δίκτυο των Διανομέων της Alfa Romeo για ελεγχθεί η κατάσταση του συστήματος του συμπλέκτη.

     Icona motore
     Ολίσθηση (πατινάρισμα) κινητήρα

     Τι σημαίνει ολίσθηση (πατινάρισμα)? Είναι πολύ απλό: όταν ξεκινάτε από στάση ή όταν θέλετε την μέγιστη ροπή, αυξάνονται οι στροφές του κινητήρα αλλά δεν αυξάνεται αναλογικά η ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το είδος προβλήματος, πρέπει να γίνει έλεγχος του συστήματος του συμπλέκτη στο αυτοκίνητο σας.

     Icona slittamento
     Σκορτσάρισμα προς τα εμπρός

     Όταν ο συμπλέκτης “τραβάει”,το αυτοκίνητο αρχίζει να σκορτσάρει όταν επιταχύνετε αμέσως μετά από την σύμπλεξη της ταχύτητας. Θυμηθείτε ότι αυτό το εξάρτημα του αυτοκινήτου σας μπορεί να αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια φθοράς αφού έχουν διανυθεί μόλις 60-80,000 km γιατί η φθορά του εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που οδηγείτε

     Icona rumore
     Θόρυβος κατά την κίνηση

     Μία από τις πιο κοινές συνέπειες της φθοράς του συστήματος του συμπλέκτη είναι ένας ισχυρός θόρυβος ο οποίος εμφανίζεται ενώ οδηγείτε, και με ελάχιστη και με μέγιστη ροπή. Ο θόρυβος αυτός γίνεται επίμονος γιατί με την πάροδο του χρόνου τείνει να χειροτερεύει.

     Icona vibrazione
     Ισχυροί κραδασμοί

     Οι κραδασμοί στο πεντάλ του συμπλέκτη οφείλονται σε φθορά του σφονδύλου (βολάν), ακόμα και όταν δεν δείχνει σημάδια φθοράς.
     Αντικαταστήστε το πάντα μαζί με το κιτ του συμπλέκτη, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά η διάρκεια ζωής ενός καινούργιου συμπλέκτη.

   Classic Line

   Για όλους τους αυτοκινητιστές που έχουν επιλέξει ένα αυτοκίνητο του ομίλου FCA, η Mopar® προσφέρει την σειρά ανταλλακτικών Classic Line, για αυτοκίνητα ηλικίας άνω των πέντε ετών.

   Ανακατασκευασμενα ανταλλακτικα

   Ξεκινώντας από τα αρχικά τοποθετημένα εξαρτήματα, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που προσφέρει απόδοση ίση με εκείνη ενός καινούριου .

   Υγρά και λιπαντικά

   Έλαια και λειτουργικά υγρά που σχεδιάζονται αποκλειστικά από την Petronas για τη Alfa Romeo.

   Παραποιημένα ανταλλακτικά: πώς είναι, τι κινδυνεύει, τι πρέπει να γίνει

   Τα παραποιημένα ανταλλακτικά δεν εγγυώνται επαρκή πρότυπα ποιότητας, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά σας κατά την οδήγηση. Μάθετε να τα αναγνωρίζετε.

   Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για αυτό?

   Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα? Επικοινωνήστε με τον Διανομέα που σας εξυπηρετεί για να κλείσετε ένα ραντεβού!